Новости за 21.01.2024

Скільки автомобілів з механічною коробкою було продано минулого року в СШАСкільки автомобілів з механічною коробкою було продано минулого року в США
Продажі автомобілів з механіко становили менше відсотка автомобілів, проданих у США у 2021 році, але минулого року ця кількість становила близько 1,7 відсотка. Багато автовиробників також розширили свої пропозиції з ручним керуванням.
Український авторинок випереджає за рівнем поширення електромобілів більшість країн ЄСУкраїнський авторинок випереджає за рівнем поширення електромобілів більшість країн ЄС
Продажі електромобілів за підсумками 2023 року у країнах ЄС перевищили 2 млн. одиниць. Причому цей сегмент авторинку у Європі зріс на 28,6 відсотка за останній рік, а частка електромобілів у продажах нових авто в середньому по ЄС сягнула 15,7 відсотка.
Китай заявив, що експортував 4,9 мільйона авто і вийшов у світові лідериКитай заявив, що експортував 4,9 мільйона авто і вийшов у світові лідери
Китай минулого року поставив на зовнішні ринки понад 4,9 мільйона авто і став найбільшим у світі експортером автомобілів.
У новому Tesla Cybertruck знайшли багато проблемУ новому Tesla Cybertruck знайшли багато проблем
InsideEVs розповідає про відгуки перших покупців Tesla Cybertruck. Напевно, нічого дивного тут немає, але електрокар виявився дуже розчаровуючим.
Унікальний Citroen Tissier виставили на продажУнікальний Citroen Tissier виставили на продаж
Автомобільний музей, що збирає дивні та химерні автомобілі, Lane Motor, розташований в Теннессі, час від часу розпродує частину своєї колекції, аби замінити її новими експонатами.
Які країни у Європі зараз мають заводи автомобільної промисловості?Які країни у Європі зараз мають заводи автомобільної промисловості?
Епоха ДВС закінчується, а разом з нею добігає кінця і вік багатьох підприємств, які зараз виробляють тисячі автомобілів. Для деяких країн ЄС втрата потужних виробництв буде дуже чутливою.
В Україні виробляють власні машини для розмінуванняВ Україні виробляють власні машини для розмінування
В Україні розпочали виробництво машини різних типів для розмінування та підготовки ґрунтів. Окремі машини вже використовують в роботі.
Hyundai продає іграшкову модель свого прототипуHyundai продає іграшкову модель свого прототипу
Концепт Hyundai N Vision 74 нарешті побачив світ, але у вигляді іграшкової моделі. Радіокеровану машинку продають в Кореї, але скоро вона буде доступна і в інших регіонах.
1400-сильний електромобіль Ford E-Transit SuperVan покажуть на змаганнях1400-сильний електромобіль Ford E-Transit SuperVan покажуть на змаганнях
Унікальний електричний Ford E-Transit SuperVan 4.2 прямує до Австралії та вирушить на найвідоміший іподром країни «Маунт Панорама», щоб взяти участь у 12-годинному спортивному вікенді Repco Bathurst.
Hyundai вдалося за копійки продати російський заводHyundai вдалося за копійки продати російський завод
Ще один автовиробник зміг вислизнути з російського ринку. Хоча для цього довелося продати свій бувший завод буквально за копійки.
Комбайну New Holland CR11 створили футуристичний дизайнКомбайну New Holland CR11 створили футуристичний дизайн
Компанія New Holland нещодавно продемонструвала дизайнерські ескізи свого найновішого зернозбирального комбайна CR11.
Як в холодній Норвегії заряджають електромобілі: цікавий досвідЯк в холодній Норвегії заряджають електромобілі: цікавий досвід
В Норвегії найбільший відсоток користування електромобілями у світі, а також дуже холодний клімат. Чому там нема проблем з зарядкою електромобілів?
Mercedes-Benz продасть усі автосалони і штаб-квартиру в НімеччиніMercedes-Benz продасть усі автосалони і штаб-квартиру в Німеччині
Представник марки повідомив Bild: у периметрі угоди 80 філій, які розташовані в міських і сільських районах.
Електромобілі на українському ринку вперше випередили гібридиЕлектромобілі на українському ринку вперше випередили гібриди
За підсумками минулого року українці придбали більше чистих електромобілів, ніж гібридних транспортних засобів. Це сталось вперше за всю історію вітчизняного автомобільного бізнесу!
У BMW винайшли незвичний спосіб як вилікувати морську хворобуУ BMW винайшли незвичний спосіб як вилікувати морську хворобу
Компанія BMW зареєструвала новий патент, спрямований на запобігання розвитку морської хвороби в автомобілях, особливо для пасажирів на задніх сидіннях.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015