Новости за 22.01.2024

Tata випустила недорогий електрокросовер Punch EVTata випустила недорогий електрокросовер Punch EV
Електромобіль Tata Punch EV - компактний 3,8-метровий кросовер для міста. Він доступний у версіях потужністю 82 і 122 к. с. із запасом ходу до 421 км.
SEAT розробляє свій Volkswagen ID.1SEAT розробляє свій Volkswagen ID.1
Очікується, що майбутній електричний сіті-кар SEAT буде дешевшим за Volkswagen ID.1. Стартовий цінник новинки складе менше 25,5 тисяч доларів.
Fisker Ocean отримав розкішну версію Extreme Monterey EditionFisker Ocean отримав розкішну версію Extreme Monterey Edition
Fisker представив лімітовану версію електромобіля Ocean під назвою Extreme Monterey Edition, яка повинна стати найрозкішнішим варіантом авто.
У Китаї випустили недорогий електромобіль із дверима як у LamborghiniУ Китаї випустили недорогий електромобіль із дверима як у Lamborghini
Електромобіль Dongfeng eп007 - обтічне 5-дверне купе з дверцятами, що піднімаються вгору. Авто запропоновано у версіях потужністю від 218 до 544 к.с.
Перші подробиці про Hyundai Nexo 2026 з принципово новою силовою установкоюПерші подробиці про Hyundai Nexo 2026 з принципово новою силовою установкою
Ресурс Carscoops опублікував подробиці про новий кросовер Hyundai - модель Nexo нового покоління вийде лише у 2026 році та запропонує зовсім нову водневу силову установку.
Виявлено дуже рідкісний і маловідомий спорткар Volvo 50-хВиявлено дуже рідкісний і маловідомий спорткар Volvo 50-х
Випущено лише 68 кабріолетів Volvo Sport P1900 з пластиковим кузовом. Обтічний спорткар оснащений скромним 70-сильним двигуном.
Китай вдосконалює краш-тести: випробування суворіші, ніж в Euro NCAPКитай вдосконалює краш-тести: випробування суворіші, ніж в Euro NCAP
Методика Euro NCAP востаннє коригувалась у 2020 році, і майбутній китайський стандарт C-NCAP зразка 2024 року багато в чому виявиться жорсткішим за європейський.
Водневим авто неможливо ефективно конкурувати з електромобілямиВодневим авто неможливо ефективно конкурувати з електромобілями
Олександр Власкамп, генеральний директор компанії MAN Truck, сказав журналістам, що водневі авто не можуть сьогодні ефективно конкурувати з електричними вантажівками.
За електричним Cadillac Celestiq вишикувалася черга на 18 місяців впередЗа електричним Cadillac Celestiq вишикувалася черга на 18 місяців вперед
Cadillac Celestiq запущено у серійне виробництво, більш як через рік з моменту його офіційного дебюту в жовтні 2022 року.
Ультрарідкісний Acura TLX після ДТП продадуть з аукціонуУльтрарідкісний Acura TLX після ДТП продадуть з аукціону
На аукціоні Copart, який користується популярністю серед українських автомобілістів, продадуть Acura TLX Type S PMC Edition 2023 року випуску. Цей автомобіль побував в аварії, але може повернутися на дороги.
Мініатюрний спорткар Mazda перетворили на оригінальну копію культового FerrariМініатюрний спорткар Mazda перетворили на оригінальну копію культового Ferrari
Рідкісну Mazda Autozam AZ-1 переробили на клон Ferrari F40. Мініатюрному купе замінили частину кузовних панелей, встановили обвіс і величезне антикрило.
Українці з Люксембургу привезли на Харківщину «швидкі» Mercedes-Benz SprinterУкраїнці з Люксембургу привезли на Харківщину «швидкі» Mercedes-Benz Sprinter
Армійські медики Харківської ділянки фронту отримали чотири карети швидкої медичної допомоги, придбані волонтерськими рухами.
В Україні хочуть знову заборонити бензин Євро-3 та Євро-4В Україні хочуть знову заборонити бензин Євро-3 та Євро-4
В Україні можуть знову заборонити продавати бензин та дизельне паливо екологічного стандарту Євро-3 та Євро-4. Відповідну постанову вже розробило Міністерство енергетики.
Знаменитий спорткар Toyota 2000 GT став електромобілемЗнаменитий спорткар Toyota 2000 GT став електромобілем
Класичний спорткар Toyota 2000 GT 1967 року перетворили на електромобіль. Він отримав 161-сильний мотор і здатний розвинути 200 км/год.
Опубліковано офіційні зображення нового Porsche MacanОпубліковано офіційні зображення нового Porsche Macan
Компанія Porsche опублікувала офіційні зображення нового кросовера Macan, який є першим автомобілем бренду, заснованому на платформі PPE (Premium Platform Electric).
В Мережі показали занедбаний автозавод  FiatВ Мережі показали занедбаний автозавод Fiat
Завод Fiat на Сицилії не працює з 2011 року. Підприємство занедбане і стає непридатним, проте його складальні лінії залишилися недоторканими.
Трактори John Deere підключать до StarlinkТрактори John Deere підключать до Starlink
Завдяки високошвидкісному супутниковому інтернету Starlink техніка John Deere зможе працювати в районах, де немає стабільного підключення до інтернет.
Виявлено 28-річний Porsche 911 з пробігом 200 кмВиявлено 28-річний Porsche 911 з пробігом 200 км
Porsche 911 Turbo в 993 кузові оснащений 408-сильною шісткою і здатний розвинути 290 км/год. У автомобіля багата комплектація і особливий колір кузова.
Stellantis показав нову платформу STLA Large для електромобілівStellantis показав нову платформу STLA Large для електромобілів
Після презентації STLA Medium у липні минулого 2023 року Stellantis представив ще одну платформу для авто на електротязі під назвою STLA Large - другу з чотирьох глобальних платформ для електромобілів бренду наступного покоління.
В Японії виконали яскравий тюнінг Lamborghini CountachВ Японії виконали яскравий тюнінг Lamborghini Countach
Суперкар Lamborghini Countach допрацювали фахівці Liberty Walk. Автомобіль занижений, а також отримав виражений обвіс і величезне антикрило.
Toyota готує два нові електричні Land CruiserToyota готує два нові електричні Land Cruiser
Toyota готується розширити лінійку Land Cruiser за рахунок двох нових електричних версій - доступної міської та преміальної.
Пару старих Chevrolet 60-х продали за 2,5 млн доларівПару старих Chevrolet 60-х продали за 2,5 млн доларів
Рідкісний спорткар Chevrolet Corvette L88 оснащували величезним 7,0-літровим V8 потужністю приблизно 550–560 к.с. Це був один із найшвидших автомобілів свого часу.
BYD показала свій найновіший електромобіль під час дорожніх випробуваньBYD показала свій найновіший електромобіль під час дорожніх випробувань
Компанія BYD опублікувала офіційні фотографії нового кросовера BYD Yuan UP. На цей раз автомобіль зняли під час дорожніх випробувань, він покритий камуфляжною плівкою.
Старий Mercedes-Benz W124 продають за 150 тисяч доларівСтарий Mercedes-Benz W124 продають за 150 тисяч доларів
Випущено лише кілька десятків Mercedes-Benz 500E 6.0 AMG. Заряджений седан із 381-сильним V8 здатний розігнатися до 282 км/год.
У США виявили цвинтар класичних маслкарівУ США виявили цвинтар класичних маслкарів
У США безліч автомобільних звалищ, на яких можна знайти досить рідкісні машини. Але іноді можна зустріти і цілий цвинтар з унікальними екземплярами авто.
У Китаї представлений недорогий електромобіль Yue 01У Китаї представлений недорогий електромобіль Yue 01
Компактний міський хетчбек Yue 01 отримав 48-сильний мотор і здатний розвинути 100 км/год. Зі старту доступні версії із запасом ходу до 335 км.
Автогаз уроздріб здешевшав за вихідніАвтогаз уроздріб здешевшав за вихідні
За вихідні (з 19 по 22 січня) середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 0,11 грн/л, до 27,78 грн/л.
Представлено екстремальну версію італійського суперкара Maserati MC20Представлено екстремальну версію італійського суперкара Maserati MC20
Maserati MC20 від Mansory отримав карбоновий обвіс, величезне антикрило і розкішний салон. Потужність двигуна збільшили до 720 сил.
Культова дата - 21 січня 1899 року: саме в цей день 125 років тому компанія Opel розпочала виробництво автомобілівКультова дата - 21 січня 1899 року: саме в цей день 125 років тому компанія Opel розпочала виробництво автомобілів
Початок нової ери - підписання партнерського контракту у 1899 році зробило компанію Opel автовиробником.
Нові легкові автомобілі в оренду від RYDERНові легкові автомобілі в оренду від RYDER
Компанія «Райдер Україна», яка більше 2 років надає в оренду комерційні фургони, відкриває новий напрямок діяльності.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015