Новости за 18.05.2024

Tesla побудує в Китаї дата-центр для безпілотного водінняTesla побудує в Китаї дата-центр для безпілотного водіння
Tesla розробляє плани створення у Китаї центру обробки даних для навчання повністю автономних транспортних засобів.
Great Wall показав свій перший мотоциклGreat Wall показав свій перший мотоцикл
Новий Great Wall Souo - китайський клон Honda Gold Wing. Важкий туристичний мотоцикл оснастили восьмициліндровим мотором, навігацією, парктроніком і аудіосистемою.
Нову Dacia N-Neo показали на рендерахНову Dacia N-Neo показали на рендерах
Нова бюджетна модель від Dacia вже знаходиться у розробці. Цей недорогий автомобіль виконають у свіжому для румунського бренду форматі. Також новинка має отримати стильний сучасний дизайн.
На воду спустили першу у світі супер-яхту на водніНа воду спустили першу у світі супер-яхту на водні
Project 821 - найбільша яхта, побудована в Нідерландах. Її довжина складає майже 119 метрів. Пасажиромісткість судна - до 30 осіб.
Mitsubishi готує мінівен-позашляховикMitsubishi готує мінівен-позашляховик
Концепт позашляхового мінівена DX незабаром може перетворитися на серійний автомобіль для Америки.
Honda інвестує 65 млрд доларів у розвиток технологій електромобілівHonda інвестує 65 млрд доларів у розвиток технологій електромобілів
Honda Motor Co. оголосила про плани щодо збільшення інвестицій в технології електромобілів приблизно до 10 трильйонів ієн (65 мільярдів доларів) протягом 10 років.
Десятки автомобілів згоріли під час пожежі в автосалоні BYDДесятки автомобілів згоріли під час пожежі в автосалоні BYD
У китайському Цинкоу вщент згорів автосалон компанії BYD. Інцидент стався 16 травня і став десятим за історію автогіганта з Піднебесної.
На АЗК ОККО у 1 кварталі зібрали понад 36 тонн речей для вимушених переселенців та малозабезпеченихНа АЗК ОККО у 1 кварталі зібрали понад 36 тонн речей для вимушених переселенців та малозабезпечених
У першому кварталі клієнти та співробітники мережі залишили 36,32 тонн допомоги - одяг, взуття, постільна білизна - у спеціальних контейнерах, які розташовані на АЗК у 6 містах - Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові та Запоріжжі.
Джеремі Кларксона другий рік поспіль визнали найсексуальнішим чоловіком у БританіїДжеремі Кларксона другий рік поспіль визнали найсексуальнішим чоловіком у Британії
Джеремі Кларксон знову став найсексуальнішим чоловіком у Великій Британії. У опитуванні ексведучий Top Gear обігнав Тома Голланда, Кілліана Мерфі та принца Вільяма.
Електрична Acura ZDX Type S підніметься на Пайкс-ПікЕлектрична Acura ZDX Type S підніметься на Пайкс-Пік
Нова повністю електрична Acura ZDX Type S стане офіційним пейс-каром щорічних пергонів Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC).
В Європі запустять монорейкові електрокариВ Європі запустять монорейкові електрокари
Група німецьких університетів зайнялася реалізацією інноваційного проєкту. Вони будують мережу електротранспорту для сільської місцевості на базі покинутої залізничної гілки.
Daimler Trucks збільшить виробництво електричних та водневих вантажівокDaimler Trucks збільшить виробництво електричних та водневих вантажівок
Компанія Daimler Truck North America (DTNA) оголосила про плани інвестувати понад 40 мільйонів доларів США в новий завод з виробництва електромобілів поблизу своєї штаб-квартири у Портленді, США.
З аукціону продали 36-річний Jeep Grand Wagoneer в ідеальному станіЗ аукціону продали 36-річний Jeep Grand Wagoneer в ідеальному стані
На торговому майданчику Hemmings відбувся аукціон, у рамках якого продали Jeep Grand Wagoneer 1988 випуску. Позашляховик цікавий тим, що за свою 36-річну історію проїхав 27 417 миль та знаходиться в ідеальному майже заводському стані.
Культовий американський спорткар Pontiac GTO простояв 54 роки покинутим у гаражіКультовий американський спорткар Pontiac GTO простояв 54 роки покинутим у гаражі
Pontiac GTO 1964 року важається засновником сегменту «масл-карів» - недорогих і потужних американських авто. Купе оснащене 348-сильним V8 і здатне розігнатися до сотні за 6,6 с.
Renault і Volkswagen не змогли домовитися про спільне виробництво електрокарівRenault і Volkswagen не змогли домовитися про спільне виробництво електрокарів
Спроба європейських автовиробників наздогнати Китай в електромобілях закінчилася нічим.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015