Новости за 19.05.2023

Представлено особливу версію Land Rover DefenderПредставлено особливу версію Land Rover Defender
Канадська компанія INKAS, що спеціалізується на випуску броньованих автомобілів, презентувала модернізований розкішний позашляховик Land Rover Defender.
Електромобіль Dacia згорів ущент через загоряння акумулятораЕлектромобіль Dacia згорів ущент через загоряння акумулятора
Електрокар Dacia Spring був куплений новим в автосалоні півтора року тому. За весь час в автомобіля не сталося жодної поломки.
MINI John Cooper Works отримав лімітовану версію 1to6MINI John Cooper Works отримав лімітовану версію 1to6
Компанія BMW представила модель MINI John Cooper Works в лімітованому виконанні 1to6 Edition з МКПП.
На Китай припадає 54 відсотки світового виробництва електромобілівНа Китай припадає 54 відсотки світового виробництва електромобілів
За оцінками Benchmark Minerals, до 2030 року Китай вироблятиме вдвічі більше акумуляторів, ніж усі інші країни разом узяті.
У США показали пікап для найсуворіших умовУ США показали пікап для найсуворіших умов
Apocalypse Super Truck має грізний вигляд і оснащений потужним 850-сильним V8. Салон пікапа оброблений дорогою шкірою.
Кросовер Hyundai Mufasa вже доступний для замовленняКросовер Hyundai Mufasa вже доступний для замовлення
Компанія Hyundai розпочала прийом попередніх замовлень на новий кросовер Hyundai Mufasa, який був представлений у рамках автосалону в Шанхаї у квітні цього року.
Британська компанія LEVC представила інтелектуальну платформу для електромобілівБританська компанія LEVC представила інтелектуальну платформу для електромобілів
Лондонська компанія з виробництва електромобілів LEVC представляє нову сучасну платформу для електромобілів під назвою Space Oriented Architecture (SOA).
Volkswagen випустив лімітований заряджений хетчбек PoloVolkswagen випустив лімітований заряджений хетчбек Polo
Усього випустять лише 2500 Volkswagen Polo GTI Edition 25. Заряджений хетчбек оснащений 204-сильним турбомотором і здатний розвинути 236 км/год.
Пальне на АЗС продовжує дешевшатиПальне на АЗС продовжує дешевшати
Упродовж тижня із 12 по 19 травня пальне у середньому здешевшало на 12-73 коп./л.: бензини - на 53 (А-95) і 12 (А-95+) копійок на літрі, ДП - на 0,73 грн/л, до 45,16 грн/л, 47,76 грн/л і 43,77 грн/л відповідно.
Volvo готує найбезпечніший електричний кросоверVolvo готує найбезпечніший електричний кросовер
Шведський автовиробник готує найменший позашляховик в історії - Volvo EX30. Однак майбутня новинка відрізняється безпекою завдяки 96-річному лідерству та інноваціям марки у цій галузі.
Tesla вчетверте перенесла випуск «реактивних» автоTesla вчетверте перенесла випуск «реактивних» авто
Компанія Tesla планує завершити проєктування та розробку нового покоління Tesla Roadster з реактивними двигунами до кінця цього року.
Рідкісні колекційні спорткари понад 20 років простояли занедбаними в гаражіРідкісні колекційні спорткари понад 20 років простояли занедбаними в гаражі
Старовинний Triumph TR6 не виїжджав на дороги з 80-х, а Porsche 911 SC стояв у гаражі з початку 2000-х. Наразі власниця вирішила відновити автомобілі.
KIA підтверджує випуск «зарядженого» кросовера EV9 GTKIA підтверджує випуск «зарядженого» кросовера EV9 GT
GT повинен мати досить високу продуктивність порівняно зі стандартним EV9.
Новий керівник Toyota вважає, що твердотільні батареї та синтетичне паливо все ще потребують розвиткуНовий керівник Toyota вважає, що твердотільні батареї та синтетичне паливо все ще потребують розвитку
Розповідаючи про те, як автовиробник буде йти шляхом досягнення вуглецевої нейтральності за програмою Toyota Environmental Challengeдо 2050, він підкреслив, що не існує єдиного рішення.
Great Wall готує новий флагманський позашляховикGreat Wall готує новий флагманський позашляховик
Ще у 2021 році був анонсований флагманський позашляховик Tank 800, прототип якого і був помічений в дорожніх випробуваннях.
Представлено найрозкішніший гольф кар у світіПредставлено найрозкішніший гольф кар у світі
Mansory зазвичай допрацьовують дорогі та швидкі автомобілі, але цього разу тюнери зробили виняток. Зрештою їм вдалося створити найрозкішніший і найдорожчий гольф кар у світі.
Під час повітряної тривоги до Києва не пускатимуть вантажівкиПід час повітряної тривоги до Києва не пускатимуть вантажівки
Місцева влада заборонила заїзд вантажівок до Києва під час повітряної тривоги, повідомила Київська міська державна адміністрація.
У Києві транспорт зупинятимуть біля найближчого укриття під час повітряної тривогиУ Києві транспорт зупинятимуть біля найближчого укриття під час повітряної тривоги
З 22 травня наземний громадський транспорт у Києві довозитиме пасажирів до найближчого укриття в разі оголошення повітряної тривоги.
Tesla планує побудувати завод в ІндіїTesla планує побудувати завод в Індії
Компанія Tesla запропонувала створити в Індії завод з виробництва електромобілів.
Унікальний CITROEN JUMPER для аварійних служб: поєднання перевіреного шасі та спеціального обладнанняУнікальний CITROEN JUMPER для аварійних служб: поєднання перевіреного шасі та спеціального обладнання
Автомобіль CITROЁN Jumper має чудові рекомендації в Україні завдяки своїй вже доведеній надійності, витривалості, міцності конструкції.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015