Новости за 21.02.2024

Dacia презентувала оновлений електричний кросовер SpringDacia презентувала оновлений електричний кросовер Spring
Компактний електричний кросовер Dacia Spring, який у компанії позиціонують як конкурента Citroen e-C3 та Fiat Panda, пройшов глобальну модернізацію та обзавівся двонаправленою зарядкою.
Volkswagen планує відродити знамениту спортивну модельVolkswagen планує відродити знамениту спортивну модель
Новий Volkswagen Scirocco буде спортивним електрокаром. Модель планують випускати у задньопривідній 300-сильній і повнопривідній 400-сильній версіях.
Citroen C4 і C4 X отримали нову гібридну силову установкуCitroen C4 і C4 X отримали нову гібридну силову установку
Citroen C4 і C4 X отримали новий 1,2-літровий трициліндровий двигун. У компанії стверджують, що 40 відсотків його деталей нові.
В Україні можуть посилити відповідальність за перевищення швидкості та шиниВ Україні можуть посилити відповідальність за перевищення швидкості та шини
Група депутатів Верховної Ради пропонує посилити відповідальність у сфері безпеки дорожнього руху.
Флагманський електрокар від Chery отримає батарею для екстремальних морозівФлагманський електрокар від Chery отримає батарею для екстремальних морозів
Акумуляторна батарея CATL для Chery Exeed Exlantix ET витримує мороз у -30 градусів і швидко заряджається в холодну погоду. З нею запас ходу електрокросовера складає 700 км.
Незалежні дизайнери показали Tesla Model 3 в кузові універсалНезалежні дизайнери показали Tesla Model 3 в кузові універсал
Нещодавно американський автовиробник відкрив замовлення на оновлену Tesla Model 3 Highland в Європі та Китаї. Зовсім скоро Tesla почне продавати його в США, а тому віртуальні художники зобразили його в кузові універсал.
Genesis розширює модельний ряд зробивши ставку на гібридиGenesis розширює модельний ряд зробивши ставку на гібриди
Компанія Genesis, яка є преміальним підрозділом Hyundai та спеціалізується на випуску електромобілів, заявила про розширення модельного ряду.
Страйки поляків штовхають ціни на газ угоруСтрайки поляків штовхають ціни на газ угору
Кілька компаній повідомило, що вони відправили газовози в обхід польсько-українського кордону через Румунію, Угорщину й Словаччину.
На український ринок вийде новий електромобіль KIAНа український ринок вийде новий електромобіль KIA
Новий KIA EV6 - 4,7-метровий електричний хетчбек-кросовер із великим багажником. В Україні модель запропонують у 229-сильній версії із запасом ходу 228 км.
Новий Hyundai Palisade засвітив свій салонНовий Hyundai Palisade засвітив свій салон
Прототип позашляховика наступної генерації вдалося зняти під час випробувань у Швеції.
У Дубліні заборонять транзитний рух автівок через центр містаУ Дубліні заборонять транзитний рух автівок через центр міста
Закриті для автомобілів дороги збираються перепланувати, створивши більше пішохідних вулиць і площ.
Який електромобіль шукають в інтернеті найчастіше?Який електромобіль шукають в інтернеті найчастіше?
Аналітики з Gridserve проаналізували пошукові запити стосовно електромобілів у різних країнах світу та назвали авто, які шукають найчастіше.
На тести виїхав оновлений Mercedes-Benz EQSНа тести виїхав оновлений Mercedes-Benz EQS
Електричний Mercedes-Benz EQS, який вийшов на ринок майже три роки тому, готується до планового оновлення.
Стара трійка BMW 90-х виставлена на продаж заСтара трійка BMW 90-х виставлена на продаж за
Виготовлено лише 600 заряджених BMW M3 Sport Evolution. Спортивне купе з 238-сильним двигуном здатне розігнатися до 100 км/год за 6,4 с і розвинути 248 км/год.
Новий Deepal SL03 EV 2024 виявився майже на 4000 доларів дешевшим за минулорічну модельНовий Deepal SL03 EV 2024 виявився майже на 4000 доларів дешевшим за минулорічну модель
Повністю електрична версія седана Deepal SL03 2024 року була представлена в Китаї 20 лютого. Китайські ЗМІ стверджують, що стартова ціна виявилася майже на 4000 доларів меншою, ніж у моделі 2023 року.
У США вперше почнуть використовувати двоповерхові електробусиУ США вперше почнуть використовувати двоповерхові електробуси
Сієтл стане першим містом у США, в якому будуть використовуватись двоповерхові електробуси з індуктивною бездротовою зарядкою.
Найбільші автовиробники Європи планують спільно створювати дешеві електромобіліНайбільші автовиробники Європи планують спільно створювати дешеві електромобілі
Volkswagen, Renault і Stellantis розглядають можливий союз для створення дешевших електромобілів, щоб залишитися в грі серед жорсткої конкуренції з боку Tesla та китайських компаній.
Розробку нового Zeekr 001 очолив перший китайський пілот «Формули-1»Розробку нового Zeekr 001 очолив перший китайський пілот «Формули-1»
Незважаючи на недавню появу на ринку, 27 лютого дебютує оновлена версія хетчбека. За інформацією, розробку лінійки Zeekr 001 очолив Чжоу Гуаньюй, перший китайський гонщик, який взяв участь у Формулі-1.
Stellantis готує революцію у світі електрокарівStellantis готує революцію у світі електрокарів
Stellantis працює над створенням двошвидкісної трансмісії для використання в електричних позашляховиках, як показує нещодавно оприлюднена патентна заява.
В Африці створили недорогий електричний мотоцикл для бездоріжжяВ Африці створили недорогий електричний мотоцикл для бездоріжжя
Електричний мотоцикл Kofa Jidi має стальну раму та посилену підвіску. Запас ходу електробайка складає 100 км, а його батареї можна замінити за 30 секунд.
Тюнінгований Lotus Esprit V8 1997 року продали за 63 тисячі доларівТюнінгований Lotus Esprit V8 1997 року продали за 63 тисячі доларів
Lotus Esprit - культовий класичний європейський спорткар, оснащений твін-турбо V8. Одну з таких автівок 1997 року виробництва продали за понад 60 тисяч доларів.
Mercedes-Benz відкликає 250 тис автомобілів по всьому світуMercedes-Benz відкликає 250 тис автомобілів по всьому світу
Mercedes-Benz відкликає автомобілі по всьому світу. Це стосується моделей: AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class і SL з 2023 модельного року.
Електромобіль Nio ET9 навчився самостійно позбавлятись від снігуЕлектромобіль Nio ET9 навчився самостійно позбавлятись від снігу
У новому відео, опублікованому в китайській соціальній мережі Weibo, електромобіль Nio ET9 демонструє свою інтелектуальну систему шасі Sky Ride, струшуючи сніг і лід з кузова без будь-якого втручання людини.
Новий електромобіль CITROEN e-С4 вже в Україні: запрошуємо до дилерів Бренду на особисте знайомство!Новий електромобіль CITROEN e-С4 вже в Україні: запрошуємо до дилерів Бренду на особисте знайомство!
Електромобіль CITROEN e-C4 в Україні пропонується у максимальній комплектації SHINE з електродвигуном потужністю 115 кВт (156 к.с.) та збільшеним акумулятором і запасом ходу - до 420 км.
Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid: Найпотужніший Cayenne в історії брендуPorsche Cayenne Turbo E-Hybrid: Найпотужніший Cayenne в історії бренду
Ця модель не лише втілює в собі найкращі досягнення бренду Porsche, але й задає нові стандарти для майбутнього автомобільного дизайну та ефективності.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015