Новости за 22.02.2024

Оновлений Lamborghini Urus показали на першому фотоОновлений Lamborghini Urus показали на першому фото
Італійська марка Lamborghini готується презентувати оновлений Urus, який замінить чистий ДВЗ на гібридну установку на базі двигуна V8.
Влітку дебютує електричний позашляховик Hyundai IONIQ 7Влітку дебютує електричний позашляховик Hyundai IONIQ 7
Компанія Hyundai у червні 2024 року офіційно представить свій новий електричний позашляховик Hyundai IONIQ 7.
Десять унікальних маслкарів Shelby GT500CR були створені для того, щоб «допомогти» рятувати життяДесять унікальних маслкарів Shelby GT500CR були створені для того, щоб «допомогти» рятувати життя
Centennial Carbon Fiber Shelby GT500CR - автомобіль, який був спеціально створений для того, аби привернути увагу до проблеми порятунку життів.
В Україні презентували нову машину для розмінуванняВ Україні презентували нову машину для розмінування
В Україні триває війна, тому багато підприємств разом зі своєю основною продукцією почали випускати техніку, яка допоможе нашим воїнам.
Mercedes-Benz оголосив про програму зворотного викупу акцій на 3,2 млрд доларівMercedes-Benz оголосив про програму зворотного викупу акцій на 3,2 млрд доларів
Mercedes-Benz Group AG планує викупити акції на суму 3 мільярди євро ($3,2 млрд), продовжуючи кроки, спрямовані на винагороду акціонерів після того, як грошові потоки перевищили очікування.
Анонсовано швидкий дебют нової Toyota CamryАнонсовано швидкий дебют нової Toyota Camry
Повноцінна презентація Toyota Camry нового покоління відбудеться на початку березня 2024 року. У Китаї попередні продажі нового седану вже стартували.
Опубліковано подробиці нової Mazda 6 2025-го модельного рокуОпубліковано подробиці нової Mazda 6 2025-го модельного року
Нова Mazda 6 стане більшою і стрімкішою на вигляд. Седан збудують на заднбопривідній платформі і обладнають рядними шестициліндровими турбодвигунами потужністю до 345 сил.
Lexus привезе в Україну мінівен LM та кросовер LBXLexus привезе в Україну мінівен LM та кросовер LBX
Незабаром на український ринок вийдуть дві нові моделі Lexus. Йдеться про кросовер LBX і мінівен LM.
Гендиректор Audi хоче звільнити техдиректора через зупинку розвитку брендуГендиректор Audi хоче звільнити техдиректора через зупинку розвитку бренду
Генеральний директор Audi Гернот Дельнер домагається звільнення головного технічного директора Олівера Хоффмана, звинувачуючи у зупинці розвитку компанії.
Розсекречено ймовірно найшвидший електромобіль у світіРозсекречено ймовірно найшвидший електромобіль у світі
Електромобіль Ararkis Sandstorm здатен розігнатися до 100 км/год за 1,5 с. У конструкції електрокара використані карбон, алюміній і магній.
Kempower розробив зарядні пристрої на основі карбіду кремніюKempower розробив зарядні пристрої на основі карбіду кремнію
Фінський постачальник зарядної інфраструктури для електромобілів - Kempower розробив зарядні пристрої наступного покоління, на основі карбіду кремнію (SiC).
У Женеві представлять електричний седан IM L6У Женеві представлять електричний седан IM L6
Першим авто бренду IM стане седан L6, світовий дебют якого відбудеться на Женевському міжнародному автосалоні 26 лютого.
На продаж виставлено знаменитий лімузин Джона ЛеннонаНа продаж виставлено знаменитий лімузин Джона Леннона
Величезний 6,2-метровий Mercedes-Benz 600 Pullman виготовили за індивідувальним замовленням Джона Леннона. Пізніше він продав автівку партнеру з The Beatles Джорджу Гаррісону.
KIA готує «заряджену» версію електрокросовера EV9KIA готує «заряджену» версію електрокросовера EV9
Лінійка флагманського електрокросоверу KIA EV9 незабаром поповниться високопродуктивною версією з приставкою GT у назві.
Новий Volkswagen Tiguan отримав потужні версії зі споживанням 0,5 л на 100 кмНовий Volkswagen Tiguan отримав потужні версії зі споживанням 0,5 л на 100 км
Плагін-гібрид Volkswagen Tiguan пропонують у версіях потужністю 204 і 272 к.с. Кросовер здатен проїхати до 120 км у електричному режимі.
Україна увійшла до ТОП-10 найбільш «електромобільних» країн ЄвропиУкраїна увійшла до ТОП-10 найбільш «електромобільних» країн Європи
Частка нових електромобілів на авторинку України зросла до 19,7 відсотка. За цим показником наша держава посідає 9-те місце в Європі.
Бійці ГУР отримали унікальний мікроавтобусБійці ГУР отримали унікальний мікроавтобус
Днями Головне управління розвідки (ГУР) поповнилося унікальним повнопривідним мікроавтобусом Torsus Terrastorm, оснащеним безпілотним розвідувальним комплексом PD-2.
Електропікап Tesla Cybertruck зламався після форсування водних перешкодЕлектропікап Tesla Cybertruck зламався після форсування водних перешкод
Пікап Tesla Cybertruck легко подолав затоплені ділянки дороги, проте наслідком таких випробувань стали несправності електромобіля.
Mazda назвала ціну нового кросовера CX-70Mazda назвала ціну нового кросовера CX-70
Новий стильний кросовер Mazda CX-70 преміального сегменту нещодавно представили офіційно. Наразі виробник назвав ціну машини.
У Китаї показали оновлений Mercedes-Maybach GLSУ Китаї показали оновлений Mercedes-Maybach GLS
Mercedes-Maybach представив у Китаї оновлений позашляховик Mercedes-Maybach GLS. Автомобіль пропонує два нових варіанти забарвлення: Sodalite Blue та Yuanfeng Grey.
Науковий прорив може змусити електромобілі проїжджати 1000 км на одній зарядціНауковий прорив може змусити електромобілі проїжджати 1000 км на одній зарядці
Вчені використовували недорогий матеріал для того, щоб поліпшити роботу батарей.
Lincoln представив нову колекцію ароматів для NautilusLincoln представив нову колекцію ароматів для Nautilus
Власники Lincoln Nautilus 2024 року зможуть обрати із семи ароматів салону, спеціально підібраних для кросовера парфумерами.
На аукціон виставили велику колекцію ретроавтоНа аукціон виставили велику колекцію ретроавто
У колекції зібрані вінтажні Mercedes, Bugatti, Rolls-Royce та Delahaye. Вартість деяких автомобілів перевищує мільйон доларів.
У Києві тимчасово відмінили плату за паркування через зловживання «Київтранспарксервіс»У Києві тимчасово відмінили плату за паркування через зловживання «Київтранспарксервіс»
У Києві на паркінгах КП «Київтранспарксервіс» тимчасово призупинили оплату за паркування. Наразі послуга є безкоштовною через судовий процес щодо встановлення тарифів.
Mercedes-Benz став найціннішим автомобільним брендом у світіMercedes-Benz став найціннішим автомобільним брендом у світі
Компанія Mercedes-Benz обігнала Tesla і повернула собі позицію найціннішого автомобільного бренду у світі, згідно з новим звітом Brand Finance, провідною світовою консалтинговою компанією з оцінки брендів.
Yamaha припинить виробництво знаменитої моделіYamaha припинить виробництво знаменитої моделі
Нові еконорми Євро-5+ для мотоциклів поставили хрест на Yamaha YZF-R1. Знаменитий спортбайк невдовзі припинять виробляти.
Aston Martin наймає 400 нових співробітниківAston Martin наймає 400 нових співробітників
Aston Martin розмістив на своєму сайті оголошення про найм нових співробітників на обидва своїх британських підприємства.
Стару карету швидкої допомоги перетворили на зручний будинок на колесахСтару карету швидкої допомоги перетворили на зручний будинок на колесах
Автодім Chevrolet Silverado обійшовся власникові всього в 7000 доларів. Усередині розташовані розкладне ліжко, крісла, шафи та кухня.
Jeep відкликає майже 200 000 гібридних позашляховиківJeep відкликає майже 200 000 гібридних позашляховиків
Jeep відкликає у США майже 200 000 гібридних позашляховиків. Причина цього полягає у можливій проблемі з програмним забезпеченням, що може призвести до вимкнення системи обігріву лобового скла.
Новий електричний седан Zeekr ставить рекорди виробництваНовий електричний седан Zeekr ставить рекорди виробництва
У Китаї зійшов з конвеєра 10-тисячний екземпляр Zeekr 007. Про це у своїх соціальних мережах оголосив сам виробник.
На ринок Бразилії вийшов недорогий кросовер RenaultНа ринок Бразилії вийшов недорогий кросовер Renault
Компактний кросовер Renault Kardian досить багато укомплектований і має місткий 410-літровий багажник. Модель дебютувала зі 125-сильним турбомотором.
Mansory показала свій найбожевільніший Lamborghini UrusMansory показала свій найбожевільніший Lamborghini Urus
Mansory в черговий раз розсунула межі власних можливостей з новим проєктом - Lamborghini Urus Venatus S. Загалом тюнер випустить 9-ть таких кросоверів.
Представлено найдорожчий «Renault» в історіїПредставлено найдорожчий «Renault» в історії
Купе Zagato AGTZ Twin Tail виконано в стилістиці класичного Alpine A220 1968 року. Задню частина спорткара можна зняти.
Як вибрати літні шиниЯк вибрати літні шини
Як Вибрати Літню Гуму: Поради та Рекомендації.
«Повернись живим» і група компаній VIDI збирають 15 млн грн на командні пункти управління БпЛА для Морської піхоти«Повернись живим» і група компаній VIDI збирають 15 млн грн на командні пункти управління БпЛА для Морської піхоти
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з групою компаній VIDI розпочали проєкт «Драйв розвідки».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015