Новости за 18.01.2024

Представлено компактний і недорогий кросовер Hyundai BayonПредставлено компактний і недорогий кросовер Hyundai Bayon
Новий Hyundai Bayon 2024 став виразнішим на вигляд і сучаснішим всередині. Кросовер оснащуватимуть бензиновими турбомоторами.
Jeep оголосив про випуск фінальної версії Wrangler Rubicon 392Jeep оголосив про випуск фінальної версії Wrangler Rubicon 392
За інформацією одного з учасників форуму JL Wrangler, Jeep повідомив дилерів про майбутню фінальну версію Rubicon 392 з потужним 6,4-літровим двигуном HEMI.
Китайський гігант Xiaomi патентує нові автомобільні торгові маркиКитайський гігант Xiaomi патентує нові автомобільні торгові марки
Нещодавно Xiaomi подала заявку на реєстрацію ряду китайських та англійських товарних знаків Xiaomi Automobile Gigafactory, Xiaomi EV Hyperfactory, Xiaomi Titan, Xiaomi Titan Alloy та Xiaomi Super Motor.
Проблема з постачанням українського товару стала причиною зупинки сервісу електромобілів CUPRAПроблема з постачанням українського товару стала причиною зупинки сервісу електромобілів CUPRA
Вже вдруге за час російсько-української війни сервісні компанії та автовиробники Європи призупиняються чи сповільнюють роботу через вичерпані запаси компонентів українського виробництва.
Honda представила новий бюджетний кросоверHonda представила новий бюджетний кросовер
Практичний бюджетний кросовер Honda WR-V представили офіційно в особливому вигляді. Цей автомобіль є суперником «Дастер», а коштує дешевше - лише 13 000 доларів.
Tesla знижує ціни на електричний кросовер Model Y у ЄвропіTesla знижує ціни на електричний кросовер Model Y у Європі
Tesla знизила ціни на електричний кросовер Model Y по всій Європі після зміни цінників на Model 3 і Model Y у Китаї з метою підвищення конкуренції на фоні росту популярності китайських електромобілів.
За рік у ДТП в Україні загинуло понад 3 тисячі людейЗа рік у ДТП в Україні загинуло понад 3 тисячі людей
Щодня на дорогах України стаються сотні аварій, у яких травмуються та гинуть люди. Цифри залишаються високими незважаючи на всі нововведення від поліції щодо підвищення безпеки дорожнього руху.
В Італії помітили наступника Huracan з гібридним двигуномВ Італії помітили наступника Huracan з гібридним двигуном
На дорогах Сант-Агата-Болоньєзе помічений новий спорткар Lamborghini покритий камуфляжем. Автомобіль стане наступником моделі Huracan та отримає гібридну силову установку.
АвтоВАЗ вигадав новий логотип Х для китайських авто під своєю «опікою»АвтоВАЗ вигадав новий логотип Х для китайських авто під своєю «опікою»
АвтоВАЗ вирішив зареєструвати новий товарний знак «Х». Так ТОВ «Автозавод Санкт-Петербург» подала заявки на реєстрацію двох варіантів нового товарного знака.
У Мережі вперше показали новий кросовер Ford PumaУ Мережі вперше показали новий кросовер Ford Puma
У Мережі вперше показали оновлений компактний кросовер Ford Puma. Компанія Ford планує його офіційно представити навесні 2024 року.
У Києві зачинилося відоме кафе на базі лондонського автобуса RoutemasterУ Києві зачинилося відоме кафе на базі лондонського автобуса Routemaster
Цей яскравий двоповерховий лондонський автобус Routemaster прикрашав вулицю Городецького у Києві майже чверть століття. Машину привіз ще 1999 року столичний архітектор Леонід Жаріков.
Електричний позашляховик Abarth 600e помічено під час тестівЕлектричний позашляховик Abarth 600e помічено під час тестів
Лінійку електричного кросовера Fiat 600e розширять завдяки потужному спортивному варіанту під брендом Abarth.
Електромобіль Hyundai Kona Electric N Line показали офіційноЕлектромобіль Hyundai Kona Electric N Line показали офіційно
Корейський автовиробник офіційно представив спортивний варіант електричного кросовера під назвою Kona Electric N Line.
Найбільша компанія в США переходить на водневі вантажівкиНайбільша компанія в США переходить на водневі вантажівки
Найбільша компанія в США, що перевозить контейнери з портів на склади, IMC замовила 50 водневих вантажівок Nikola для перевезень у Каліфорнії, Арізоні та Неваді.
В Чехії створили унікальний спорткар Praha BohemaВ Чехії створили унікальний спорткар Praha Bohema
Спорткар Praha Bohema планують запустити в серійне виробництво. Всього планується випустити 89 екземплярів, кожен автомобіль буде зібрано вручну.
Електричний Ford F-150 підготували до гонки по бездоріжжюЕлектричний Ford F-150 підготували до гонки по бездоріжжю
Фахівці Ford та тюнінг-ательє RTR Vehicles побудували хардкорний Ford F-150 Lightning. Модернізований пікап із приставкою Sweitchgear у назві візьме участь у перегонах бездоріжжям King of Hammers.
Maserati повертається на український ринокMaserati повертається на український ринок
На український ринок повертається італійська марка Maserati. За інформацією офіційного представництва на 2024 рік заплановано перезапуск бренду в нашій країні.
Євросоюз вводить спеціальні «акумуляторні паспорти» для електромобілівЄвросоюз вводить спеціальні «акумуляторні паспорти» для електромобілів
Новий документ повинен дозволити прослідкувати джерело походження батареї. «Батарейний паспорт», як очікується, запрацює з лютого 2027 року.
Українці стали частіше використовувати фальшиві посвідчення водіяУкраїнці стали частіше використовувати фальшиві посвідчення водія
В Україні почастішали випадки виявлення адміністраторами сервісних центрів МВС фальшивих посвідчень водія. Про це повідомила пресслужба Головного сервісного центру МВС.
Біля Чернігова закриють міст через ДеснуБіля Чернігова закриють міст через Десну
На Чернігівщині, неподалік обласного центру закриють тимчасовий міст через річку Десна.
Електромобіль Renault Zoe знімають із виробництваЕлектромобіль Renault Zoe знімають із виробництва
Хетчбек Renault Zoe припинять випускати в березні, адже моделі вже понад 10 років. На зміну йому прийде сучасніший електромобіль.
У Фінляндії відмовляються страхувати електричні Porsche та AudiУ Фінляндії відмовляються страхувати електричні Porsche та Audi
У Фінляндії застрахувати моделі Porsche Taycan та Audi E-tron GT стає проблематично через високу вартість заміни акумуляторів.
Верховна Рада хоче звільнити електричні вантажівки від ПДВВерховна Рада хоче звільнити електричні вантажівки від ПДВ
Згідно запропонованих норм, пільга по нульовій сплаті ПДВ на вантажні автомобілі з електромоторами буде тривати до 1 січня 2026 року.
Новий Suzuki Swift отримав яскраву версію Cool Yellow RevНовий Suzuki Swift отримав яскраву версію Cool Yellow Rev
Новий Suzuki Swift Cool Yellow Rev отримав особливе забарвлення та наклейки на кузові. Колеса пофарбували у чорний колір та додали темні декоративні елементи.
Renault готує новий кросовер на зміну ArkanaRenault готує новий кросовер на зміну Arkana
У лінійці компанії Renault планується новий компактний кросовер. Модель, яку позиціонують як наступника Arkana, займе місце між Captur та Austral.
У 2023 році сервісні центри придбали 150 нових автомобілів Toyota CorollaУ 2023 році сервісні центри придбали 150 нових автомобілів Toyota Corolla
За майже 2 роки повномасштабної війни значна кількість державних послуг, що їх надають сервісні центри МВС, стали доступнішими, прозорішими, чимало їх перейшло в онлайн-режим.
Geely та Volvo представили новий гібридний седанGeely та Volvo представили новий гібридний седан
Опубліковані офіційні фото демонструють нам стильний повнорозмірний седан. На жаль, машина частково вкрита камуфляжем.
На Миколаївщині відбудували міст, зруйнований через підрив Каховської ГЕСНа Миколаївщині відбудували міст, зруйнований через підрив Каховської ГЕС
На Миколаївщині відремонтували міст, зруйнований внаслідок підриву Каховської ГЕС.
Європейський завод комбайнів New Holland отримав 150 мільйонів євро інвестиційЄвропейський завод комбайнів New Holland отримав 150 мільйонів євро інвестицій
Компанія розширює свої дослідницько-конструкторські та виробничі можливості New Holland Harvesting Center of Excellence в Зедельгемі, Бельгія.
Mazda переходить на зарядки TeslaMazda переходить на зарядки Tesla
Mazda стала наступною у списку японських виробників, які вирішили перейти на північноамериканський стандарт зарядки (NACS), який активно просуває Tesla.
Caterpillar розпочав випробування електричного самоскидуCaterpillar розпочав випробування електричного самоскиду
Виробник промислової та техніки Caterpillar співпрацює з ірландською видобувною компанією CRH, щоб провести випробування його електричних самоскидів із батареями вагою від 70 до 100 тон.
В Україні знайшовся перший покупець електричного Rolls-Royce SpectreВ Україні знайшовся перший покупець електричного Rolls-Royce Spectre
Перший серійний електромобіль Rolls-Royce завезли до України в листопаді 2023-го року, і вчора новомодний Spectre засвітився на номерах.
Європейські дороги завмерли: фури і автобуси в очікуванні кращої погодиЄвропейські дороги завмерли: фури і автобуси в очікуванні кращої погоди
Сильний снігопад і льодяний дощ сіють хаос по всій Європі. В середу, 17 січня, на частині французьких, бельгійських та німецьких автодоріг місцеві органи влади запровадили додаткові обмеження руху де через снігопади, а де через крижані дощі та ожеледицю.
«Повернись живим» і Оператор ГТС України передали війську пікапи та обладнання на понад 13 мільйонів гривень«Повернись живим» і Оператор ГТС України передали війську пікапи та обладнання на понад 13 мільйонів гривень
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з Оператором газотранспортної системи України забезпечили 118-му окрему механізовану бригаду ЗСУ транспортом і обладнанням вартістю 13 238 883,3 гривні.
Концерн Stellantis та банк-партнер CREDIT AGRICOLE відновлюють авто-кредитування для юридичних осібКонцерн Stellantis та банк-партнер CREDIT AGRICOLE відновлюють авто-кредитування для юридичних осіб
Концерн Stellantis та банк-партнер CREDIT AGRICOLE поновлюють програму авто-кредитування для юридичних осіб: ставка - від 0,01 відсотка річних; термін кредитування - до 5 років (60 місяців); перший внесок - мінімум 30 відсотків вартості автомобіля.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015