Новости за 19.04.2023

Новий Chevrolet Corvette подорожчав у 10 разів за пів годиниНовий Chevrolet Corvette подорожчав у 10 разів за пів години
Новий Chevrolet Corvette E-Ray - перша в історії версія моделі з гібридною установкою та повним приводом. Спорткар розганяється до 100 км/год за 2,5 с і розвиває швидкість понад 300 км/год.
Chery представила новий флагманський кросоверChery представила новий флагманський кросовер
Компанія Chery на мотор-шоу в Шанхаї показала свій новий флагманський кросовер Tiggo 9. Поки що на автосалоні дебютувала о лише гібридна версія машини під індексом C-DM.
Компанія Mercedes-Benz анонсувала бюджетний електрокросовер для ринку СШАКомпанія Mercedes-Benz анонсувала бюджетний електрокросовер для ринку США
Компанія Mercedes-Benz подала заявку на реєстрацію товарного знаку EQA у Сполучених Штатах.
Toyota в Шанхаї показала два стильні електрокросовериToyota в Шанхаї показала два стильні електрокросовери
Toyota готує спортивний і сімейний електрокросовери з виразним дизайном. Запас ходу електромобілів перевищить 400 км.
ЗСУ отримали потужний український бронеавтомобіль «Варта-Редут»ЗСУ отримали потужний український бронеавтомобіль «Варта-Редут»
Українські захисники опублікували фото поруч із бронеавтомобілем «Варта-Редут», який випускає компанія «Українська Бронетехніка».
Прикордонники отримали з Німеччини унікальні автокраниПрикордонники отримали з Німеччини унікальні автокрани
Днями німецькі поліцейські передали Держприкордонслужбі Україні в якості технічної допомоги три автокрани марки Liebherr.
BYD презентувала бюджетний електрокар для ЄвропиBYD презентувала бюджетний електрокар для Європи
Новий BYD Seagull - компактний 3,8-метровий хетчбек В-класу з оригінальним дизайном. Бюджетний китайський електромобіль отримав віртуальну панель приладів, клімат-контроль і бездротову зарядку для смартфонів.
Компанія Renault визнала, що змушена підлаштовуватися під цінову політику TeslaКомпанія Renault визнала, що змушена підлаштовуватися під цінову політику Tesla
З початку поточного року Tesla вже кілька разів серйозно знижувала ціни на власні електромобілі, у результаті представники Renault змушені визнати, що їм доводиться підлаштовуватися під конкурента.
В Україні пропонують скасувати сертифікацію автоВ Україні пропонують скасувати сертифікацію авто
Відповідний законопроєкт у Верховній Раді зареєструвала група народних депутатів. Документ, окрім іншого, передбачає зміни у процедурі сертифікації транспортних засобів.
Lamborghini представила ювілейні суперкари HuracanLamborghini представила ювілейні суперкари Huracan
Усього Lamborghini випустять по 60 ювілейних екземплярів Huracan STO, Huracan Tecnica та Huracan EVO Spyder. Усі автомобілі отримають ексклюзивні елементи дизайну.
Scania ввела в експлуатацію перший у світі повністю електричний автовозScania ввела в експлуатацію перший у світі повністю електричний автовоз
Шведський автовиробник представив перший у світі повністю електричний стандартний автовоз Scania P 25 з надбудовою та причепом Kassbohrer.
Компанія Nissan показала концепт нового кросовераКомпанія Nissan показала концепт нового кросовера
Японська компанія Nissan привезла на автосалон у Шанхаї концепт кросовера Arizona. У майбутньому він ляже в основу серійної моделі для ринку Китаю.
У Шанхаї презентували новий електричний купе-кросовер Xpeng G6У Шанхаї презентували новий електричний купе-кросовер Xpeng G6
Китайці презентували «вбивцю» Tesla Model Y за $35 000 із запасом ходу 780 км.
Новий Hyundai Santa Fe потрапив на відеоНовий Hyundai Santa Fe потрапив на відео
Компанія Hyundai проводить дорожні випробування 5-го покоління кросовера Santa Fe, який має бути представлений цього року.
Звідки та за скільки привозили вживані авто у березні?Звідки та за скільки привозили вживані авто у березні?
Експерти проаналізували статистику імпорту в березні і визначили, з яких країн українці їх привозили вживані легковики, їх середню вартість, та скільки загалом грошей витратили на авто з-за кордону.
Найдорожчий автомобільний номер у світі отримав електрокар TeslaНайдорожчий автомобільний номер у світі отримав електрокар Tesla
Номерний знак з цифрою 7 помітили на чорному електрокросовері Tesla Model X Plaid. Це стало несподіванкою з огляду на вартість авто.
Як поводитися під час проходження блокпостів та хто має право зупиняти автомобільЯк поводитися під час проходження блокпостів та хто має право зупиняти автомобіль
Пресслужба Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України нагадала, як правильно проходити процедуру контролю на блокпостах.
Українцям, які втратили автомобіль під час війни, можуть дозволити безкоштовне розмитненняУкраїнцям, які втратили автомобіль під час війни, можуть дозволити безкоштовне розмитнення
Українці, чиї автомобілі знищені під час війни через злочинні дії російських окупантів, зможуть безкоштовно розмитнити собі новий транспортний засіб.
У покинутому сараї виявлено унікальний 89-річний лімузин FordУ покинутому сараї виявлено унікальний 89-річний лімузин Ford
Всього в 1934-1935 роках випущено лише 83 лімузини Ford V8 Brewster. Ексклюзивні авто з авангардним дизайном зараз дуже цінуються колекціонерами.
Електричний мінівен PEUGEOT e-Rifter отримав український прайс та вже доступний для замовленняЕлектричний мінівен PEUGEOT e-Rifter отримав український прайс та вже доступний для замовлення
Можливості електромобіля PEUGEOT e-Rifter відкривають нові горизонти для добре відомого сімейного мінівену PEUGEOT Rifter: екологічно чисте пересування, радикальне скорочення витрат на експлуатацію, комфортне та зручне керування.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015