Новости за 22.09.2023

Honda представила футуристичний електромобіль під новим брендомHonda представила футуристичний електромобіль під новим брендом
Lingxi L заснований на абсолютно новій платформі для електромобілів із захистом акумуляторних батарей. Перша серійна модель бренду дебютує у 2024 році.
Hyundai вивів на тести оновлений TucsonHyundai вивів на тести оновлений Tucson
Кросовер виглядає більш кутастим. Але сміливий квадратний дизайн, як у нового Santa Fe, йому не дістався
Холод продовжує термін служби акумуляторів TeslaХолод продовжує термін служби акумуляторів Tesla
Electrek опублікував результати нового дослідження Recurrent. Його метою було визначення впливу кліматичних умов на термін служби акумуляторів Tesla.
Виявлено рідкісний Ford Mustang 60-х у новому станіВиявлено рідкісний Ford Mustang 60-х у новому стані
У 1969 році випущено менше 1000 Ford Mustang Boss 429. Заряджене купе оснащене 7,0-літровим перегоновим V8 потужністю 375 к.с.
В Європі хочуть відтермінувати впровадження Євро-7В Європі хочуть відтермінувати впровадження Євро-7
Країни ЄС обговорюють компромісний проект нових правил викидів для транспортних засобів з ДВЗ, який зменшує обмеження, моніторинг і відкладає дату початку скорочень.
Презентована нова версія Honda Accord для ЯпоніїПрезентована нова версія Honda Accord для Японії
В основі нового Accord лежить покращена версія платформи моделі попереднього десятого покоління.
Lotus випустить найшвидший у світі універсалLotus випустить найшвидший у світі універсал
Електричний універсал Lotus Emeya запропонують у версіях потужністю 600 і 905 к.с. Топовий електрокар зможе розігнатися до 100 км/год за 2,8 секунди.
Першу електричну вантажівку Volkswagen e-Delivery передано клієнтуПершу електричну вантажівку Volkswagen e-Delivery передано клієнту
Бразильська компанія Volkswagen Truck n Bus, яка випускає важкі вантажівки та автобуси під маркою Volkswagen, відзвітувала про постачання першої повністю електричної вантажівки Volkswagen e-Delivery до Аргентини.
Новий китайський електрокар SAIC здивував низькою ціною та дизайномНовий китайський електрокар SAIC здивував низькою ціною та дизайном
Китайська компанія SAIC готується до старту продаж нового бюджетного електрокара під брендом Maxus.
Недорогий молодіжний електрокросовер Toyota показали на відеоНедорогий молодіжний електрокросовер Toyota показали на відео
Нова Toyota bZ3X - компактний електричний купе-кросовер із виразним дизайном. Він стане одним із найдоступніших електромобілів японської марки.
Росія обмежила експорт бензину та дизелюРосія обмежила експорт бензину та дизелю
Останні місяці жителі країни-бензоколонки зіткнулися із новою проблемою. На заправках почали різко зростати ціни на пальне, а деяких регіонах утворився дефіцит.
Плагін-гібридний седан BMW 550e надійде у продаж наступного рокуПлагін-гібридний седан BMW 550e надійде у продаж наступного року
Компанія BMW оголосила ціни на плагін-гібридний седан 5-Series PHEV. До версій з двигуном внутрішнього згоряння та електромобілів приєднується серія гібридних моделей.
Електропікап Tesla Cybertruck стане найінноваційнішим поліцейським автоЕлектропікап Tesla Cybertruck стане найінноваційнішим поліцейським авто
Tesla й Oracle спільно розробляють поліцейську версію пікапа Cybertruck. Електрокар отримає інноваційне програмне забезпечення.
На передовій почали випробувати український наземний безпілотник з туреллюНа передовій почали випробувати український наземний безпілотник з туреллю
Українські Сили оборони почали випробувати на передовій безпілотний робот Ironclad.
В Україні більшає ДТП за участю дітейВ Україні більшає ДТП за участю дітей
За вісім місяців 2023-го, порівнюючи з аналогічним періодом 2021 року, в Україні сталося на 7% більше аварій, в яких травмувалися або загинули діти - більше 2,6 тис.
Найдивніший BMW в історії перетворили на незвичайну вантажівкуНайдивніший BMW в історії перетворили на незвичайну вантажівку
На будівництво вантажівки знадобилося 40 днів. Вона призначена для перевезення другого BMW Isetta та отримала створене на замовлення шасі.
Toyota показала оновлений кросовер RAV4 2024-го модельного рокуToyota показала оновлений кросовер RAV4 2024-го модельного року
Toyota оновила кросовер RAV4. Автомобіль став трохи комфортнішим, але й трохи дорожчим, а найбільш значним нововведенням стала покращена версія для шанувальників активного відпочинку Woodland Edition.
Lexus готується презентувати новий електромобільLexus готується презентувати новий електромобіль
Японський автовиробник планує представити поки що не названий електромобіль від Lexus, який, як зазначається, стане значним кроком вперед у плані дизайну та технологій.
В Італії представили сімейний кросовер EVO7В Італії представили сімейний кросовер EVO7
EVO7 - бюджетний кросовер із трьома рядами сидінь та великим багажником. Кросовер отримав трьохзонний клімат-контроль, камеру і паркувальний автопілот уже в базовій версії.
Ціни на LPG у дрібному опті сповільнили зростанняЦіни на LPG у дрібному опті сповільнили зростання
Темпи зростання оптових цін на автогаз в Україні сповільнились: середня вартість LPG на умовах постачання FCA з 13 по 21 вересня збільшилась на 190 грн, з 40 250 грн/т до 40 440 грн/т.
Ford запатентував подушку безпеки для запобігання ударам пасажирів вантажемFord запатентував подушку безпеки для запобігання ударам пасажирів вантажем
Ford подав патен на подушку безпеки для підлоги, яка захистить пасажирів від падіння незакріплених вантажів при зіткненні.
Культовий британський спорткар повернули у виробництвоКультовий британський спорткар повернули у виробництво
Ательє Frontline Cars випустить обмеженим тиражем ретро-спорткари на базі MGB. Новинка доступна у двох версіях потужністю 114 або 375 сил.
Нова Mazda6 перетвориться на чотиридверне купеНова Mazda6 перетвориться на чотиридверне купе
Японський ресурс BesCarWeb з посиланням на свої джерела поділився подробицями про автомобіль Mazda6 нового покоління.
Mercedes-Benz навчив свої машини спілкуватись з розумним домомMercedes-Benz навчив свої машини спілкуватись з розумним домом
Mercedes-Benz щойно представив нову функцію розумного дому для свого голосового помічника MBUX, яка дозволяє водіям керувати своїм будинком за допомогою автомобіля.
Унікальний корейський суперкар помітили на дорогахУнікальний корейський суперкар помітили на дорогах
De Macross Epique GT1 - єдиний південнокорейський суперкар. Купе з 845-сильним V8 здатне розвинути швидкість до 370 км/год.
Chery готує новий седан під старою назвоюChery готує новий седан під старою назвою
Футуристичний образ шоу-кара був розроблений у відповідності до мови дизайну Life in motion.
Cтартує 3-ій етап пілотного проєкту «прозорих іспитів» ще в 4 регіонахCтартує 3-ій етап пілотного проєкту «прозорих іспитів» ще в 4 регіонах
21 вересня начальник Головного сервісного центру МВС завітав із робочим візитом до Хмельницького. Тут відбулася презентація поширення пілотного проєкту із забезпечення прозорих іспитів у сервісних центрах МВС ще на 4 області.
Названо найкращі автомобілі на китайському ринку в 2023 роціНазвано найкращі автомобілі на китайському ринку в 2023 році
Експерти проаналізували основні проблеми та несправності нових авто з Китаю. Виявилось, що за рік їхня якість дещо покращилася.
У Китаї почали продавати незвичний електричний мінівен Arcfox KaolaУ Китаї почали продавати незвичний електричний мінівен Arcfox Kaola
У Китаї почались продажі нового бюджетного електрокара Arcfox Kaola з незвичайним оснащенням.
За тиждень пальне в Україні здорожчало ще на 1 грн/лЗа тиждень пальне в Україні здорожчало ще на 1 грн/л
Упродовж тижня (15-22 вересня) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 85 копійок – до 54,72 грн/л. Бензин А-95+ здорожчав також на 1,04 грн - до 57,53 грн/л, а дизельне пальне - на 95 копійок, до 54,62 грн/л.
KG Mobility виводить на ринок недорогий електрокросовер Torres EVXKG Mobility виводить на ринок недорогий електрокросовер Torres EVX
KG Mobility Torres EVX отримав 207-сильний мотор, а його запас ходу перевищує 400 км. У кросовера великий багажник і багата комплектація.
Презентовано кросовер Volkswagen Tacqua DiscoveryПрезентовано кросовер Volkswagen Tacqua Discovery
У Китаї дебютував кросовер Tacqua Discovery. Вже на вигляд зрозуміло, що це місцева версія популярного в Європі компактного кросовера T-Roc.
Гроші на відбудову доріг і мостів Агентство відновлення шукатиме за межами УкраїниГроші на відбудову доріг і мостів Агентство відновлення шукатиме за межами України
Бюджетні кошти наступного року будуть спрямовуватися на потреби наших Збройних Сил, тож гроші на відновлення доріг і мостів Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури сподівається залучати від міжнародних партнерів.
Maybach наповнить ринок новими розкішними моделямиMaybach наповнить ринок новими розкішними моделями
Maybach випустить десяток розкішних лімітованих моделей. Їхня вартість сягатиме мільйона доларів, а покупці зможуть персоналізувати свої авто.
Японія створить спеціальні смуги руху для безпілотниківЯпонія створить спеціальні смуги руху для безпілотників
Японія готується до широкого використання автономних транспортних засобів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015