Новости за 22.04.2023

Новий Dacia Duster знову попався фотошпигунамНовий Dacia Duster знову попався фотошпигунам
Duster третього покоління поступово виходить з тіні. Кросовер знову попався фотошпигунам, але тепер вже у легкому камуфляжі, який дозволяє отримати уявлення про дизайн автомобіля.
Компанія Karlmann King показала три брутальні позашляховикиКомпанія Karlmann King показала три брутальні позашляховики
Компанія Karlmann King приїхала на Шанхайський автосалон та представила три автомобілі, які отримали назви Zr, Ti та Pt.
Культовий спорткар Honda отримав сучасну версіюКультовий спорткар Honda отримав сучасну версію
Проєкт Honda S2000R є даниною поваги до оригінального спорткара. Зовні тюнінг-проєкт відрізняється від стандартного авто новим кузовним обвісом та дисками від Honda Civic Type R.
В Києві частково обмежать рух на одному з найбільших проспектівВ Києві частково обмежать рух на одному з найбільших проспектів
В Києві більше ніж на місяць частково обмежать рух на Повітрофлотському проспекті. Проводитиметься капітальний ремонт.
Компанія Continental знайшла покупця на свої російські активиКомпанія Continental знайшла покупця на свої російські активи
Ним виявився росіянин, який володіє компанією з розповсюдження державних лотерей.
Новий недорогий електропозашляховик від Chery дебютував на автошоу в ШанхаїНовий недорогий електропозашляховик від Chery дебютував на автошоу в Шанхаї
Новий iCar 003 - невеликий електричний позашляховик із двома моторами та повним приводом. Його дизайн виконаний у дусі Land Rover Defender.
Фонд Spirit of America передав військовим десять пікапівФонд Spirit of America передав військовим десять пікапів
Благодійний фонд Spirit of America (США) передав українським підрозділам 10 позашляховиків Ford Ranger. Найближчим часом вони рушать на лінію фронту. Всього фонд планує передати 32 автомобілі.
Geely оголосила дату старту продаж кросовера BoyueGeely оголосила дату старту продаж кросовера Boyue
Компанія Geely офіційно повідомила про те, що новий кросовер «сімейства Atlas», відомий у Китаї під назвою Boyue, надійде у продаж 26 квітня цього року.
Знаменитий 30-річний суперкар Ferrari після ДТП виставили на торгиЗнаменитий 30-річний суперкар Ferrari після ДТП виставили на торги
Суперкар Ferrari 512 TR - покращений варіант легендарної моделі Testarossa. Усього випущено лише 2260 таких 428-сильних купе.
Уряд Уганди влаштовує глобальний обмін мотоциклівУряд Уганди влаштовує глобальний обмін мотоциклів
У столиці Уганди Кампалі протягом 5-ти років мають замінити 140 000 мотоциклетних таксі з двигунами внутрішнього згоряння на суто електричні.
Renault розширює виробництво електромобілів за допомогою роботівRenault розширює виробництво електромобілів за допомогою роботів
Компанія Renault сьогодні активно працює над збільшенням виробничих потужностей своїх французьких заводів у Клеоні та Дуе, де сьогодні налагоджено випуск електромобілів марки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015