Новости за 21.03.2024

Представлено новий розкішний позашляховик Infiniti QX80Представлено новий розкішний позашляховик Infiniti QX80
Новий Infiniti QX80 став сучаснішим та просторішим усередині. Великий позашляховик оснастили новим 450-сильним V6 твін-турбо та 9-ступінчастим автоматом.
Незвичний британський електромінівен eVITA показали офіційноНезвичний британський електромінівен eVITA показали офіційно
Британська компанія Motability Operations і дизайнерська студія Callum представили концепцію eVITA - електричний мінівен, розроблений для підтримки мобільності користувачів інвалідних візків.
BMW продемонструвала електричний кросовер нового сімейства Neue KlasseBMW продемонструвала електричний кросовер нового сімейства Neue Klasse
Вперше назву «Neue Klasse» («новий клас») баварська марка застосувала на початку 1960-х років. Його одержала лінійка нових спортивних седанів великого класу. Тоді поява сімейства BMW 02 врятувала компанію від зникнення.
Mazda розробляє новий електричний седанMazda розробляє новий електричний седан
Компанія Mazda патентує в Євросоюзі назву «Mazda 6e» та логотип «6e». Це означає, що Mazda6 у новому поколінні, мабуть, стане електричним седаном.
Дебютував спортивний електровен Volkswagen ID.Buzz GTXДебютував спортивний електровен Volkswagen ID.Buzz GTX
Новий Volkswagen ID.Buzz GTX обладнаний 340-сильною установкою і стартує до сотні за 6,5 с. Повнопривідний мінівен буде доступний у модифікаціях на 5 або 7 місць.
Opel Astra отримав нову гібридну версіюOpel Astra отримав нову гібридну версію
Зазначається, що нові авто модельної лінійки популярної моделі С-класу оснащені 1,2-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, який дообладнали 48-вольтовою електричною системою.
Lotus запускає сервіс «індивідуального пошиття»Lotus запускає сервіс «індивідуального пошиття»
Lotus Cars вирішила розширити можливості персоналізації клієнтських автомобілів. Для виробника, відомого своїми спортивними та гоночними моделями, це цілком логічний крок.
Почалися дорожні випробування Audi Q3 нового поколінняПочалися дорожні випробування Audi Q3 нового покоління
Компанія Audi почала тестувати на дорогах загального користування кросовер Audi Q3 нового покоління. Фотошпигуни вже встигли сфотографувати його.
Фургон Ford Tourneo Connect отримав плагін-гібридну версіюФургон Ford Tourneo Connect отримав плагін-гібридну версію
Незважаючи на те, що Ford був скромним щодо деталей, компанія підтвердила, що новинка матиме загальну потужність силової установки у 148 к.с. і 350 Нм максимального крутного моменту.
Новий доступний седан KIA показали до презентаціїНовий доступний седан KIA показали до презентації
Седан KIA K4 має виразніший вигляд, аніж попередник Cerato. У салоні автомобіля встановили сучасні дисплеї та проєкцію на лобове скло.
Українські нафтотрейдери забезпечили Польщі 330 млн доларів доходуУкраїнські нафтотрейдери забезпечили Польщі 330 млн доларів доходу
Українські імпортери нафтопродуктів забезпечили польським компаніям у сфері постачання і транспортування близько 330 млн доларів доходу в 2022-2023 роках.
Shell у цьому році закриє понад 1000 АЗС по всьому світуShell у цьому році закриє понад 1000 АЗС по всьому світу
Компанія Shell послабила свій план скорочення викидів вуглекислого газу на наступне десятиліття, але закриє деякі АЗС, щоб зосередитися на розбудові на їх місці інфраструктури для зарядки електромобілів.
Трактори Case IH і Steyr отримали нагороду iF Design AwardТрактори Case IH і Steyr отримали нагороду iF Design Award
Бренди CNH Case IH і Steyr отримали престижну нагороду iF Design Award. З моменту заснування в 1953 році ці престижні щорічні нагороди були визнані всесвітнім символом досконалості дизайну.
Нові недорогі SEAT розсекретили за рік до презентаціїНові недорогі SEAT розсекретили за рік до презентації
Нові SEAT Arona та Ibiza зміняться зовні й отримають покращену мультимедійну систему. У лінійці очікуються економічні гібридні модифікації.
Tesla стрімко нарощує виробництво електричних пікапів CybertruckTesla стрімко нарощує виробництво електричних пікапів Cybertruck
Компанія Tesla підтвердила, що останніми тижнями суттєво збільшила виробництво акумуляторних елементів для електричного пікапа Cybertruck до 1000 штук на тиждень на своєму заводі Gigafactory Texas.
За мільйоном вантажівок та автобусів Mercedes-Benz слідкують дистанційноЗа мільйоном вантажівок та автобусів Mercedes-Benz слідкують дистанційно
Автовиробник перетнув мільйонну межу у підключені комерційного транспорту: створення цифрового продукту покращує час безвідмовної роботи автопарку клієнтів, безпеку, продуктивність і допомагає у переході до екологічного транспорту.
«Формула-1» переходить на екологічно чисті шини«Формула-1» переходить на екологічно чисті шини
Компанія Pirelli, ексклюзивний постачальник шин для Формули-1, почала додавати до складу натуральний каучук, отриманий з екологічно чистих джерел.
Європейський авторинок в лютому виріс на 10 відсотківЄвропейський авторинок в лютому виріс на 10 відсотків
Бензинові моделі зберегли лідерство як найпопулярніший вибір для покупців, за ними йдуть гібридно-електричні. Продажі дизелів впали на більшості основних ринків, крім Німеччини.
Комерційний фургон Volkswagen Crafter отримав підтримку ChatGPTКомерційний фургон Volkswagen Crafter отримав підтримку ChatGPT
Великі комерційні фургони зазвичай мають тривалий життєвий цикл, але це не означає, що їх не оновлюють. Друге покоління Volkswagen Crafter, представлене в 2017 році, отримало суттєве оновлення.
На продаж виставили рідкісний надпотужний Chevrolet CamaroНа продаж виставили рідкісний надпотужний Chevrolet Camaro
Виготовлено лише 37 заряджених Chevrolet Camaro ZL1 2002 року. Спорткар обладнаний величезним 7,0-літровим V8 потужністю 600 сил.
Названі найпопулярніші нові дизельні авто УкраїниНазвані найпопулярніші нові дизельні авто України
Частка нових автомобілів з надійними та економічними дизельними двигунами на українському ринку зростає.
У Львові на мосту зіткнулися 25 автомобілівУ Львові на мосту зіткнулися 25 автомобілів
Близько 7 години ранку, 21 березня, на Скнилівському мості у Львові сталася масштабна аварія. Зіткнулося 25 автомобілів.
Електромобіль Fiat 500e може отримати бензиновий двигунЕлектромобіль Fiat 500e може отримати бензиновий двигун
Італійський автовиробник може перетворити електромобіль Fiat 500e на гібрид і оснастити модель бензиновим двигуном через різке зменшення попиту на електромобілі на ключових ринках.
У Миколаївській області відкрито новий АЗК ОККОУ Миколаївській області відкрито новий АЗК ОККО
АЗК розташований на автошляху, що веде з Миколаєва до Первомайська і далі на Київ.
Шість порад, як збільшити економію палива у вашому автомобіліШість порад, як збільшити економію палива у вашому автомобілі
Отже, як ви можете збільшити кількість кілометрів на літр, який проїжджає ваш автомобіль?
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015