Новости за 19.04.2024

Новий потужний спорткар BMW показали за рік до презентаціїНовий потужний спорткар BMW показали за рік до презентації
Новий BMW M2 CS отримає 3,0-літрову турбошістку потужністю приблизно 500 сил. Масу купе зменшать за рахунок карбонових деталей.
Новий Toyota Land Cruiser нарешті дістався японського ринкуНовий Toyota Land Cruiser нарешті дістався японського ринку
У Японії новий Land Cruiser J250 доступний у бензиновій та дизельній модифікаціях з 5-ти- або 7-місним салоном.
Компанія Nissan готує електричну MicraКомпанія Nissan готує електричну Micra
Компанія Nissan готує електричний варіант компактного хетчбека Micra. Очікується, що новинку представлять в кінці цього року.
Інтерес до перереєстрації авто в «Дії» зменшуєтьсяІнтерес до перереєстрації авто в «Дії» зменшується
Фахівці на основі відкритих даних ГСЦ МВС вивчили статистику використання послуги з продажу авто в «Дії», замовлення нових номерних знаків впродовж першого кварталу 2024 року, й готові поділитися результатами цього дослідження.
В Україні майже вдвічі виріс попит на авто зі СШАВ Україні майже вдвічі виріс попит на авто зі США
Середній вік авто зі США в Україні складає 6,2 роки, а майже половина з них оснащені бензиновими моторами. Водночас серед найпопулярніших моделей лідирують Tesla.
Toyota відкликає сотні тисяч новітніх PriusToyota відкликає сотні тисяч новітніх Prius
Toyota оголосила в США відкликання 55 тисяч автомобілів Prius і Prius Prime 2023 і 2024 років випуску через те, що у них на ходу можуть відчинитися двері.
Водневі Toyota викликають обурення у користувачівВодневі Toyota викликають обурення у користувачів
Воднева концепція Toyota не подобається багатьом користувачам - чимало власників незадоволені покупкою, подають позови до суду та вимагають повернення коштів.
Smart готує новий «суворий» середньорозмірний кросоверSmart готує новий «суворий» середньорозмірний кросовер
Компанія Smart опублікувала офіційні ескізи Concept #5. Cвітовий дебют провісника першої моделі бренду у сегменті преміальних середньорозмірних кросоверів відбудеться на Пекінському автосалоні.
Bentley показала «темну сторону» кросовера Bentayga SBentley показала «темну сторону» кросовера Bentayga S
Компанія Bentley представила повністю чорний кросовер Bentayga S Black Edition.
У Франції представили нову модернізацію евакуаційної машини DCLRУ Франції представили нову модернізацію евакуаційної машини DCLR
Евакуатор буксирує більшість броньованих машин французької армії. Вага машини в повній бойовій готовності сягає 60 тонн, а вогневу міць забезпечує 12,7-мм дистанційно керована турель.
Tesla Model X перетворили на DeLorean із фільму «Назад у майбутнє»Tesla Model X перетворили на DeLorean із фільму «Назад у майбутнє»
Фанати кінострічки вирішили перетворити сріблястий електромобіль Tesla Model X на героя культового кіно. Вони назвали його TMX-12 та додали елементи декору, які були встановлені на оригінальний DeLorean.
Паркування у Києві з понеділка знову стане платнимПаркування у Києві з понеділка знову стане платним
Оплату паркування у столиці відновлено за рішенням суду, з понеділка відповідна послуга знову запрацює в застосунку «Київ Цифровий».
XPeng випробовує автопілот на трасах НімеччиниXPeng випробовує автопілот на трасах Німеччини
Згідно з нещодавнім дописом голови правління та генерального директора XPeng Хе Сяопена, автопілот автовиробника випробовується на дорогах Німеччини та демонструє «великі перспективи».
Опубліковано перші зображення Jetour Shanhai T1Опубліковано перші зображення Jetour Shanhai T1
Автомобіль виконаний у стилістиці Jetour T2, але дизайн у нього свій, особливо цікавий вигляд має передня світлотехніка.
Honda показала недорогий електричний седан Lingxi LHonda показала недорогий електричний седан Lingxi L
Нова Honda Lingxi L - недорога електрична модель D-класу з 218-сильним мотором. У салоні електрокара встановили одразу 5-ть дисплеїв на передній панелі.
Італійці випустили до ювілею фірми ексклюзивний скутер Vespa 140thІталійці випустили до ювілею фірми ексклюзивний скутер Vespa 140th
Італійський виробник мотоциклів Piaggio до свого 140-річчя розробив і випускає ексклюзивну партію моделі Vespa 140th з сімейства найвідомішого та найпоширенішого у світі моторолера.
Британські інженери електрифікували Land Rover DefenderБританські інженери електрифікували Land Rover Defender
Британська інженерна фірма Bedeo представила електричну версію Land Rover Defender 110. Електричний позашляховик - перша модель в анонсованій компанією серії Reborn Electric Icons.
Hyundai розробив план вдосконалення майбутніх електромобілівHyundai розробив план вдосконалення майбутніх електромобілів
Hyundai постійно шукає способи покращити запас ходу та потужність своїх електромобілів. Завдяки останньому партнерству Hyundai розроблятиме нові матеріали для кращої продуктивності електромобілів.
Презентовано надпотужний Ford Mustang від ShelbyПрезентовано надпотужний Ford Mustang від Shelby
Тюнінг Ford Mustang від Shelby збільшим потужність його двигуна до 830 к.с. Спорткар отримував обвіс, антикрило та карбонові кузовні панелі.
На Львівщині знайшли старовинний мотоцикл, який більше 80 років пролежав у земліНа Львівщині знайшли старовинний мотоцикл, який більше 80 років пролежав у землі
14 квітня 2024 року у Львові презентували надзвичайний артефакт - старовинний мотоцикл, який більше 80 років пролежав у землі.
Tesla відкликає майже 4 тисячі електромобілів Cybertruck через несправністьTesla відкликає майже 4 тисячі електромобілів Cybertruck через несправність
Автовиробник Tesla відкликає 3878 автомобілів моделі Cybertruck для заміни замінити накладки на педаль газу.
Mercedes-Benz пожертвує дітям і родинам в Україні ще 6 000 000 євроMercedes-Benz пожертвує дітям і родинам в Україні ще 6 000 000 євро
Автовиробник озвучив бажання передати протягом нинішнього і двох наступних років ще шість мільйонів євро для українських дітей і родин: пожертва піде через проект «Відродження надії» благочинної організації «SoS-Kinderdorfer weltweit».
В Ужгороді в оригінальний спосіб виписують штрафи за порушення правил паркуванняВ Ужгороді в оригінальний спосіб виписують штрафи за порушення правил паркування
Повідомлення про порушення правил паркування в Ужгороді пакують в червоні зіп-пакети. Вони помітніші, а також захищають документ від негоди.
Volvo і CATL мають великі плани щодо старих акумуляторів електромобілівVolvo і CATL мають великі плани щодо старих акумуляторів електромобілів
Партнерство спрямоване на подальше зменшення вуглецевого сліду електромобілів шляхом переробки ключових компонентів тягових батарей.
Новий гіперкар Hispano Suiza присвятили 120-річчю брендуНовий гіперкар Hispano Suiza присвятили 120-річчю бренду
Іспанська Hispano Suiza анонсувала дебют нового гіперкара Carmen Sagrera. Презентація відбудеться 13 червня у рамках заходу, присвяченого 120-річчю бренду.
Комунальна техніка на базі Ford, HOWO та XCMG поповнила українські громадиКомунальна техніка на базі Ford, HOWO та XCMG поповнила українські громади
Майже два десятки громад Київської, Чернігівської, Херсонської та Миколаївської областей отримають за Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні новісіньку комунально-будівельну техніку.
В Японії запустять сервіс безпілотного повітряного таксіВ Японії запустять сервіс безпілотного повітряного таксі
Для служби повітряного таксі розробляють чотиримісні безпілотники Eve Air із вертикальними зльотом та посадкою. Вони зможуть розвивати 185 км/год та долати 100 км без підзарядки.
Geely анонсувала новий великий кросовер сімейства GalaxyGeely анонсувала новий великий кросовер сімейства Galaxy
Geely офіційно анонсувала великий кросовер лінійки Galaxy, який буде представлений наступного тижня в рамках Пекінського автосалону.
Mercedes-Benz схрестив eSprinter та електровелосипедMercedes-Benz схрестив eSprinter та електровелосипед
У новій концепції логістики Mercedes-Benz поєднав можливості фургона eSprinter і електричного вантажного велосипеда.
Haval показав салон нового кросовера H6Haval показав салон нового кросовера H6
Haval публікує серію офіційних знімків свіжого салону з більш «чистим» оформленням, новим рульовим колесом і великим центральним дисплеєм.
Geely презентувала оригінальний міський електромобіль Zhidou RainbowGeely презентувала оригінальний міський електромобіль Zhidou Rainbow
Електромобіль Zhidou Rainbow - компактний 3,2-метровий хетчбек для міста. Чотиримісне авто пропонують у версіях потужністю 27 і 41 к. с. із запасом ходу до 205 км.
В Україні видали понад 106 тисяч «зелених» номерних знаків для транспортуВ Україні видали понад 106 тисяч «зелених» номерних знаків для транспорту
У ГСЦ зауважили, що загалом для електромобілів та електробусів з 6 жовтня 2020 року - дня початку видачі «зелених» номерних знаків для цих видів транспорту - було видано 106 360 комплектів цих номерних знаків.
Renault відкриває бутіки RNLT в центрі найбільших містRenault відкриває бутіки RNLT в центрі найбільших міст
Перший такий бутік розпочав роботу, звісно ж, у Парижі. Він пропонує відвідувачам занурення в бренд Renault, поєднуючи інновації, дизайн і гостинне місце.
Scania перемогла у змаганнях з паливної економічності Green Truck 2024Scania перемогла у змаганнях з паливної економічності Green Truck 2024
Після минулорічної перерви, коли статуетку було вручено DAF XF 450, Scania повернулася до домінування в німецькому змаганні «Зелена вантажівка».
Нова функція GEOFENCING - новий досвід комфортного водіння для власників автомобілів Бренду DS AutomobilesНова функція GEOFENCING - новий досвід комфортного водіння для власників автомобілів Бренду DS Automobiles
Нова функція Geofencing доступна в Європі на моделях DS 4 E-TENSE, DS 7 E-TENSE, DS 9 E-TENSE з мультимедійною системою DS IRIS SYSTEM та з активованим режимом Plug-In-гібридної силової установки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015