Новости за 20.01.2024

Американські аналітики опублікували рейтинг «дальності ходу» сучасних електромобілівАмериканські аналітики опублікували рейтинг «дальності ходу» сучасних електромобілів
Американські аналітики прослідкувати усі тести та експлуатаційні показники пробігу електромобілів і на підставі узагальнених даних вивели рейтингову схему найкращих.
Новий Volkswagen Golf 2024 повністю розсекреченоНовий Volkswagen Golf 2024 повністю розсекречено
Новий Volkswagen Golf зміниться зовні та всередині, а його мультимедійна система отримає підтримку ChatGPT. Гібридна версія хетчбека стане потужнішою.
Land Rover Defender отримав відкриту версіюLand Rover Defender отримав відкриту версію
Нідерландська Heritage Custom, що спеціалізується на тюнінгу автомобілів Land Rover та Range Rover, побудувала відкриту версію Defender.
Компанія KG Mobility анонсувала електричний кросовер для ЄвропиКомпанія KG Mobility анонсувала електричний кросовер для Європи
Компанія KG Mobility опублікувала подробиці про два нових кросовери - Torres і Torres EVX, які відсвяткують офіційний дебют в найближчі місяці.
Завод Tesla у Швеції зможе користуватись лазівкою, аби продавати авто попри страйкЗавод Tesla у Швеції зможе користуватись лазівкою, аби продавати авто попри страйк
Управління транспорту Швеції дозволило заводу компанії Ілона Маска Tesla використовувати резервні номерні знаки для своїх авто, позаяк через страйк працівників поштової компанії PostNord не приходять нові.
Audi A7 Avant 2026 помітили на дорозі в камуфляжіAudi A7 Avant 2026 помітили на дорозі в камуфляжі
Автомобільні шпигуни помітили на дорозі Audi A7 Avant в камуфляжі. Початок серійного виробництва новинки очікується наприкінці 2025 року.
Звідки та за скільки привозили вживані авто із-за кордону у грудні?Звідки та за скільки привозили вживані авто із-за кордону у грудні?
Обсяги імпорту автотранспорту у грудні з невеликим знаком «мінус» фактично повторили результати листопада - йдеться про кількість вживаних легкових авто, які пройшли митне оформлення для випуску їх у вільний обіг.
Компанія Chery випустили преміальний електрокросовер Exeed Exlantix ETКомпанія Chery випустили преміальний електрокросовер Exeed Exlantix ET
Новий Exeed Exlantix ET - великий 5-місний електрокросовер преміумкласу. Модель запропонують у версіях потужністю від 252 до 562 к.с.
Електричний Mercedes-Benz CLA спіймали під час тестівЕлектричний Mercedes-Benz CLA спіймали під час тестів
За традицією під час дорожніх випробувань новий автомобіль, зовнішність якого засекречена, захований під плівкою камуфляжу.
Які броньовані автомобілі допомагають прикордонникамЯкі броньовані автомобілі допомагають прикордонникам
Бійці прикордонних загонів поділилися своїми враженнями від застосування броньованих машин «Козак» та Roshel у зоні бойових дій та на охороні північного кордону.
Електричний пікап Ford виявився нікому не потрібнимЕлектричний пікап Ford виявився нікому не потрібним
Компанія Ford Motor заявила, що скоротить виробництво свого пікапа F-150 Lightning, оскільки попит на електромобілі сповільнюється.
Chevrolet показала недорогу сімейну модель SpinChevrolet показала недорогу сімейну модель Spin
Chevrolet Spin - недорогий 4,35-метровий мінівен із трьома рядами сидінь. Оновлена модель змінилася зовні і всередині, а також багатше оснащена.
Chevrolet Corvette встановив рекорд у заїзді на чверть миліChevrolet Corvette встановив рекорд у заїзді на чверть милі
Corvette C8 встановив новий рекорд і став найшвидшим автомобілем у світі: за 8,64 секунди він розігнався до 276 км/год.
Недорога новинка Volvo викликала ажіотаж і допомогла компанії зміцнити стратегіюНедорога новинка Volvo викликала ажіотаж і допомогла компанії зміцнити стратегію
Недорогий кросовер Volvo EX30 викликав ажіотаж на ринку. Найдешевший електрокар шведського бренду допоміг компанії зміцнити стратегію руху до електричного майбутнього. Плани у виробника амбітні.
Продажі електромобілів Daimler Truck зросли втричіПродажі електромобілів Daimler Truck зросли втричі
Компанія Daimler Truck за підсумками 2023 року змогла реалізувати по всьому світу 526 053 вантажівки та автобуси.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015