Новости за 21.04.2023

Бренд Land Rover «зникне» після 75 років існування внаслідок реорганізаціїБренд Land Rover «зникне» після 75 років існування внаслідок реорганізації
У майбутньому холдинг Jaguar Land Rover зосередиться на чотирьох брендах - Jaguar, Range Rover, Defender та Discovery. Проте назва Land Rover не зникне повністю.
Колишній дизайнер Nissan GT-R створив електромобіль AIM EV Sport 01Колишній дизайнер Nissan GT-R створив електромобіль AIM EV Sport 01
AIM - це інжинірингова компанія, що базується в Нагої, Японія, і займається розробкою автомобілів. Заснована в 1998 році компанія AIM найбільш відома розробкою двигунів для гонок на витривалість, таких як Ле-Ман.
Volta Trucks розпочав виробництво електричної вантажівкиVolta Trucks розпочав виробництво електричної вантажівки
Хоча компанія Volta Trucks заснована в Лондоні, виробничі потужності розташовані в Австрії, також є плани на США.
Great Wall презентував брутальний гібридний позашляховик Tank 400Great Wall презентував брутальний гібридний позашляховик Tank 400
Продажі Tank 400 у Китаї заплановано на 2023 рік. Позашляховик отримав багате оснащення та буде доступний із гібридною силовою установкою.
Скільки порушень ПДР виявили камерами автофіксації у 2022 році?Скільки порушень ПДР виявили камерами автофіксації у 2022 році?
У 2022 році камерами автофіксації було виявлено понад 2 млн порушень ПДР. Лише за порушення, зафіксовані камерами автофіксації з травня, коли камери поновили свою роботу, водіям потрібно буде сплатити понад 382 млн грн.
Додаткові нафтопереробні потужності заспокоюють ціни на пальнеДодаткові нафтопереробні потужності заспокоюють ціни на пальне
Інвестиційний банк RBC Capital Markets LLC вважає, що чиста світова потужність нафтопереробного заводу цього року зросте на 1,5 млн барелів на день (б/д), а наступного - ще на 2,4 млн.
Електрокросовер Lexus RZ отримав екстремальну версіюЕлектрокросовер Lexus RZ отримав екстремальну версію
Lexus RZ Outdoor отримав позашляхові шини й обвіс, а його кліренс збільшено. Ззаду передбачено спеціальне кріплення для перевезення велосипедів.
Hyundai Motor Group націлена на освоєння космосуHyundai Motor Group націлена на освоєння космосу
Hyundai Motor Group, окрім виробництва автомобілів, має багато розробок у робототехніці. Нещодавно бренд оголосив, що почав розробку моделі автономного транспортного засобу для дослідження Місяця.
Компанія CNH Industrial оголосила про вихід з РосіїКомпанія CNH Industrial оголосила про вихід з Росії
Один із найбільших у світі виробників сільгосптехніки - британська компанія CNH Industrial 19 квітня оголосила про вихід з російського ринку.
У Шанхаї презентували електричний седан преміум-класу Hongqi E001У Шанхаї презентували електричний седан преміум-класу Hongqi E001
Новий Hongqi E001 стане конкурентом Tesla Model S та Mercedes EQS. Електромобіль підтримує бездротову зарядку, а батарею можна замінити за хвилину.
Skoda розроблятиме ДВЗ для всієї Volkswagen GroupSkoda розроблятиме ДВЗ для всієї Volkswagen Group
Skoda розроблятиме всі двигуни внутрішнього згоряння серії EA 211 для всієї групи Volkswagen.
Ілон Маск розповів, коли почнуться постачання CybertruckІлон Маск розповів, коли почнуться постачання Cybertruck
Cybertruck - один із «довгобудів» компанії Tesla. Електричний пікап переносили багато разів, змінювали, допрацьовували та піднімали ціну.
У Китаї створили гігантську копію кросовера Audi Q7 з металобрухтуУ Китаї створили гігантську копію кросовера Audi Q7 з металобрухту
Гігантський автомобіль майже повністю повторює дизайн оригінального кросовера. Авто має двері багажника, які можуть самостійно відкриватися.
Maserati презентувала свій перший електрокросоверMaserati презентувала свій перший електрокросовер
Перший електричний кросовер італійської марки Maserati, Grecale EV, має систему повного приводу з подвійним двигуном потужністю 550 к.с. і запас ходу 500 км.
У Чехії схвалили закон про реєстр українських автомобілівУ Чехії схвалили закон про реєстр українських автомобілів
Депутати нижньої палати парламенту Чехії проголосували за урядову поправку про реєстр українських автомобілів, які належать біженцям.
Як виглядає Honda Accord із пробігом 1,6 мільйона кілометрів?Як виглядає Honda Accord із пробігом 1,6 мільйона кілометрів?
Седан Honda Accord непогано зберігся і на ньому майже не видно слідів зношування. Про автомобіль дбали і регулярно його обслуговували.
В Україні люксові автомобілі продають за ціною металобрухтуВ Україні люксові автомобілі продають за ціною металобрухту
В Україні стало більше випадків, коли люксові автомобілі продають практично за безцінь - за ціною металобрухту.
Обміняти національне посвідчення водія тепер можна в КельніОбміняти національне посвідчення водія тепер можна в Кельні
Кельн став другим містом в Німеччині, де можна обміняти національне посвідчення водія, видане в Україні, на таке ж українське.
Hyundai офіційно презентувала бюджетний аналог кросовера TucsonHyundai офіційно презентувала бюджетний аналог кросовера Tucson
Новий Hyundai Mufasa позиціонують як бюджетний аналог моделі Tucson. Кросовер відрізняється оригінальним дизайном та нестандартним оздобленням салону.
Попит на електромобілі та гібриди в Європі зростаєПопит на електромобілі та гібриди в Європі зростає
Європа швидко стає центром впровадження електромобілів (EV), оскільки регіон неухильно рухається до сталого та екологічно чистого транспорту.
BYD представила в Шанахаї плагін-гібридний автомобіль-«винищувач»BYD представила в Шанахаї плагін-гібридний автомобіль-«винищувач»
Компанія називає деякі свої авто на честь військових кораблів, тому назва моделі перекладається як «Есмінець 07».
«Довгий» Suzuki Jimny виходить на міжнародний ринок«Довгий» Suzuki Jimny виходить на міжнародний ринок
За 5-дверним Suzuki Jimny вишикувалися черги ще до початку виробництва моделі. Позашляховик невдовзі почнуть продавати у кількох країнах світу.
Запаси нових іномарок у Росії добігають кінцяЗапаси нових іномарок у Росії добігають кінця
У Росії майже вичерпалися запаси нових імпортних автомобілів середньої цінової категорії.
У Франції пропонують ввести бонуси за купівлю європейських електромобілівУ Франції пропонують ввести бонуси за купівлю європейських електромобілів
У середу Французьке автомобільне лобі PFA запропонувало зарезервувати окремий державний бонус для споживачів, які купують електромобілі, що виготовлені на території ЄС.
BMW звинуватили у дискримінації китайцівBMW звинуватили у дискримінації китайців
У BMW вибачилися перед відвідувачами Автосалону у Шанхаї. За їхніми словами, поведінка тимчасових працівників була неприйнятною.
ABB E-Mobility інвестувала у британський стартап із зарядки електромобілівABB E-Mobility інвестувала у британський стартап із зарядки електромобілів
Своїми інвестиціями швейцарці хочуть доповнити свій асортимент інтелектуальних та мережевих рішень для заряджання та, таким чином, «сприяти створенню безшовної екосистеми для заряджання електромобілів».
Volkswagen продає свій завод у РФ місцевому автодилеруVolkswagen продає свій завод у РФ місцевому автодилеру
Урядова комісія РФ з контролю за здійсненням іноземних інвестицій схвалила продаж заводу Volkswagen під Калугою місцевому автодилерському холдингу «Авілон».
У Китаї презентували швидкісний «бюджетний» спорткарУ Китаї презентували швидкісний «бюджетний» спорткар
Neta GT Speedster запропонують у версіях на 231 та 462 к. с. та топовий варіант зможе розганятися до 100 км/год за 3,7 с. Запас ходу кабріолету становить від 560 до 660 км, залежно від версії.
Як відновити пошкоджені, втрачені чи викрадені номерні знакиЯк відновити пошкоджені, втрачені чи викрадені номерні знаки
Якщо ви виїхали з деокупованих територій та втратили документи на авто чи номерні знаки, ви можете відновити їх у ГСЦ МВС. Т
Skoda запускає нову програму для полегшення підзарядки своїх електромобілівSkoda запускає нову програму для полегшення підзарядки своїх електромобілів
Skoda представила нову програму для мультимедійної системи своїх повністю електричних автомобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015