Новости за 20.10.2023

Новий пікап Toyota Tacoma перетворили на кемпер для подорожейНовий пікап Toyota Tacoma перетворили на кемпер для подорожей
Компанія Go Fast Campers (GFC) з Монтани, що спеціалізується на кемперах, наметах та аксесуарах для пікапів, представила кемпер та намет для нового Toyota Tacoma.
Електричний гіперкар Rimac Nevera оцінили 2.4 млн фунтів стерлінгівЕлектричний гіперкар Rimac Nevera оцінили 2.4 млн фунтів стерлінгів
Після кількаденного перебування гіперкара Rimac Nevera на виставках та престижних елітних показах у різних країнах шанувальники розкоші продовжують смакувати дивовижними характеристиками й доволі цікавими подробицями автомобіля.
Ferrari показала екстремальний перегоновий суперкарFerrari показала екстремальний перегоновий суперкар
Ferrari 296 Challenge став легшим завдяки відмові від гібридної силової установки. Притискна сила на швидкості від 250 км/год становить понад 870 кг.
Старенький «Запорожець» здивував ціною в УгорщиніСтаренький «Запорожець» здивував ціною в Угорщині
Старий ЗАЗ-968, який в Україні відомий як один з найдешевших автомобілів на вторинному ринку, виставили на продаж у Європі. Продавець із Угорщини встановив на машину по-справжньому дивну ціну.
В Україні презентовано доступний розвізний фургон на електротязіВ Україні презентовано доступний розвізний фургон на електротязі
Одна з останніх новинок - модель Сenntro Logistar 100, представлена в рамках виставки «КомунТех-2023» в Києві.
Показано новий водневий двигун внутрішнього згоранняПоказано новий водневий двигун внутрішнього згорання
AVL, одна з провідних світових компаній у галузі розробки, моделювання та тестування силових агрегатів, анонсувала прототип 2,0-літрового двигуна з турбонаддувом, що працює на водні.
Нову Toyota Camry 2025 вперше показали на тизеріНову Toyota Camry 2025 вперше показали на тизері
Toyota Camry 2025 отримає безліч поліпшень, як порівняти з поточною моделлю. Новинку покажуть на виставці SEMA, яка відбудеться з 31 жовтня до 4 листопада в Лас-Вегасі.
Імпортери зіткнулися з проблемами розмитнення LPGІмпортери зіткнулися з проблемами розмитнення LPG
Активність торгівлі LPG на західному напрямку значно знизилася через набрання чинності 17 жовтня змінами до Митного кодексу.
Hyundai презентував безпілотний танк-невидимкуHyundai презентував безпілотний танк-невидимку
Широку популярність компанія Hyundai отримала як виробник автомобілів та електрокарів, але рід її занять значно ширший.
Військам ППО передали потужні позашляховики та прожекториВійськам ППО передали потужні позашляховики та прожектори
Нещодавно, у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, муніципалітет передав 5 всюдихідних автомобілів з прожекторами для них вінницьким військовим.
Dongfeng представив стильний електромобіль «еп 007»Dongfeng представив стильний електромобіль «еп 007»
Dongfeng eп 007 стане дешевшим конкурентом Tesla Model S. Електромобіль отримає багате оснащення, 544-сильну установку та підтримку швидкої зарядки.
У Китаї вишикувалися черги за новою Tesla Model 3+У Китаї вишикувалися черги за новою Tesla Model 3+
Продажі оновленого седана Model 3+ вже стартували у Китаї, а Tesla оголосила, що постачання почнуться наприкінці жовтня.
В Україні зробили шестиколісний квадроцикл для ЗСУВ Україні зробили шестиколісний квадроцикл для ЗСУ
Вітчизняна компанія E-Mobili виготовила новий варіант армійського квадроциклу Himaks - у тривісному виконанні.
У Польщі штрафуватимуть за неправильну їзду на велосипеді та самокатіУ Польщі штрафуватимуть за неправильну їзду на велосипеді та самокаті
з 20 жовтня працівники муніципальної поліції у Польщі отримали право виписувати штрафи за порушення правил пересування на велосипеді чи самокаті.
Новий Volkswagen Touareg доступний в УкраїніНовий Volkswagen Touareg доступний в Україні
Новий Volkswagen Touareg в Україні доступний у бензиновій і дизельній версіях. Кросовер запропонований у багатій комплектації.
Чистий прибуток Tesla обвалився майже удвічі у третьому кварталіЧистий прибуток Tesla обвалився майже удвічі у третьому кварталі
Американський виробник електромобілів Tesla за результатами третього кварталу збільшив виторг на 9 відсотків, водночас чистий прибуток впав у 1,8 раза.
На ринок виходить новий великий кросовер від HuaweiНа ринок виходить новий великий кросовер від Huawei
Новий Huawei Aito M9 - 5,2-метровий повнорозмірний кросовер із обтічним дизайном. Модель запропонують виключно в гібридних і електричних версіях.
HiPhi анонсувала випуск надпотужного електромобіляHiPhi анонсувала випуск надпотужного електромобіля
Компанія HiPhi готується представити конкурента електромобілям Tesla Model S Plaid і Lucid Air Sapphire з потужністю понад 1000 сил.
Вартість ремонту електрокара Tesla шокувала власникаВартість ремонту електрокара Tesla шокувала власника
У Tesla визнали, що власники електромобіля не винні в поломці, але відмовилися покривати вартість ремонту. За їхніми словами, акумулятор був пошкоджений через погані погодні умови.
Nissan Frontier готується до перегонів у пустеліNissan Frontier готується до перегонів у пустелі
805-кілометровий заїзд по пустелі стартує 20 жовтня в Енсенаді, Мексика. Учасники доїдуть до Сан-Феліпе й, повернувшись назад, фінішують 21 жовтня.
Недорогий семимісний кросовер Citroen показали на перших зображенняхНедорогий семимісний кросовер Citroen показали на перших зображеннях
Новий сімейний кросовер Citroen стане наступником моделі C3 Aircross. Очікується, що авто буде доступне в бензинових і електричних версіях.
GM відклав виробництво електричних Chevrolet Silverado EV та GMC Sierra EVGM відклав виробництво електричних Chevrolet Silverado EV та GMC Sierra EV
General Motors має намір відкласти початок виробництва деяких своїх повністю електричних пікапів на заводі Orion в штаті Мічиган, США.
Культовий Land Rover Defender переробили на ідеальний позашляховик для експедиційКультовий Land Rover Defender переробили на ідеальний позашляховик для експедицій
В Arksen Overland підготували армійський Land Rover Defender до суворого бездоріжжя. Автомобіль зберіг автентичний зовнішній вигляд, але отримав велику кількість доопрацювань.
Броньований пікап PEUGEOT Landtrek представлено в Україні!Броньований пікап PEUGEOT Landtrek представлено в Україні!
Пікап PEUGEOT Landtrek вийшов на український ринок лише цього року, але вже здобув неабияку популярність у професіоналів своєї справи: енергетиків, аграріїв - та спецпідрозділів.
Yamaha представила автономний мотоцикл зі штучним інтелектомYamaha представила автономний мотоцикл зі штучним інтелектом
Розробники запевняють, що Yamaha працює над мотоциклом, який буде надто чутливим до реакції користувача: мотоциклісти відчують, як машина змінюється під ними разом зі зміною їх ставлення.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015