Новости за 20.12.2023

Toyota презентувала потужний гібридний кросовер Crown SportToyota презентувала потужний гібридний кросовер Crown Sport
Нова Toyota Crown Sport отримала 306-сильну гібридну установку. Кросовер здатний розігнатися до 100 км/год приблизно за 6 с і проїхати до 90 км на електротязі.
Tesla Cybertruck зможе плавати зі спеціальним пакетом опційTesla Cybertruck зможе плавати зі спеціальним пакетом опцій
Наразі невідомо, коли і за якою ціною буде представлено цей пакет опцій. Також не зрозуміло, чи це окремий проєкт додаткового обладнання, чи продовження розробок проєкту Cybercat.
Компанія Lexus представила оновлений кросовер RZКомпанія Lexus представила оновлений кросовер RZ
Компанія Lexus представила кросовер RZ 2024 модельного року. Покупці зможуть вибрати між двома моделями: відомою RZ 450e та абсолютно новою RZ 300e
Власники електромобілів GM і Ford отримають доступ до Tesla SuperchargerВласники електромобілів GM і Ford отримають доступ до Tesla Supercharger
Власники електромобілів виробництва американських концернів GM і Ford першими отримають доступ до мережі Supercharger від Tesla, вже починаючи з лютого 2024 року.
Продажі новітніх Chevrolet Silverado і GMC Sierra 2024 призупиненоПродажі новітніх Chevrolet Silverado і GMC Sierra 2024 призупинено
Компанія General Motors підтвердила, що у автомобілів Chevrolet Silverado та GMC Sierra 2024 модельного року може виникнути розкол металу на даху з боку пасажира. Це змусило компанію призупинити продаж.
На автобані випробували перший водневий UnimogНа автобані випробували перший водневий Unimog
На спеціальній ділянці автобану між німецькими містами Байройтом та Бамбергом були проведені ходові випробування першого автомобіля Mercedes-Benz Unimog з двигуном на водні.
Блокування кордону з Польщею може припинитися до 1 лютогоБлокування кордону з Польщею може припинитися до 1 лютого
Український та польський бізнес напрацювали низку компромісних рішень, але їх виконання залежить від позицій урядів Польщі та України.
На дорогах помітили новий електричний Mercedes-Benz C-ClassНа дорогах помітили новий електричний Mercedes-Benz C-Class
Шпигуни сфотографували новий електромобіль Mercedes-Benz C-Class EV, який запустять у серію на початку 2026 року.
Tesla видаляє сервіс Disney+ з електромобілів компаніїTesla видаляє сервіс Disney+ з електромобілів компанії
Tesla видалила Disney+ із деяких своїх автомобілів на тлі онлайн-сварки власника компанії Ілона Маска з генеральним директором Disney Бобом Ігером.
НБУ підрахував втрати експорту через блокади кордонуНБУ підрахував втрати експорту через блокади кордону
За розрахунками Національного банку українські експортери втратили близько 160 мільйонів доларів внаслідок блокади окремих наземних пунктів пропуску через західні кордони.
ЄС забанив російський LPGЄС забанив російський LPG
У рамках 12-го пакету антиросійських санкцій Європейський Союз впроваджує заборону на імпорт російського скрапленого вуглеводневого газу (LPG).
Відомий автобусний виробник представив інноваційну вантажівкуВідомий автобусний виробник представив інноваційну вантажівку
На нещодавній виставці Solutrans 2023 у Ліоні відомий іспанський виробник автобусів Irizar презентував електричну вантажівку ie Truck другого покоління.
Перший російський електромобіль Amber розчарував «шанувальників»Перший російський електромобіль Amber розчарував «шанувальників»
Перший російський електромобіль Amber, який мають випускати на Калінінградському заводі «Автотор», викликав сміх навіть у місцевих патріотів.
Новий кросовер Audi Q3 виїхав на тестиНовий кросовер Audi Q3 виїхав на тести
Кросовер Audi Q3 2025, побудований на платформі нового Volkswagen Tiguan, стане найдоступнішим кросовером німецького бренду наступного року після припинення виробництва Q2.
Розсекречено лімітований спорткар Nissan GT-R від ArtisanРозсекречено лімітований спорткар Nissan GT-R від Artisan
Дизайн Nissan GT-R від Artisan виконаний у стилі попередника Skyline. Потужність двигуна спорткара підняли до 800 або 1000 сил.
Volvo залучить понад 1300 роботів до виробництва електрокарів нового поколінняVolvo залучить понад 1300 роботів до виробництва електрокарів нового покоління
Автовиробник Volvo Cars використовуватиме понад 1300 промислових роботів від компанії ABB для виробництва електромобілів нового покоління.
Hyundai знайшла покупця на свій завод і остаточно йде з РосіїHyundai знайшла покупця на свій завод і остаточно йде з Росії
Hyundai Motor Company (Hyundai) схвалила продаж своєї російської дочірньої компанії ТОВ «ХММР» структурам місцевого автодилера «Авілон».
Volkswagen Group погодилася перейти на стандарт зарядки електромобілів TeslaVolkswagen Group погодилася перейти на стандарт зарядки електромобілів Tesla
Volkswagen Group, якій належать Audi, Bentley, Bugatti, Porsche та Lamborghini, оголосила про намір прийняти стандарт зарядки електромобілів Tesla.
Mercedes-Benz отримав дозвіл на використання бірюзових габаритних сигналівMercedes-Benz отримав дозвіл на використання бірюзових габаритних сигналів
Mercedes-Benz став першим автовиробником у світі, який отримав дозвіл на встановлення бірюзових габаритних сигналів на своїх автомобілях.
У середньому в Україні LPG коштує вже менше від 32 грн/лУ середньому в Україні LPG коштує вже менше від 32 грн/л
З 19 по 20 грудня середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 27 коп./л, до 31,96 грн/л.
Nissan Pathfinder отримав нову «китайську» версіюNissan Pathfinder отримав нову «китайську» версію
Nissan разом з Dongfeng Motor почав серійне виробництво «китайської» версії кросовера Pathfinder 5-го покоління.
Франція відмовила у субсидіях покупцям китайських автоФранція відмовила у субсидіях покупцям китайських авто
Уряд Франції став на захист інтересів вітчизняного та європейського автопрому: опубліковано новий список надання субсидій при покупці електрокарів.
Міноборони хоче придбати понад 1000 пікапів для ЗСУМіноборони хоче придбати понад 1000 пікапів для ЗСУ
Агенція оборонних закупівель планує отримати 1 016 пікапів до 15 березня 2024 року. Очікувана вартість однієї автівки складає 1,7 млн гривень.
Mercedes-Benz попереджає щодо ризиків купівлі електромобілів EQ у неофіційних точках продажів: будьте захищені з самого початкуMercedes-Benz попереджає щодо ризиків купівлі електромобілів EQ у неофіційних точках продажів: будьте захищені з самого початку
При виробництві ці моделі не проходять необхідну технічну адаптацію для українського ринку - отже, такі автомобілі не призначені для експлуатації в Україні та не відповідають регуляторним вимогам українського та Європейського законодавства.
Новий CITROEN SpaceTourer: комфортний та стильний вен для родини та бізнесуНовий CITROEN SpaceTourer: комфортний та стильний вен для родини та бізнесу
Бренд CITROEN оновлює свій великий вен CITROEN SpaceTourer, що завжди вдало поєднував просторий салон та чудову функціональність з привабливим силуетом.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015