Новости за 18.12.2023

MINI презентує третє покоління кросовера CountrymanMINI презентує третє покоління кросовера Countryman
Бренд MINI, що входить до концерну BMW AG, презентував третє покоління свого кросовера Countryman C. І хоч зовнішність авто все ще залишилась впізнаваною, новий Countryman отримав декілька серйозних оновлень.
Електромобіль Nissan Leaf отримав ефектну ювілейну версіюЕлектромобіль Nissan Leaf отримав ефектну ювілейну версію
Nissan святкує своє 90-річчя випуском спеціальної версії електромобіля Nissan Leaf та кількох інших моделей, які будуть в основному доступні покупцям у Японії. Новинка отримала назву Nissan Leaf 90th Anniversary Vehicle.
Вантажівка на сонячній енергії встановила новий світовий рекорд висоти для електромобілівВантажівка на сонячній енергії встановила новий світовий рекорд висоти для електромобілів
Швейцарська транспортно-логістична компанія Gebruder Weiss встановила новий рекорд висоти для електромобілів. Багатоцільова вантажівка Terren, оснащена сонячними панелями, піднялася на 6500 метрів над рівнем моря.
Китай зайняв більше третини світового авторинкуКитай зайняв більше третини світового авторинку
У Китаї продають майже три мільйони нових автомобілів на місяць. У листопаді загальний обсяг авторинку перевищив вісім мільйонів машин, 2,9 мільйона з яких було реалізовано в Китаї.
На продаж виставлено швидкісний суперкар Ferrari знаменитого співакаНа продаж виставлено швидкісний суперкар Ferrari знаменитого співака
Кріс Рі купив один із перших Ferrari F355 у Великій Британії. Суперкар оснащений високооборотистим 380-сильним V8 і здатний розвинути 295 км/год.
Закуплені Данією 34 шкільні автобуси прибули до УкраїниЗакуплені Данією 34 шкільні автобуси прибули до України
Профінансовані коштом Данії та закуплені зусиллями UNOPS Ukraine 34 шкільні автобуси вже прибули до України.
Mercedes-Benz S-Class перетворили на оригінальний пікапMercedes-Benz S-Class перетворили на оригінальний пікап
У Mercedes-Benz S-Class зрізано задню частину кузова і встановлено вантажний кузов. Пікап оснащений 3,5-літровим 272-сильним V6.
Автогаз у деяких мережах опустився нижче за 30 грн/лАвтогаз у деяких мережах опустився нижче за 30 грн/л
Протягом вихідних (із 16 по 17 грудня) середня роздрібна вартість газу в країні зменшилася на 0,43 грн/л, до 32,37 грн/л.
Якісні штатні магнітоли і чому бренд BACAR пропонує вигідне рішенняЯкісні штатні магнітоли і чому бренд BACAR пропонує вигідне рішення
Автомагнітоли можна використовувати для додаткових сервісних функцій, наприклад як монітори камер заднього огляду під час паркування. Мультизадачні екрани магнітол - це якісні рішення, що допомагають у керуванні різноманітними потоками інформації.
Фірмові програми фінансування Jeep BuyEasy - це завжди просто, зручно, вигідно!Фірмові програми фінансування Jeep BuyEasy - це завжди просто, зручно, вигідно!
Фірмові програми фінансування Jeep BuyEasy - це кредити зі ставкою від 0,01% річних та терміном кредитування до 84 місяців, це лізинг з індивідуальними умовами та можливістю розстрочки додаткових платежів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015