Новости за 23.01.2024

Hyundai розробив технологію, що збільшує запас ходу електромобілівHyundai розробив технологію, що збільшує запас ходу електромобілів
Компанія Hyundai разом із KIA, прагнучи підвищити ефективність своїх електромобілів, розробила нову інтелектуальну технологію. Вона отримала назву Active Air Jacket і спрямована на збільшення запасу ходу авто.
Україна запропонувала Польщі побудувати автобан «Краковець - Рівне»Україна запропонувала Польщі побудувати автобан «Краковець - Рівне»
Крім того, українська сторона пропонує Польщі додатково побудувати ще 4 пункти пропуску на кордоні, що дозволить збільшити їхню кількість до 18.
Яким буде новий Renault ClioЯким буде новий Renault Clio
Новий Renault Clio зміниться зовні, але буде побудований на платформі нинішньої моделі. Хетчбек запропонують виключно в гібридних модифікаціях.
Електромобіль Porsche Cayenne вперше помітили під час випробуваньЕлектромобіль Porsche Cayenne вперше помітили під час випробувань
Це перший випадок, коли фотографам вдалось помітити прототип Cayenne EV, хоча про його появу було відомо ще з початку 2023 року.
Як головні автомобільні оператори пережили другий рік війниЯк головні автомобільні оператори пережили другий рік війни
У 2023 році в обсягах додали всі, і причина не тільки в низькій порівняльній базі за перший воєнний 2022 рік, а й в налагоджені процесів та нової логістики.
Електричний пікап Fisker Alaska буде продаватись в ЄвропіЕлектричний пікап Fisker Alaska буде продаватись в Європі
Хенрік Фіскер, голова та засновник Fisker Automotive, підтвердив вихід на європейський ринок електричного пікапа Alaska.
Porsche 911 Turbo 2025-го модельного року показали з усіх боківPorsche 911 Turbo 2025-го модельного року показали з усіх боків
Новий флагманський Porsche 911 Turbo буде представлено цього року як модель 2025 року, а поки що фотошпигуни сфотографували автомобіль, який проходить випробування.
Експерти прогнозують, що у 2024 році Tesla зіткнеться з рядом труднощівЕксперти прогнозують, що у 2024 році Tesla зіткнеться з рядом труднощів
Експерти американського фінансового гіганта Morgan Stanley навели 7 причин, чому компанії Tesla варто почати перейматись за своє майбутнє, адже наступний рік може стати для компанії справжнім викликом.
Рідкісний Ford Mustang Shelby GT500 простояв 40 років у гаражіРідкісний Ford Mustang Shelby GT500 простояв 40 років у гаражі
Shelby GT500 - рідкісна заряджена версія Ford Mustang 1968 року. Спортивне купе оснащене величезним 7,0-літровим V8 потужністю 355 сил.
Ford представив нову 48-дюймову панель приладівFord представив нову 48-дюймову панель приладів
Ford представив новий 48-дюймовий дисплей з графікою 4K на базі Unreal Engine від Epic, який працює на базі операційної системи Android Automotive. Він підтримує всі популярні додатки Google, а також Apple CarPlay та Android Auto.
Електромобіль Acura ZDX отримав ціни та комплектаціїЕлектромобіль Acura ZDX отримав ціни та комплектації
Японський автовиробник оголосив ціни на свій перший серійний електричний кросовер Acura ZDX. Задньопривідний варіант авто можна придбати за 64 500 доларів.
Шеф-дизайнер Jaguar Land Rover йде у відставкуШеф-дизайнер Jaguar Land Rover йде у відставку
Массімо Фрачелла (Massimo Frascella) пішов у відставку з посади шеф-дизайнера компанії JLR (раніше Jaguar Land Rover). Серед його творінь - актуальні моделі Land Rover Defender, Discovery та Range Rover.
Прототип нового флагманського кросовера Audi Q9 виїхав на тестиПрототип нового флагманського кросовера Audi Q9 виїхав на тести
Audi вивела на тести прототип нового флагманського кросовера Q9. Концепт великого розкішного «трирядника» німецька марка показала в 2021 році.
Страйки профспілки прискорили роботизацію автозаводів і масове звільнення людейСтрайки профспілки прискорили роботизацію автозаводів і масове звільнення людей
Торішня перемога профспілки щодо збільшення зарплати на заводах «великої трійки» США та інших автомобільних підприємств підштовхнула власників автобрендів до залучення у виробництво робітників-роботів.
Stellantis купує бразильського авторитейлера DPaschoalStellantis купує бразильського авторитейлера DPaschoal
Компанія Stellantis заявила, що купує 70% акцій бразильської компанії з надання автомобільних послуг DPaschoal, що є черговим кроком автовиробника щодо розширення своєї присутності в Латинській Америці.
Volkswagen показав секретний рамний позашляховикVolkswagen показав секретний рамний позашляховик
У Volkswagen розглядали можливість випуску рамного позашляховика. Автомобіль планували оснащувати дизельними двигунами потужністю до 250 сил.
У Японії відновили рідкісний автобус MR430У Японії відновили рідкісний автобус MR430
Японська транспортна компанія Asahikawa Denkikidou з однойменного міста Асахікава з нагоди свого 100-річного ювілею вирішила реанімувати старий міський автобус.
BYD припинить виробництво акумуляторів для своїх гібридів через ризик витоку електролітуBYD припинить виробництво акумуляторів для своїх гібридів через ризик витоку електроліту
Минулого місяця BYD, світовий лідер з продажу електромобілів, почав переобладнувати виробничі лінії з випуску акумуляторів пакетного типу на двох своїх заводах, розташованих у провінціях Шеньсі та Чжецзян.
У Львові OKKO та Uklon запустили клас авто для людей, що користуються кріслом коліснимУ Львові OKKO та Uklon запустили клас авто для людей, що користуються кріслом колісним
Мережа АЗК OKKO та український онлайн-сервіс виклику авто Uklon запустили «Інклюзивний» клас авто, який відтепер доступний у Львові та його передмісті в радіусі 20 км.
Електромобіль Hyundai IONIQ 5 отримав «платинову» версіюЕлектромобіль Hyundai IONIQ 5 отримав «платинову» версію
Електромобіль Hyundai IONIQ 5 отримав лімітовану версію під назвою Disney100 Platinum Edition, яку оцінили приблизно у 60 000 доларів. Зазначається, що спеціальне видання розроблене спільно з Walt Disney Imagineering.
Опубліковано подробиці про новий Audi A6 Avant e-tronОпубліковано подробиці про новий Audi A6 Avant e-tron
Наступне покоління Audi A6 переходить на повністю електричну трансмісію. Що стосується універсала, то його з сімейства моделі компанія прибирати не стала, навіть при врахуванні популярності кросоверів.
Mercedes-Benz готує маленький g-ClassMercedes-Benz готує маленький g-Class
Лінійка «Гелендевагенів» поповниться електричним кросовером. Mercedes-Benz підтвердив техніку маленького «Геліка», він буде без рами та ДВЗ.
Україна відсудила у китайського підрядника 12 млн доларів за провалений ремонт дорігУкраїна відсудила у китайського підрядника 12 млн доларів за провалений ремонт доріг
З китайської компанії Xinjiang, яка не змогла відремонтувати траси М-03 і М-12 в Україні, вдалося стягнути майже пів мільярда гривень.
Рідкісний Ford Bronco для пустельних гонок виставили на аукціонРідкісний Ford Bronco для пустельних гонок виставили на аукціон
Bronco DR побудований Ford Performance спільно з компанією Multimatic Motorsports і вийшов тиражем у 50 екземплярів.
Підсумки року брендів Peugeot, Citroen, Opel, DS Automobiles, Jeep в Україні за 2023 рік.Підсумки року брендів Peugeot, Citroen, Opel, DS Automobiles, Jeep в Україні за 2023 рік.
Український автомобільний ринок в 2023 році сягнув відмітки близько 72,5 тис. проданих нових автомобілів (легкові та комерційні), що на 63,5% більше у порівнянні з попереднім роком.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015