Новости за 21.11.2023

Новий Volkswagen Passat B9 вийшов на ринокНовий Volkswagen Passat B9 вийшов на ринок
Volkswagen Passat нового покоління запропоновано виключно в кузові універсал. Він став більшим і просторішим всередині, а його комплектація істотно розширена.
Nio випустить розкішний електричний седан для конкуренції з MaybachNio випустить розкішний електричний седан для конкуренції з Maybach
Співзасновник і президент Nio Цінь Ліхун заявив, що в грудні його компанія представить головний продукт. Очевидно, що це буде автомобіль, але який саме глава Nio уточнювати не став.
Новітні електромобілі KIA та Hyundai викликали ажіотаж на ринку СШАНовітні електромобілі KIA та Hyundai викликали ажіотаж на ринку США
Нові моделі KIA і Hyundai, які представлені в електричному сегменті і, найчастіше, виявляються дешевшими за своїх конкурентів, викликали справжній ажіотаж на ринку.
Латвія передасть Україні чергову партію автівок, конфіскованих у нетверезих водіївЛатвія передасть Україні чергову партію автівок, конфіскованих у нетверезих водіїв
Автомобілі призначені для Міністерства оборони України, зокрема армійських частин, військового підрозділу Національної гвардії та Центру спеціального призначення, а також ради села Матіївці.
Рідкісний гоночний болід Mercedes пішов з молотка за ціною літакаРідкісний гоночний болід Mercedes пішов з молотка за ціною літака
Болід Mercedes-AMG Petronas W04 використовувався Льюїсом Гамільтоном у чемпіонаті «Формули-1» 2013 року. На ньому британський гонщик виграв Гран-прі Угорщини.
Опубліковано шпигунські фото оновлення електричного «X3 Neue Klasse»Опубліковано шпигунські фото оновлення електричного «X3 Neue Klasse»
Смілива заміна BMW iX3 - це один із шести електромобілів нової ери, які мають вийти між 2025 і 2027 роками.
В Україні зареєстровано два законопроєкти про безмитне ввезення авто для ЗСУВ Україні зареєстровано два законопроєкти про безмитне ввезення авто для ЗСУ
В парламенті зареєстровані два законопроєкти 10219, 10220, які передбачають скасування ввізного мита, податку на додану вартість та акцизного податку у разі закупівлі транспортних засобів для їх подальшої безоплатної передачі ЗСУ.
На міжнародний ринок виходить новий Geely AtlasНа міжнародний ринок виходить новий Geely Atlas
Кросовер Geely Atlas підріс у розмірах і став виразнішим на вигляд. Моделі розширили комплектацію, а її топова версія отримала 218-сильну турбочетвірку Volvo.
На Київщині відкрили новий 115-метровий міст через річку ІрпіньНа Київщині відкрили новий 115-метровий міст через річку Ірпінь
У Романівці офіційно відкрили для руху транспорту новий міст через річку Ірпінь. Його довжина складає 115 метрів.
Західні санкції «задушили» російський АвтоВАЗЗахідні санкції «задушили» російський АвтоВАЗ
Через санкції, введені у вересні США проти автомобілебудівного концерну «АвтоВАЗ», його платежі блокують банки як «недружніх», так і «дружніх» до Росії держав, що у свою чергу тягне за собою масові відмови закордонних партнерів співпрацювати з російською
В уряді анонсували переговори з Польщею та ЄС щодо блокування кордонівВ уряді анонсували переговори з Польщею та ЄС щодо блокування кордонів
Київ сподівається провести переговори з Польщею і Європейською комісією на цьому тижні на тлі блокування кордону польськими перевізниками.
Японія передала українським рятувальникам 40 спецавтомобілів Toyota Land CruiserЯпонія передала українським рятувальникам 40 спецавтомобілів Toyota Land Cruiser
Японське агентство міжнародного співробітництва JICA та компанія Shabondama Soap Co. передали піротехнічним підрозділам ДСНС техніку для гуманітарного розмінування.
Для зіркового діджея створили ексклюзивний Rolls-RoyceДля зіркового діджея створили ексклюзивний Rolls-Royce
Rolls-Royce Cullinan діджея Tiesto отримав карбонові обвіс і декор, а також величезні 24-дюймові колеса. Салон оздобили яскраво-помаранчевою шкірою.
Пальне на АЗС продовжує дешевшатиПальне на АЗС продовжує дешевшати
Із 20 по 21 листопада частина автозаправних станцій в Україні знизила ціни на пальне.
Які електромобілі менше за інших втрачають запас ходу взимку?Які електромобілі менше за інших втрачають запас ходу взимку?
Recurrent опублікував результати власного дослідження, метою якого було визначення впливу холодної погоди на запас ходу електромобілів. Протягом зими 2022-2023 аналітики проаналізували дані про 10 000 електромобілів 18 моделей у США.
У Європі починають переробляти дизельні фургони в електричніУ Європі починають переробляти дизельні фургони в електричні
Автомобільна група Stellantis взялася переробляти вживані дизельні фургони на електричні менш ніж за 20 тисяч євро. Вочевидь, у цій ніші послуг замовлень буде чимало.
Названо найпопулярніші авто зі США в УкраїніНазвано найпопулярніші авто зі США в Україні
Як правило, українці привозять зі США бензинові автомобілі та електрокари. Найпопулярнішими є вживані Tesla.
Норвегія передала українським прикордонникам сучасний мобільний комплекс радіаційного контролюНорвегія передала українським прикордонникам сучасний мобільний комплекс радіаційного контролю
Успішна реалізація зазначеного проєкту сприяла оновленню існуючої бази прикордонного відомства України у сфері забезпечення радіаційної безпеки, шляхом постачання сучасного обладнання.
Заміна лобового скла McLaren F1 коштуватиме 33 000 доларівЗаміна лобового скла McLaren F1 коштуватиме 33 000 доларів
Сам по собі McLaren F1 - дороге задоволення. Суперкар коштує десятки мільйонів доларів, а через скорочення запасів запчастин його обслуговування з кожним роком обходиться все дорожче.
Довгоочікувані електромобілі Cybertruck помічено в шоурумах TeslaДовгоочікувані електромобілі Cybertruck помічено в шоурумах Tesla
Tesla почала публічно демонструвати серійні екземпляри довгоочікуваного електричного пікапа Cybertruck в автосалонах.
Toyota показала новий Yaris Cross 2024Toyota показала новий Yaris Cross 2024
У Toyota Yaris Cross оновили салон і поліпшили системи активної безпеки. Лінійку поповнила нова гібридна версія на 132 к.с. з витратою близько 4 л на 100 км.
Компанія Pogea Racing представила власну версію Ferrari PurosangueКомпанія Pogea Racing представила власну версію Ferrari Purosangue
Німецька компанія Pogea Racing представила власну версію Ferrari Purosangue. Тюнер спеціалізується на модифікації автомобілів Alfa Romeo та Abarth. Але перший кросовер Ferrari заслуговує на особливу увагу.
Найрідкісніший Porsche 911 Carrera RSR 3.8 з пробігом 10 км виставили на продажНайрідкісніший Porsche 911 Carrera RSR 3.8 з пробігом 10 км виставили на продаж
На майбутньому аукціоні Bonhams, запланованому на 25 листопада, буде виставлений на продаж унікальний Porsche 911 Carrera RSR 3.8, за який очікують отримати від 2 до 2,5 мільйонів доларів.
Розсекречено новий Hyundai Tucson 2024Розсекречено новий Hyundai Tucson 2024
Новий Hyundai Tucson змінився зовні та отримав повністю новий салон. Кросовер буде доступний у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Презентовано Renault Master четвертої генераціїПрезентовано Renault Master четвертої генерації
Компанія Renault презентує на автосалоні Solutrans 2023 у Ліоні четверте покоління свого популярного розвізного фургона Master.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015