Новости за 19.01.2024

Електричний кросовер Deepal G318 показали на патентних фотоЕлектричний кросовер Deepal G318 показали на патентних фото
На китайському ринку представлено електричний кросовер Deepal G318. Це третя модель від бренду Deepal, що належить Changan. Цікаво, що модель отримала назву на честь шосе на кордоні Китаю та Непалу.
Технологія «екстремальної» зарядки дозволить отримати 160 км запасу ходу за 5 хвилинТехнологія «екстремальної» зарядки дозволить отримати 160 км запасу ходу за 5 хвилин
Компанія StoreDot, яка займається виробництвом літій-іонних акумуляторів для електромобілів, розробляє рішення, яке допоможе електромобілям досить швидко приймати заряд.
Презентовано надпотужний сімейний кросовер від Geely та VolvoПрезентовано надпотужний сімейний кросовер від Geely та Volvo
Новий LynkCo 09 EM-P - 5-метровий преміальний кросовер із трьома рядами сидінь і багатою комплектацією. Авто оснастили 555-сильною гібридною установкою.
Maserati зупинила розробку електричного седана QuattroporteMaserati зупинила розробку електричного седана Quattroporte
Maserati припинила розробку флагманського електричного седана Quattroporte Folgore. Офіційна причина - стурбованість характеристиками автомобіля.
Україна поверне європейські норми щодо бензину для уникнення завозу російського пальногоУкраїна поверне європейські норми щодо бензину для уникнення завозу російського пального
Міністерство енергетики підготувало проект постанови Кабінету міністрів про зміни до Технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив.
Роналду похизувався новим розкішним автоРоналду похизувався новим розкішним авто
Португальський футболіст Аль-Насра Кріштіану Роналду поповнив свою колекцію новим дорогим автомобілем.
Як змінюється запас ходу електромобілів узимку?Як змінюється запас ходу електромобілів узимку?
Випробування показали, що в мороз електромобілі споживають на 38-107 відсотків більше електроенергії. Лише кілька моделей змогли подолати понад 300 км у холодну погоду.
У 2024 році дебютує новий кросовер Renault BigsterУ 2024 році дебютує новий кросовер Renault Bigster
У Renault буде власний Bigster. Він отримає елементи дизайну не лише від свого концепту, а й від нового кросовера Duster, який офіційно представили наприкінці 2023 року.
Менше за 28 грн/л: за тиждень автогаз у роздробі здешевшавМенше за 28 грн/л: за тиждень автогаз у роздробі здешевшав
З 12 по 19 січня середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 0,68 грн/л, до 27,90 грн/л.
Який тип двигунів був найпопулярнішим в Україні у минулому роціЯкий тип двигунів був найпопулярнішим в Україні у минулому році
Часка бензинових та дизельних двигунів зменшується, натомість зростає доля електричних та гібридних авто.
У США створили розкішний автодім за 1,6 млн доларівУ США створили розкішний автодім за 1,6 млн доларів
Салон Newmar King Aire оздоблено дорогою шкірою, деревом і навіть мармуром. Усередині облаштовано спальню, кухню і вітальню.
Hyundai показала особливу версію кросовера Santa FeHyundai показала особливу версію кросовера Santa Fe
Модельна лінійка сімейного кросовера Hyundai Santa Fe поповнилася версією NHL Edition. Автомобіль вийде тиражем у 500 екземплярів і буде доступний тільки у Канаді.
Український авторинок піднявся на 3 пункти серед країн ЄвропиУкраїнський авторинок піднявся на 3 пункти серед країн Європи
Україні вдалося піднятися на 3 пункти у європейському рейтингу і тепер наш авторинок посідає 23 місце, між показниками Фінляндії та Хорватії.
Індійський підрозділ Hyundai інвестує 722 млн доларів у штат МахараштраІндійський підрозділ Hyundai інвестує 722 млн доларів у штат Махараштра
Компанія також повідомила, що завершила придбання заводу General Motor у цьому штаті.
Оголошено найпопулярніші авто в Європі за 2023 рікОголошено найпопулярніші авто в Європі за 2023 рік
Продажі авто в Європі відновлювали зростання після суттєвого падіння у 2022 році. Вперше в історії найпопулярнішим авто на континенті став електрокар.
МВС запускає міжнародну доставку посвідчення водія ще у 5 країнМВС запускає міжнародну доставку посвідчення водія ще у 5 країн
Однією з популярних послуг сервісних центрів МВС - є обмін посвідчення водія. Вона актуальна для багатьох водіїв не тільки на території України, а й серед наших співгромадян, які були вимушені тимчасово виїхати.
Honda показала новий гібридний CivicHonda показала новий гібридний Civic
У компанії розраховують, що на електрифіковані моделі доведеться близько 40 відсотків продажів.
Європейський авторинок у 2023 році зріс на 14 відсотківЄвропейський авторинок у 2023 році зріс на 14 відсотків
Продажі легкових автомобілів у Європі за підсумками 2023 року збільшилися на 13,7 відсотків і склали 12 млн 847 тис. 481 машину.
Новий кросовер Lada не змогли запустити у виробництвоНовий кросовер Lada не змогли запустити у виробництво
Нова Lada X-Cross 5 є точною копією FAW Bestune T77. Китайський автовиробник відмовився постачати на «АвтоВАЗ» комплектуючі для складання авто, оскільки боїться потрапити під вторинні санкції.
Ford показав найшвидший Mustang Mach-E GT із «бронзовим» декоромFord показав найшвидший Mustang Mach-E GT із «бронзовим» декором
Американська компанія Ford оновила електрокросовер Mustang Mach-E до 2024 року, зробивши його комфортнішим і продуктивнішим.
Електрична вантажівка вперше отримала автопілотЕлектрична вантажівка вперше отримала автопілот
Компанія SafeAI, що займається інтеграцією штучного інтелекту, разом з японською компанією Obayashi Corp створили першу електричну вантажівку на автопілоті.
Renault Group завершила 2023 рік з позитивною динамікоюRenault Group завершила 2023 рік з позитивною динамікою
Renault Group значно збільшила свої світові продажі, реалізувавши 2235345 автомобілів за рік або на 9% більше, ніж в 2022 році.
Держенергоефективності з УЕБ спільно розвиватимуть ринок біопаливаДерженергоефективності з УЕБ спільно розвиватимуть ринок біопалива
Держенергоефективності з Українською енергетичною біржою підписали меморандум про співпрацю у сфері енергоефективності та альтернативних видів палива.
Готуйтесь зустрічати абсолютно новий повністю електричний Jeep Wagoneer SГотуйтесь зустрічати абсолютно новий повністю електричний Jeep Wagoneer S
У 2024 році Бренд Jeep продовжує глобальне розширення власної легендарної модельної лінійки.
Які бувають присадки в трансмісійні оливи та для чого?Які бувають присадки в трансмісійні оливи та для чого?
На прикладі спеціальних присадок в трансмісійні оливи від відомого німецького бренду LIQUI MOLY розглянемо які бувають присадки та які проблеми вони вирішують.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015