Новости за 20.08.2023

Як вибрати пістолет для підкачування шин?Як вибрати пістолет для підкачування шин?
Дуже важливо мати в багажнику пристрій, який допоможе контролювати та регулювати тиск у колесах, - пістолет для підкачування шин. У статті ми розповімо, якими характеристиками володіє цей пристрій і як його вибрати.
Опубліковано перші рендери електромобіля Dacia SanderoОпубліковано перші рендери електромобіля Dacia Sandero
Новий Dacia Sandero 2027 залишиться компактним і відносно доступним. Запас ходу електромобіля буде невеликим.
Hyundai вивела на тести бюджетний кросовер BayonHyundai вивела на тести бюджетний кросовер Bayon
На дорожніх випробуваннях помічений закамуфльований прототип оновленого Hyundai Bayon, який є найменшим та найдоступнішим кросовером марки на європейському ринку.
Tesla реалізувала більше половини проданих електромобілів у СШАTesla реалізувала більше половини проданих електромобілів у США
За перші шість місяців 2023 року в США Tesla змогла реалізувати 329 608 електромобілів, 62,68 процентів від загальних продажів.
MINI Cooper отримав нову спортивну версіюMINI Cooper отримав нову спортивну версію
MINI Cooper JCW Bulldog Racing Edition присвячений відмінному результату авто в перегонах «24 години Нюрбургринга». Пакет доопрацювань перетворює хетчбек на перегоновий болід для доріг.
На аукціон виставили 56-річний Chevrolet Impala у ідеальному станіНа аукціон виставили 56-річний Chevrolet Impala у ідеальному стані
Культовий автомобіль пофарбований у темно-червоний колір, що доповнюють хромовані деталі. За свою історію він проїхав 5126 миль (8249 км).
Уряд розширює програму «єЧерга» для автобусівУряд розширює програму «єЧерга» для автобусів
Уряд збільшує перелік пунктів пропуску для послуги «єЧерга» для автобусів. Ідеться про ще 5-ть пунктів пропуску у Львівській, Чернівецькій та Закарпатській областях.
Старенький Ford Galaxie завівся і поїхав після 44 років простою в гаражіСтаренький Ford Galaxie завівся і поїхав після 44 років простою в гаражі
Ford Galaxie не виїжджав на дороги з 1979 року. Потужний 300-сильний седан у відмінному стані і здатний самостійно пересуватися.
Як тягачі Tatra перевозять 300-тонні вантажіЯк тягачі Tatra перевозять 300-тонні вантажі
У багатьох вантажівки Tatra асоціюються як правило із самоскидами, проте ці машини можуть виконувати найширший спектр завдань, причому у різних кутках світу.
Литва отримала партію з 200 позашляховиків JLTVЛитва отримала партію з 200 позашляховиків JLTV
Міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас у суботу повідомив про отримання останньої частини партії у 200 американських броньованих позашляховиків JLTV (Joint Light Tactical Vehicles).
Рідкісний суперкар McLaren згорів на рівному місціРідкісний суперкар McLaren згорів на рівному місці
McLaren 765 LT - заряджений суперкар, випущений обмеженою серією. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 2,8 с і розвинути 330 км/год.
Пікап LUAZ Motors «приміряв» нові українські комплектуючіПікап LUAZ Motors «приміряв» нові українські комплектуючі
Компанія LUAZ Motors представила на iForum-2023, що нещодавно пройшов у Києві, два своїх електричних пікапа. Машина із двомісною кабіною вже доступна до замовлень.
Tesla Cybertruck помічено з причепом на буксиріTesla Cybertruck помічено з причепом на буксирі
На форумі Клубу власників електричного пікапа Cybertruck розмістили фото з випробувань на полігоні у Південній півкулі Нової Зеландії (SHPG). На них прототип із наклейкою «512» на корпусі буксирує причіп.
У старому сараї виявили покинутим культовий спорткар BMWУ старому сараї виявили покинутим культовий спорткар BMW
Спорткар BMW 2800 CS простояв у гаражі з 1985 року. Автомобіль завівся і зміг самостійно виїхати на вулицю.
Найбільший у світі виробник каталізаторів позбувся заводу в РосіїНайбільший у світі виробник каталізаторів позбувся заводу в Росії
Британська компанія Johnson Matthey, найбільший у світі виробник автомобільних каталізаторів, продала завод у Красноярську.
Понад 52 тисячі водіїв з категорією «В» пересіли на вантажівкиПонад 52 тисячі водіїв з категорією «В» пересіли на вантажівки
2 481 українець навчився керувати вантажівками. Більшість людей отримали посвідчення водія категорії «С» - 39 661 особа, та 12 820 - категорії «С1».
Як зараз виглядає згоріле судно з автомобілями Freemantle HighwayЯк зараз виглядає згоріле судно з автомобілями Freemantle Highway
У трюмах Freemantle Highway залишаються згорілі дотла автомобілі. Водночас близько тисячі машин не постраждали під час пожежі.
В Україні налагодять виробництво шведських БМП CV90В Україні налагодять виробництво шведських БМП CV90
Володимир Зеленський та Ульф Крістерсон під час офіційної зустрічі 19 серпня у Стокгольмі анонсували новий етап співробітництва у галузі постачання озброєння для ЗСУ.
На АЗС продовжує дорожчати пальнеНа АЗС продовжує дорожчати пальне
За тиждень (11-18 серпня) середня ціна по країні бензину марки А-95 підвищилася на 0,42 грн/л і склала 52,36 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,49 грн/л - до 54,41 грн/л, а дизельне пальне - на 0,59 грн/л, до 51,88 грн/л.
Розкрито вартість обслуговування гіперкара Bugatti ChironРозкрито вартість обслуговування гіперкара Bugatti Chiron
Деякі послуги обходяться власникам Bugatti Chiron більш ніж у 185 000 доларів. Заміна двигуна становить майже третину вартості гіперкара.
Hyundai інвестує мільйони доларів у завод в АлабаміHyundai інвестує мільйони доларів у завод в Алабамі
Hyundai Motor інвестує 290 мільйонів доларів у свій завод в Алабамі. Більшу частину цієї суми - 190 млн - спрямують на підготовку серійного виробництва нового Santa Fe
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015