Новости за 18.11.2023

Представлено новий сімейний кросовер Nissan Pathfinder 2024Представлено новий сімейний кросовер Nissan Pathfinder 2024
Новий Nissan Pathfinder підріс до 5,1 м завдовжки і став просторішим усередині. Під капотом встановлено економічніший турбомотор.
У США назвали найкращі автомобілі 2023 рокуУ США назвали найкращі автомобілі 2023 року
Незважаючи на те, що 2023 рік ще не закінчився, в США компетентне журі оголосило фіналістів конкурсу «North American Car of the Year». Примітно, що до списку увійшли недорогі моделі.
У Volvo назвали відмову автовиробників від Apple CarPlay великою помилкоюУ Volvo назвали відмову автовиробників від Apple CarPlay великою помилкою
Джим Роуен, колишній керівник Blackberry, який став генеральним директором Volvo, каже, що його компанія прагне модернізувати автомобільні сервіси, такі як CarPlay і Android Auto.
Старий Fiat 125p схрестили з Dodge RamСтарий Fiat 125p схрестили з Dodge Ram
У Польщі виконали оригінальний тюнінг Fiat 125p. Рідного «брата» ВАЗ 2101 переробили на екстремальний спорткар.
Японці зробили одномісний електромобіль за 6600 доларівЯпонці зробили одномісний електромобіль за 6600 доларів
Японія перевершила свої рішення щодо маленьких kei-карів та зробила мініатюрну одномісну машинку, започатковуючи абсолютно новий сегмент міського транспорту.
Hyundai продаватиме автомобілі на AmazonHyundai продаватиме автомобілі на Amazon
Компанія Hyundai оголосила, що з 2024 року продаватиме свої автомобілі на Amazon. Таким чином, південнокорейська марка стане першим автомобільним брендом, представленим на цьому торговому майданчику.
Cadillac Optiq стане найдоступнішим електрокаром маркиCadillac Optiq стане найдоступнішим електрокаром марки
Електромобіль Cadillac Optiq стане конкурентом Tesla Model Y. 4,8-метровий кросовер запропонують у версіях потужністю 204-287 сил, а його запас ходу становитиме близько 500 км.
Наєв передав підрозділу ЗСУ на Київському напрямку пікап з кулеметом BrowningНаєв передав підрозділу ЗСУ на Київському напрямку пікап з кулеметом Browning
Генерал-лейтенант Сергій Наєв до Дня сержанта ЗСУ передав підрозділу, який виконує завдання на Київському напрямку Північної операційної зони, пікап Ford Ranger від волонтерських організацій.
За тиждень автогаз у роздробі здорожчав на 2 грн/лЗа тиждень автогаз у роздробі здорожчав на 2 грн/л
Протягом тижня з 10 по 17 листопада середня роздрібна ціна на автогаз збільшилася на 2,15 грн, до 34,82 грн/л.
Оновлений KIA Sorento показали в Лос-АнджелесіОновлений KIA Sorento показали в Лос-Анджелесі
Американцям оновлений кросовер показали за кілька днів до відкриття шоу. Як стало відомо, оновилися лише «паливні» версії кросовера. Новий гібрид обіцяно не раніше 2025 модельного року.
Новітній електромобіль від Renault знімають з виробництваНовітній електромобіль від Renault знімають з виробництва
Новий Mobilize Limo від Renault - 4,67-метровий електричний седан C-класу з обтічним дизайном. Він оснащений 150-сильним мотором і здатний проїхати 450 км без підзарядки.
Zeekr 007 викликав шалений ажіотаж на ринкуZeekr 007 викликав шалений ажіотаж на ринку
На автосалоні в Гуанчжоу відбулася офіційна перезентація електромобіля Zeekr 007. Це перший седан китайської марки, що належить концерну Geely. Електрокар можна порівняти з американською Tesla Model 3.
У підрозділах ДСНС залучено 19 машин механізованого розмінуванняУ підрозділах ДСНС залучено 19 машин механізованого розмінування
На оснащенні піротехнічних підрозділів ДСНС наразі перебувають 19 машин механізованого розмінування, які виконують завдання на найбільш пріоритетних напрямках. За їх допомогою вже обстежено понад 400 га території.
На виставці Solutrans покажуть нове покоління водневих фургонів Renault MasterНа виставці Solutrans покажуть нове покоління водневих фургонів Renault Master
На виставці комерційних автомобілів Solutrans 2023, яка пройде з 21 по 25 листопада в Ліоні, компанія HYVIA анонсує наступне покоління водневих розвізних фургонів Renault Master.
Культовий спортивний седан Mercedes-Benz 90-х повернуть у виробництвоКультовий спортивний седан Mercedes-Benz 90-х повернуть у виробництво
Рестомод отримає сучасні технології та потужніший двигун порівняно з оригінальною моделлю. Седан буде випущено обмеженим тиражем у 100 екземплярів.
Renault готує одразу сім нових електромобілівRenault готує одразу сім нових електромобілів
Підрозділ французького автовиробника Ampere, що займається розробкою електромобілів і програмного забезпечення для них, оприлюднив нові подробиці своїх планів.
На продаж виставили Audi RS6 принца ГарріНа продаж виставили Audi RS6 принца Гаррі
На британському майданчику Pistonheads виставили на продаж високопродуктивний універсал Audi RS6 2017 випуску. Цим автомобілем раніше їздив принц Гаррі.
На продаж виставлено найрідкісніший і найдорожчий FiatНа продаж виставлено найрідкісніший і найдорожчий Fiat
Випущено лише 14 купе Fiat 8V Supersonic із футуристичним кузовом від ательє Ghia. 70-річний спорткар здатний розвинути швидкість близько 200 км/год.
У Китаї представлено Voyah Passion PHEVУ Китаї представлено Voyah Passion PHEV
5-метровий люксовий повнопривідний седан із моторами потужністю 530 к.с. і запасом ходу 1260 км оцінили всього в 36,7 тис. доларів
Volkswagen скорочує виробництво електромобілів ID.3 і Cupra BornVolkswagen скорочує виробництво електромобілів ID.3 і Cupra Born
Volkswagen скоротив виробництво електричних одноплатформенних хетчбеків ID.3 і Cupra Born через різке зниження попиту на ці дві моделі та електромобілі в цілому.
Спецназівці отримали найновіший бронеавтомобіль «Козак 7»Спецназівці отримали найновіший бронеавтомобіль «Козак 7»
Харківському спецпідрозділу Нацполіції «Кокрд» днями було передано найновіший бронеавтомобіль «Козак 7», виготовлений вітчизняним підприємством «Практика».
Старий пікап Ford зміг завестися після 65 років простоюСтарий пікап Ford зміг завестися після 65 років простою
Блогери знайшли біля покинутого сараю раритетний пікап Ford Model 51 Half-ton. Автомобіль попри свою непросту долю зміг завестися.
МЗС Естонії передає Україні чотири автобусиМЗС Естонії передає Україні чотири автобуси
Міністерство закордонних справ Естонії в межах гуманітарної допомоги Україні відправило чотири надані приватною особою автобуси.
Hyundai Rotem хоче постачати перспективні колісні БМП в УкраїнуHyundai Rotem хоче постачати перспективні колісні БМП в Україну
Південнокорейська оборонна компанія Hyundai Rotem розглядає українську армію в якості перспективного користувача нових колісних бойових машин N-WAV.
Усупереч блокаді: пальне продовжує дешевшатиУсупереч блокаді: пальне продовжує дешевшати
Протягом тижня (з 13 по 17 листопада) ціни на пальне продовжили падати. Основним чинником були достатні обсяги пропозицій, а також несподіване зниження європейських котирувань.
Власники яких автомобілів найчастіше порушують ПДРВласники яких автомобілів найчастіше порушують ПДР
Експерти назвали три бренди автомобілів, водії яких часто порушують ПДР. Дослідники пояснили, з чим повязана їхня схильність до агресивного водіння.
Одеські рятувальники отримали потужні автомобілі для розмінуванняОдеські рятувальники отримали потужні автомобілі для розмінування
Для ДСНС в Одеській області днями було передано два піротехнічні автомобілі важкого типу - ПМ-В.
Найбільший позашляховик Toyota виставили на продажНайбільший позашляховик Toyota виставили на продаж
Toyota Mega Cruiser є великим позашляховиком із повним приводом і рамною конструкцією. Автомобіль оснащений 155-сильним турбодизелем і має відмінний стан.
Поліція Італії отримала електричний кросовер Tesla Model ХПоліція Італії отримала електричний кросовер Tesla Model Х
На ділянці автостради між Венецією та Падуєю, якою керує Concessioni Autostradali Venete, буде у дорожній поліції буде працювати перший в Італії електромобіль Tesla Model Х.
У знаменитих американських автоперегонах уперше візьмуть участь електрокросовериУ знаменитих американських автоперегонах уперше візьмуть участь електрокросовери
У NASCAR можуть створити серію, присвячену електромобілям. Такі боліди вже розробляють компанії Toyota, Chevrolet і Ford.
У Флориді акула осідлала пікапУ Флориді акула осідлала пікап
Мабуть, це перший випадок в історії, коли акула добирається до місця спарювання автостопом. Імовірно, водій пікапу вирішив зробити свій внесок у підтримку акулячого генофонду.
Пікап Ford встановив новий світовий рекорд із їзди на двох колесахПікап Ford встановив новий світовий рекорд із їзди на двох колесах
Каскадеру знадобилося кілька спроб, щоб встановити цей незвичайний рекорд. Водій зміг проїхати на двох колесах пікапа через отвір завширшки всього 88 см.
Українські консули зустрілися з польськими протестувальниками, що блокують пункти прокуску на кордоніУкраїнські консули зустрілися з польськими протестувальниками, що блокують пункти прокуску на кордоні
Українські консули відвідали пункти пропуску «Рава-Руська-Гребенне» і «Дорогуськ - Ягодин», які блокують польські перевізники.
Італійці показали незвичайний електричний скутер у ретростиліІталійці показали незвичайний електричний скутер у ретростилі
Lambretta Elettra натхненний культовими моделями італійського бренду, але доповнений футуристичними елементами. Новинка може надійти в продаж уже 2024 року.
Кабмін доручив забезпечити пріоритет в «єЧерзі» фурам з продуктами, що швидко псуютьсяКабмін доручив забезпечити пріоритет в «єЧерзі» фурам з продуктами, що швидко псуються
Крім цього, Кабмін доручив забезпечити бронювання користувачами системи «єЧерга» місць для вантажівок з агропродукцією, яка має особливий режим зберігання.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015