Новости за 19.07.2023

Оновлені Skoda Scala і Kamiq показали на офіційних ескізахОновлені Skoda Scala і Kamiq показали на офіційних ескізах
Чеський автовиробник представив офіційні зображення оновлених Scala і Kamiq.
Власникам Rolls-Royce Spectre доведеться заряджати батарею лише 12 разів на рікВласникам Rolls-Royce Spectre доведеться заряджати батарею лише 12 разів на рік
Навіть при запасі ходу всього 420 км власникам розкішної електричної «дводверки» доведеться заряджати батарею лише один раз на місяць.
Презентовано флагманський Chevrolet Silverado ZR2 від PaxPowerПрезентовано флагманський Chevrolet Silverado ZR2 від PaxPower
Пікап Chevrolet Silverado отримав механічний компресор, що підняв потужність 6,2-літрового V8 до 650 к.с. Автомобілю посилили підвіску і встановили позашляхову гуму.
Суперкар Rimac Nevera встановив новий рекорд швидкості у ГудвудіСуперкар Rimac Nevera встановив новий рекорд швидкості у Гудвуді
Хорватський суперкар Rimac Nevera став новим рекордсменом швидкості серед серійних електромобілів у Гудвуді.
Кросовер Hyundai Creta може стати електромобілемКросовер Hyundai Creta може стати електромобілем
Компанія Hyundai може випустити в Індії електричну версію кросовера Hyundai Creta.
Безпілотна машина розмінування Bozena-5 очищує землі поблизу електростанційБезпілотна машина розмінування Bozena-5 очищує землі поблизу електростанцій
Інженерна машина розмінування словацького виробництва працює на тих ділянках, де задля відновлення роботи критичної інфраструктури необхідно якнайшвидше очистити землю від вибухонебезпечних предметів.
Новий кросовер Chery отримав дизайн у стилі Land RoverНовий кросовер Chery отримав дизайн у стилі Land Rover
Бюджетний кросовер Chery iCar 03 - найновіша модель китайського виробника. Компактний електромобіль отримав дизайн у стилі Land Rover.
Представлено заряджені кросовери Mercedes-Benz GLCПредставлено заряджені кросовери Mercedes-Benz GLC
Заряджені Mercedes-AMG GLC тепер є гібридами і оснащені 2,0-літровою турбочетвіркою. Кросовери стали швидшими й економічнішими.
Роботів навчили забирати погано припарковані автоРоботів навчили забирати погано припарковані авто
Французька компанія Multitract запустила у серійне виробництво спеціальних гусеничних роботів, які можуть евакуйовувати автомобілі, що запарковані з порушенням, з найтіснішого місця.
Tesla Cybertruck дебютує з 350-мильним запасом ходуTesla Cybertruck дебютує з 350-мильним запасом ходу
Довгоочікуваний Tesla Cybertruck може вийти з акумуляторною батареєю, яка розрахована всього на 350 миль (563 км) без підзарядки.
Toyota відкличе нові Tundra та Sequoia через ризик втрати колесаToyota відкличе нові Tundra та Sequoia через ризик втрати колеса
У групі ризику позашляховики та пікапи 2023 модельного року.
Японія заборонить експорт деяких уживаних автомобілів до РосіїЯпонія заборонить експорт деяких уживаних автомобілів до Росії
Уряд Японії планує значно посилити експортний контроль легкових автомобілів, у тому числі вживаних, як додаткові санкції проти Росії за вторгнення в Україну.
Chevrolet різко збільшила виробництво електричного BlazerChevrolet різко збільшила виробництво електричного Blazer
Як повідомив Тересо Медіна Рамірес, генеральний секретар Конфедерації робітників Мексики (CTM), завод Ramos Arizpe виробляє 65 одиниць Blazer EV на годину.
Новий Porsche 911 вперше стане гібридомНовий Porsche 911 вперше стане гібридом
Для Porsche 911 вперше буде запропонована гібридна силова установка потужністю близько 500 сил. Прем'єра новинки може відбутися вже восени цього року.
Компанія Ford знизила ціни на електричні пікапи F-150 LightningКомпанія Ford знизила ціни на електричні пікапи F-150 Lightning
Автовиробник Ford продовжив цінову війну в галузі електромобілів, знизивши вартість на свої вантажівки F-150 Lightning, після падіння ціни базової моделі на 17 відсотків.
Поліція США залучила штучний інтелект для аналізу поведінки водіївПоліція США залучила штучний інтелект для аналізу поведінки водіїв
Нещодавній випадок з округу Вестчестер, штат Нью-Йорк, пролив світло на те, як штучний інтелект допоміг поліцейським отримані дані для того, щоб визначити, що за кермом нібито злочинець.
Новітній кросовер Geely будуть продавати в магазинах MeizuНовітній кросовер Geely будуть продавати в магазинах Meizu
Магазини електроніки Meizu стануть важливою ланкою продажів автомобілів LynkCo.
Новітній Ford Mustang отримав 850-сильну версіюНовітній Ford Mustang отримав 850-сильну версію
У Hennessey зробили Ford Mustang Dark Horse швидшим і стильнішим. Спорткар оснащений 5,0-літровим двигуном з нагнітачем потужністю 850 сил.
BYD показала на відео салон нового гібридного седана Seal DM-iBYD показала на відео салон нового гібридного седана Seal DM-i
Компанія BYD представила салон автомобіля BYD Seal DM-i, раніше відомий як Chaser 07 або Destroyer 07. Цей гібридний седан пропонує запас ходу до 200 км на електриці.
Fisker випустить лімітовану серію електрокросовера Ocean ExtremeFisker випустить лімітовану серію електрокросовера Ocean Extreme
Компанія Fisker анонсувала випуск обмеженої серії електричного кросовера Ocean для індійського ринку. Заявлено, що тираж спеціального видання не перевищить лише 100 таких екземплярів.
Tesla покаже новинки на виставці IAA в МюнхеніTesla покаже новинки на виставці IAA в Мюнхені
Можливо, європейці вперше побачать Cybertruk, який компанія почала випускати серійно.
Європейські міста активно запроваджують зони з обмеженням швидкості 30 км/годЄвропейські міста активно запроваджують зони з обмеженням швидкості 30 км/год
Болонья стане першим великим містом Італії, яке перейде на зони з обмеженням максимальної швидкості 30 км/год.
SEAT побудує власний завод акумуляторних батарейSEAT побудує власний завод акумуляторних батарей
Компанія SEAT побудує новий завод зі складання батарейних елементів у Мартореллі, Іспанія. Для цього вже виділено додаткові 300 мільйонів євро інвестицій у проект, який повинен створити понад 400 робочих місць.
Директори Tesla повернуть 735 млн доларів премії через рішення судуДиректори Tesla повернуть 735 млн доларів премії через рішення суду
Мирова угода врегульовує позов від 2020 року пенсійного фонду, який володіє акціями Tesla і оскаржує опціони на акції, які були надані директорам Tesla, починаючи з червня 2017 року.
Hyundai Exter викликав ажіотажний попит на ринкуHyundai Exter викликав ажіотажний попит на ринку
Новий компактний кросовер Hyundai Exter, оцінений у базовій версії у 600 тис. рупій, або 7,3 тис. доларів, виявився дуже успішним в Індії.
Перший електромобіль від Suzuki помітили під час випробуваньПерший електромобіль від Suzuki помітили під час випробувань
У січні цього року Suzuki представила електричний концепт-кар eVX під час Auto Expo 2023 у Делі, Індія. Сьогодні ж фотографи помітили дослідний зразок серійного електромобіля під час заводських випробувань у Південній Європі.
Dodge відродить знамениту модель StealthDodge відродить знамениту модель Stealth
Dodge Stealth повернеться на ринок у форматі великого сімейного кросовера і змінить модель Durango. Його оснастять електрифікованою силовою установкою.
Затоварення складів у автодилерів США продовжуєтьсяЗатоварення складів у автодилерів США продовжується
До середини липня на територіях американських дилерських центрів зібралося майже два мільйони нових непроданих автомобілів. Їх кількість продовжує невпинно зростати.
Tesla вдвічі збільшить площу свого заводу у НімеччиніTesla вдвічі збільшить площу свого заводу у Німеччині
Компанія Tesla планує подвоїти площу заводу під Берліном, щоб вийти на виробництво одного мільйона електромобілів на рік.
CITROEN стає лідером з продажу спецтранспорту в Україні в 2023 роціCITROEN стає лідером з продажу спецтранспорту в Україні в 2023 році
Бренд CITROЁN за підсумками півріччя став лідером з продажу спеціалізованих та переобладнаних автомобілів в Україні.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015