Новости за 20.04.2024

Tesla Cybertruck перетворився «цеглину» після сеансу на автомийціTesla Cybertruck перетворився «цеглину» після сеансу на автомийці
Нещодавній інцидент з Tesla Cybertruck викликав занепокоєння щодо надійності транспортного засобу в повсякденних ситуаціях.
У Румунії збудують автомагістраль до кордону з УкраїноюУ Румунії збудують автомагістраль до кордону з Україною
У Румунії до 2026 року планують завершити будівництво автомагістралі із Бухареста до Сірету, що на кордоні з Україною.
На аукціон виставили разючу колекцію рідкісних спортивних автоНа аукціон виставили разючу колекцію рідкісних спортивних авто
У колекції зібрані рідкісні спортивні моделі різних років виробництва, серед яких - Ferrari, Alfa Romeo та Lancia. Вартість деяких машин сягає мільйона євро.
BMW привезе дві новинки на озеро КомоBMW привезе дві новинки на озеро Комо
Протягом останніх кількох років цю подію активно підтримує компанія BMW, яка 2024 року привезе на виставку кілька нових концепт-карів. Причому як на чотирьох, так і на двох колесах.
35-метрові автопотяги з двома причепами стають звичними в Європі35-метрові автопотяги з двома причепами стають звичними в Європі
Скандинавські країни стали піонером європейського ринку вантажних перевезень автопоїздами завдовжки у 34,5 метра, що практично на 9 метрів більше відносно транспортних систем в цілому по Європі.
Електричний Cadillac Lyriq виявився небезпечнимЕлектричний Cadillac Lyriq виявився небезпечним
У звіті попередньої оцінки NHTSA уточнюється, що електронний модуль керування гальмами має внутрішній шпиндель, який може зламатися під час спрацьовування антиблокувальної гальмівної системи (ABS).
Розкішний Cadillac Eldorado простояв понад 40 років занедбаним у гаражіРозкішний Cadillac Eldorado простояв понад 40 років занедбаним у гаражі
Cadillac Eldorado - розкішне 5,6-метрове купе із величезним 8,2-літровим V8 на 400 сил під капотом. Автомобіль оснащений клімат-контролем, круїз-контролем та електроприводом сидінь.
Дослідження: Електромобілі залишаються занадто дорогимиДослідження: Електромобілі залишаються занадто дорогими
Американська компанія Cox Automotive проаналізувала ситуацію на ринку електромобілів. Всупереч зусиллям виробників ціни на них все ще залишаються досить високими, що негативно позначається на попиті.
Капремонт мосту між Львівщиною та Волинню завершеноКапремонт мосту між Львівщиною та Волинню завершено
Відтепер автомобільне сполучення між двома областями матиме не тільки повноцінну, але й безпечну логістику, оскільки збудований ще у 1960 році міст був в аварійному стані й будь-якої миті міг обвалитися.
Електричний суперкар GAC Aion Hyper SSR презентували у ЄвропіЕлектричний суперкар GAC Aion Hyper SSR презентували у Європі
Електромобіль GAC Aion Hyper SSR представили на міланському заводі Advanced Design.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015