Новости за 19.02.2024

XPeng обіцяє 30 нових та оновлених електромобілів до 2027 рокуXPeng обіцяє 30 нових та оновлених електромобілів до 2027 року
Протягом наступних трьох років компанія планує випустити близько 30 нових та оновлених електромобілів. Вони заповнять «прогалину» у цінах між автомобілями вартістю від 14 000 до 56 000 доларів у Китаї.
На автосалоні у Женеві покажуть Dacia Spring нового поколінняНа автосалоні у Женеві покажуть Dacia Spring нового покоління
Компанія Dacia навесні 2024 року на автосалоні у Женеві, який перед цим востаннє проходив у 2019 році, офіційно представить електромобіль Dacia Spring нового покоління.
BYD Dolphin отримає версію Honor EditionBYD Dolphin отримає версію Honor Edition
Компанія BYD оголосила, що її популярний хетчбек BYD Dolphin 23 лютого отримає щорічне оновлення під назвою Honor Edition.
Subaru призупиняє роботу на трьох заводах через смертельний випадокSubaru призупиняє роботу на трьох заводах через смертельний випадок
Автовиробник Subaru призупинив роботу на трьох своїх заводах у Японії після того, як на підприємстві у префектурі Гумма загинув робітник.
Alibaba продає збірний електричний фургон на шасі гольф-караAlibaba продає збірний електричний фургон на шасі гольф-кара
Сайт Electrek назвав черговий «Жахливо дивний електромобіль тижня Alibaba». Цей титул отримав міні-фургон на шасі гольф-кару.
Мініатюрний двомісний електромобіль Microlino виходить на британський ринокМініатюрний двомісний електромобіль Microlino виходить на британський ринок
Швейцарська компанія Microlino незабаром почне продавати свій електромобіль Isetta у Великобританії, плануючи поставити на Туманного Альбіону три сотні машин.
У Берліні запустили безкоштовний потяг для співробітників TeslaУ Берліні запустили безкоштовний потяг для співробітників Tesla
У найближчі місяці новий потяг, призначений для перевезення працівників до берлінського заводу Tesla Gigafactory, отримає додатковий маршрут, який буде декілька разів на день доставляти робітників до Грюнхайде у Німеччині.
В Україні різко зріс попит на вживані авто зі СШАВ Україні різко зріс попит на вживані авто зі США
Українці знову починають активно завозити авто зі США. Найпопулярніші моделі - електрокари Tesla.
Volkswagen знайшов партнера в Індії для спільного випуску електричних кросоверівVolkswagen знайшов партнера в Індії для спільного випуску електричних кросоверів
Volkswagen погодився надати індійській компанії Mahindra компоненти своєї архітектури MEB і уніфіковані акумуляторні елементи.
На продаж виставлений один із трьох BMW M1 кольору PolarisНа продаж виставлений один із трьох BMW M1 кольору Polaris
У період з 1978 по 1981 рік баварська марка випустила всього 399 таких купе з допуском до доріг загального користування.
BMW готує версію M5 Touring для СШАBMW готує версію M5 Touring для США
Цього тижня Домагой Дукеч повідомив, що BMW запропонує новий седан M5 і універсал M5 Touring у Північній Америці у 2025 році.
BMW оголосила про закінчення ери автомобілів з «механікою»BMW оголосила про закінчення ери автомобілів з «механікою»
Компанія BMW оголосила про закінчення ери автомобілів з «механікою». У розмові з італійським виданням Quattroruote член правління марки Франк Вебер відповів словом Finita на питання про майбутнє «емок» з механічною коробкою передач.
BYD YangWang U9 показали на живих фотоBYD YangWang U9 показали на живих фото
Офіційний дебют електричного спорткара BYD YangWang U9 відбудеться у Китаї 25 лютого, тоді ж оголосять ціни. Але машина вже є у дилерів.
На продаж виставлено унікальний універсал Mercedes-BenzНа продаж виставлено унікальний універсал Mercedes-Benz
Це одна з найвідоміших AMG-модифікацій, побудована AMG North America та другий із двох випущених 6,0-літрових універсалів.
Mercedes-Benz змінює стратегію брендуMercedes-Benz змінює стратегію бренду
Mercedes-Benz оголосив про плани зосередитися на автомобілях доступного цінового сегменту, включивши у свою лінійку більше транспортних засобів з двигунами внутрішнього згоряння.
Ford обіцяє робити доступні електромобіліFord обіцяє робити доступні електромобілі
У продуктовій номенклатурі Ford задля конкуренції з недорогими китайськими суперниками будуть розроблені більш доступні електромобілі.
Раритетний Mercedes-Benz W126 продають за ціною суперкараРаритетний Mercedes-Benz W126 продають за ціною суперкара
Виготовили лише 50 купе Mercedes-Benz 560 SEC AMG 6.0 Wide-Body. Спорткар із 375-сильним V8 здатен розігнатися до 100 км/год за 6 с і розвинути 288 км/год.
Toyota працює над наступником знаменитого спорткара Toyota MR2Toyota працює над наступником знаменитого спорткара Toyota MR2
Чутки про те, що Toyota MR2 отримає наступника, ходять досить давно. Тепер опубліковано ще один звіт з Японії, який стверджує, що наступному поколінню спорткара все ж таки бути.
BMW тестує автомобілі iX5 на водневих паливних елементах ToyotaBMW тестує автомобілі iX5 на водневих паливних елементах Toyota
Автомобіль на водневому паливі базується на популярному позашляховику X5 та називається iX5 Hydrogen. Офіційно він ще не надійшов у продаж.
Volvo Cars створює новий тестовий майданчик для розробки електромобілів у шведському ҐетеборзіVolvo Cars створює новий тестовий майданчик для розробки електромобілів у шведському Ґетеборзі
Volvo Cars створює новий випробувальний майданчик для розробки електромобілів - Mobility Innovation Destination Torslanda. Його побудують неподалік центру діяльності автовиробника - шведського міста Ґетеборг.
На європейський ринок виходить недорогий китайський електрокросовер DongfengНа європейський ринок виходить недорогий китайський електрокросовер Dongfeng
Електромобіль Dongfeng Seres 3 - бюджетний 4,4-метровий кросовер зі 163-сильним мотором. Запас ходу складає 330 км.
Американець викрав одразу десять Chevrolet Corvette C8Американець викрав одразу десять Chevrolet Corvette C8
Але мотивом злочину, з його слів, були зовсім не новенькі «Корвети» загальною вартістю 1,25 млн доларів. Йому потрібен був транспорт, щоб дістатися додому.
Компактний Geo Tracker отримав 5,0-літровий двигун від Ford MustangКомпактний Geo Tracker отримав 5,0-літровий двигун від Ford Mustang
Компактний Geo Tracker 1996 року, розміром як відомий у нас Suzuki Jimny, отримав 5,0-літровий V-8 від Ford Mustang потужністю понад 300 кінських сил.
Суперкар Maserati MC20 розірвало навпіл в аваріїСуперкар Maserati MC20 розірвало навпіл в аварії
Суперкар Maserati MC20 розірвало навпіл після зіткнення з деревом. Але якою б безпечною не була машина, водій все одно може опинитися в такій ситуації, коли виявляться безсилими не тільки електронні помічники, а й силова структура кузова.
У Китаї випускають дешеві електричні копії відомих автоУ Китаї випускають дешеві електричні копії відомих авто
У Китаї випускають зменшені клони спорткарів, кросоверів і пікапів. Вони обладнані електромотором і здатні проїхати 300 км без підзарядки.
САУ «Богдана» на шасі Tatra отримала нову українську бронекабінуСАУ «Богдана» на шасі Tatra отримала нову українську бронекабіну
Сьогодні 155-мм САУ «Богдан» активно застосовуються нашими захисниками на передовій. Для цих потужних артилерійських установок використовують різні шасі, у тому числі Tatra 8x8. А ось бронекабіни для них виготовляє компанія «Українська бронетехніка».
Крок назад, два вперед: гуртові ціни на паливо поступово зростаютьКрок назад, два вперед: гуртові ціни на паливо поступово зростають
За тиждень гуртові партії дизпального додали близько 1 грн/л, бензинів - 0,75 грн/л. Упевненіше здорожчання гальмується наявними запасами, а також традиційними таємницями ціноутворення в окремих трейдерів.
Катання на позашляховиках у заповідних зонах хочуть повністю заборонитиКатання на позашляховиках у заповідних зонах хочуть повністю заборонити
В українському законодавстві виявили прогалини, які дозволяють любителям «джипінгу» кататися територіями природно-заповідного фонду. В уряді вирішили покласти цьому край.
Навчіть своє авто «розмовляти»: Новий український продукт для автовласниківНавчіть своє авто «розмовляти»: Новий український продукт для автовласників
Наші знайомі створили стартап, який вирішує деякі проблеми з паркуванням. ID STICKY CAR - смарт-стікери на авто, які дозволяють в будь-який момент власникові автомобіля анонімно отримувати сповіщення та повідомлення щодо його улюбленого авто.
Салон PEUGEOT i-Cockpit отримає функцію штучного інтелекту на основі технології ChatGPTСалон PEUGEOT i-Cockpit отримає функцію штучного інтелекту на основі технології ChatGPT
Бренд PEUGEOT є одним із перших виробників автомобілів, який інтегрував штучний інтелект на основі технології ChatGPT як допоміжну послугу для своїх клієнтів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015