Новости за 20.03.2024

Розсекречено новий концепт BMW Vision XРозсекречено новий концепт BMW Vision X
Напередодні дебюту знімки шоу-кару злили у мережу. Ним виявився кросовер, розроблений у фірмовій стилістиці бренду, але й особливості.
Знаменитий спорткар Renault 70-х відродять у новому форматіЗнаменитий спорткар Renault 70-х відродять у новому форматі
Електромобіль Erre Tredieci - сучасний варіант знаменитого Renault Alpine A310 1971 року. У купе виразний дизайн та салон у спортивному стилі.
Автомобілі марки Toyota продаються найкраще у світі 14 рік поспільАвтомобілі марки Toyota продаються найкраще у світі 14 рік поспіль
Компанія Toyota домінує у рейтингу World Car Group найбільш продаваних автомобільних брендів у світі. Її продажі зросли на 4,6 відсотка за минулий рік - до 10,8 млн проданих нових авто.
BMW тестує новий електромобіль з чотирма двигунамиBMW тестує новий електромобіль з чотирма двигунами
Мережею шириться відео випробувань першого квадромоторного електромобіля підрозділу BMW M на льоду.
Mercedes-Benz презентував економічну спортивну модельMercedes-Benz презентував економічну спортивну модель
Суперкар Mercedes-AMG GT43 обладнали 2,0-літровим турбомотором на 421 к.с. та гібридною установкою. Він розганяється до 100 км/год за 4,6 с і витрачає 10,3 л на 100 км.
Nio тестує новий бюджетний електромобіль для ЄвропиNio тестує новий бюджетний електромобіль для Європи
Китайська компанія Nio готує до запуску у Європі новий електромобільний бренд Firefly. У сімейній ієрархії йому відведено місце нижче Onvo, майбутнього конкурента Tesla.
Ford готує доступний електричний позашляховикFord готує доступний електричний позашляховик
Ford наразі працює над розробкою недорогої платформи для електромобілів, щоб конкурувати з Tesla. У Ford прагнуть, щоб нові електромобілі надходили в салони з рекомендованою роздрібною ціною в 25 000 доларів.
Premium-сегмент в Україні почав «стагнувати»Premium-сегмент в Україні почав «стагнувати»
В перші місяці поточного року продажі нових легкових автомобілів преміум-сегменту перестали зростати, демонструючи стагнацію.
В Україні запровадили онлайн-сервіс для перевірки протоколу техогляду транспортних засобівВ Україні запровадили онлайн-сервіс для перевірки протоколу техогляду транспортних засобів
Розвиток цифрових технологій є одним з пріоритетних завдань у сфері надання адміністративних послуг. Це сприяє покращенню якості обслуговування та доступності громадян до державного сервісу.
Показано двоповерховий електробус з рекордним енергоспоживаннямПоказано двоповерховий електробус з рекордним енергоспоживанням
Відомий британський виробник Alexander Dennis днями поставив клієнту перший двоповерховий електробус нового покоління - Enviro 400EV. Його отримав оператор Stagecoach з Оксфорда, який замовив 55 таких машин.
Японський виробник Isuzu готує недорогий електричний пікапЯпонський виробник Isuzu готує недорогий електричний пікап
Електромобіль Isuzu D-Max EV обладнали повнопривідною 177-сильною установкою. Він здатен перевозити до тонни вантажу та буксирувати 3,5-тонний причіп.
Компактний хетчбек Lancia Ypsilon перетворили на гібридКомпактний хетчбек Lancia Ypsilon перетворили на гібрид
Італійський автовиробник офіційно представив гібридну модифікацію Lancia Ypsilon. Новинка продаватиметься поряд з електромобілем, представленим на початку цього року.
Dacia відклала випуск Bigster заради нового конкурента Skoda OctaviaDacia відклала випуск Bigster заради нового конкурента Skoda Octavia
Компанія Dacia, відома своїм бюджетним кросовером Duster, планує випустити нову модель C-класу раніше, ніж довгоочікуваний кросовер Bigster.
У Китаї показали новий кросовер Song PlusУ Китаї показали новий кросовер Song Plus
У китайському сервісі мікроблогів Weibo вперше показали фотографії компактного кросовера BYD Song Plus нового, другого, покоління. Компанія BYD цю новинку ще офіційно не представила.
Мінівен Toyota Alphard отримав «чотири зірки» від JNCAPМінівен Toyota Alphard отримав «чотири зірки» від JNCAP
Мінівен Toyota Alphard пройшов перевірку на безпеку за японською методикою JNCAP. Оцінка моделі 181,78 балів із 197 можливих, що відповідає 92 відсоткам.
В Ізраїлі розробили новий тактичний всюдихід PATROL-XВ Ізраїлі розробили новий тактичний всюдихід PATROL-X
Розробники прозвали автомобіль «джипом XXI століття» за здатність до швидкого розгортання сил спеціальних операцій під час критично важливих місій.
Fisker зупиняє виробництво електромобілів на півтора місяцяFisker зупиняє виробництво електромобілів на півтора місяця
Прогнози економістів для електромобільного стартапу Fisker залишаються невтішними, оскільки компанія призупиняє виробництво свого позашляховика Ocean на шість тижнів і очікує 150 мільйонів доларів інвестицій у найближчі дні.
В Україні на 6 відсотків поменшало ДТП з постраждалимиВ Україні на 6 відсотків поменшало ДТП з постраждалими
Майже 3 тисячі ДТП з постраждалими зафіксовано за два місяці 2024 року за даними Департаменту патрульної поліції.
Представлений останній «восьмициліндровий» Jeep WranglerПредставлений останній «восьмициліндровий» Jeep Wrangler
Навесні цього року на конвеєр поставлять останню восьмициліндрову версію позашляховика - Jeep Wrangler Rubicon 392 Final Edition.
У Латвії виконали яскравий тюнінг BMW 7 SeriesУ Латвії виконали яскравий тюнінг BMW 7 Series
BMW 7 Series G11 отримав агресивний карбоновий обвіс та розширені крила. Потужність 3,0-літрового турбодизеля збільшили до 400 сил.
Перший «зелений» Ferrari «ревітиме» так само, як і бензинові моделіПерший «зелений» Ferrari «ревітиме» так само, як і бензинові моделі
Генеральний директор Ferrari Бенедетто Вінья пообіцяв, що майбутні електромобілі компанії будуть видавати такий звук двигуна, як і бензинові моделі.
Infiniti розкрила характеристики та назвав дату дебюту нового QX80Infiniti розкрила характеристики та назвав дату дебюту нового QX80
Infiniti готується представити новий флагманський кросовер QX80. Автомобіль презентують 20 березня, а поки компанія опублікувала серію тизерів і розкрила деякі його характеристики.
Lincoln різко відповів прихильникам електромобілівLincoln різко відповів прихильникам електромобілів
Після того, як Ford оголосив про перехід на більш доступні електромобілі, його розкішний бренд Lincoln вирішив взяти паузу із запуском машин на електротязі.
Встановлення ГБО: як перереєструвати транспортний засібВстановлення ГБО: як перереєструвати транспортний засіб
Все більше водіїв обирають економічно вигідніший вид палива. Так, лише з початку цього року 4437 осіб переобладнали свої автівки та перереєстрували транспортні засоби після встановлення ГБО.
У Житомирі викрили «бізнесвумен», яка перепродавала автомобілі для ЗСУУ Житомирі викрили «бізнесвумен», яка перепродавала автомобілі для ЗСУ
Чергову «підприємливу» українку, яка вирішила заробити на перепродажі автомобілів, ввезених в Україну з-за кордону для потреб ЗСУ, затримали у Житомирі.
Дніпро надав Силам оборони перші 50 квадроциклів, дообладнаних для евакуації пораненихДніпро надав Силам оборони перші 50 квадроциклів, дообладнаних для евакуації поранених
Дніпро залишається лідером серед українських міст у підтримці ЗСУ та продовжує забезпечувати військових необхідними технікою та транспортними засобами.
Українські громади отримали сміттєвози Ford TrucksУкраїнські громади отримали сміттєвози Ford Trucks
ЄС, Уряд Японії та UNDP спільно підтримали українські громади в управлінні відходами. Завдяки чому громди отримали сміттєвози, виконані на шасі Ford Trucks.
Віталій Кличко передав бійцям бронеавтомобіль CobraВіталій Кличко передав бійцям бронеавтомобіль Cobra
Мер Києва Віталій Кличко днями відвідав наших захисників на передовій у Донецькій області. З собою він привіз 150 FPV-дронів та один бронеавтомобіль Cobra.
Фонд «Повернись живим» передав 79 пікапів для мобільних вогневих групФонд «Повернись живим» передав 79 пікапів для мобільних вогневих груп
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» забезпечив новостворені зенітно-кулеметні батальйони 79 прохідними пікапами загальною вартістю 70 807 841,32 гривні.
PEUGEOT презентує Новий 7-ми місний кросовер PEUGEOT 5008PEUGEOT презентує Новий 7-ми місний кросовер PEUGEOT 5008
Український авторинок готується до нового етапу електрифікації з приходом високотехнологічного кросовера PEUGEOT E-5008.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015