Новости за 17.07.2023

MG виведе на ринок два преміальні електромобіліMG виведе на ринок два преміальні електромобілі
Модельний ряд MG поповниться електричним седаном і кросовером. Преміальні моделі зможуть проїхати понад 600 км без підзарядки.
У Volkswagen хочуть суттєво змінити дизайн електромобілівУ Volkswagen хочуть суттєво змінити дизайн електромобілів
Згідно проведених досліджень, дизайн нових електромобілів Volkswagen не подобається покупцям машин.
Названо найпопулярніші електромобілі в Україні за регіонамиНазвано найпопулярніші електромобілі в Україні за регіонами
Найчастіше українці купують електромобілі з пробігом. Найбільшим попитом користуються бюджетні моделі з великим запасом ходу на одному заряді.
Електричний Humvee з двигуном від Tesla надійшов у продажЕлектричний Humvee з двигуном від Tesla надійшов у продаж
Канадська компанія NAEV пропонує любителям позашляховиків армійські пікапи Humvee, перероблені в електромобілі за допомогою силових агрегатів Tesla.
Перший електричний родстер MG Cyberster презентовано в АнгліїПерший електричний родстер MG Cyberster презентовано в Англії
MG вперше показала електричний родстер Cyberster на фестивалі швидкості у Гудвуді. У продаж в Європі та Китаї він надійде всього через кілька місяців.
Зростання оптових цін на паливо сповільнилосьЗростання оптових цін на паливо сповільнилось
За другий тиждень липня (із 7 по 14 липня) ціни на ДП в опті зросли ще на 1,25 грн/л, бензин А-95 за цей же період додав у ціні 0,25 грн/л.
Tesla почала виробництво пікапа CybertruckTesla почала виробництво пікапа Cybertruck
Автовиробник Tesla після двох років затримки побудувала свій перший пікап Cybertruck на заводі з виробництва електромобілів в Остіні, штат Техас.
Японська автомобілебудівна компанія Isuzu покинула ринок РосіїЯпонська автомобілебудівна компанія Isuzu покинула ринок Росії
Росія продовжує втрачати іноземні бізнеси. Все більше компаній заявляють про остаточний вихід з ринку агресора. Цього разу йдеться про потужну японську компанію.
Представлено «плащ», що збільшує запас ходу електрокарівПредставлено «плащ», що збільшує запас ходу електрокарів
Запас ходу - один із найважливіших показників для електромобілів. Вчені Шанхайського університету Цзяо Тонг розробили спеціальний «тепловий плащ», який дозволяє збільшувати його, не вдаючись до заміни батареї на більш ємну.
Японський автогігант зупиняє виробництво автомобілів у КитаїЯпонський автогігант зупиняє виробництво автомобілів у Китаї
Японський автовиробник Mitsubishi Motors призупинив виробництво в Китаї на невизначений термін і планує скоротити персонал.
У Литві розповіли, який автомобіль виділили для безпеки Зеленського на самітіУ Литві розповіли, який автомобіль виділили для безпеки Зеленського на саміті
Президенту України Володимиру Зеленському на час перебування на саміті НАТО у Вільнюсі запропонували не новий, але найбільш безпечний автомобіль з тих, які має литовська держохорона.
«АвтоВАЗ» не в змозі замінити китайські логотипи на новій Lada«АвтоВАЗ» не в змозі замінити китайські логотипи на новій Lada
Кросовер Lada X-Cross 5 є копією FAW Bestune T77 і в його салоні залишився логотип китайського бренду. Замінити його емблемою Lada виявилося непросто.
Mercedes-Benz Sprinter City 45 перевели на електротягуMercedes-Benz Sprinter City 45 перевели на електротягу
Німецький виробник мікроавтобусів Tremonia Mobility GmbH, який раніше відомий як Mercedes-Benz Minibuses, представляє чергову новинку.
Туреччина підвищила податки на пальне на 200 відсотківТуреччина підвищила податки на пальне на 200 відсотків
Туреччина підвищила податки на пальне майже на 200 відсотків, що потенційно має посилити інфляційний тиск в країні.
Nissan відкличе близько 1,38 мільйона автоNissan відкличе близько 1,38 мільйона авто
Японський автовиробник Nissan Motor відкликає близько 1,38 млн автомобілів, серед яких моделі Note, Kicks, Serena і Leaf.
Скільки нових шкільних автобусів отримають заклади освітиСкільки нових шкільних автобусів отримають заклади освіти
В Україні вже стартувала підготовка до нового навчального року. Зокрема, йдеться і про закупівлю нових шкільних автобусів.
Аграрії Балаклійщини вивели в поля машину для розмінуванняАграрії Балаклійщини вивели в поля машину для розмінування
Для того, аби не наражати людей на небезпеку, спочатку поля перевіряє «Дракон» - машина для розмінування на дистанційному управлінні.
Новий електромобіль Tesla коштуватиме близько 24 000 доларівНовий електромобіль Tesla коштуватиме близько 24 000 доларів
Як повідомило місцеве видання Times of India з посиланням на власні джерела в уряді, місцевий завод американської марки вироблятиме новий електромобіль вартістю близько 24 350 доларів США.
United24 передали рятувальникам ще два всюдиходи «Богун-2»United24 передали рятувальникам ще два всюдиходи «Богун-2»
15 липня на Херсонщині відбувся тест-драйв отриманих машин. Рятувальники покращували навички керування технікою, тренувалися ефективно долати перешкоди та відпрацювали порядок евакуації людей із небезпечних зон.
Manhart перетворило класичний Lancia Delta на 370-сильний спорткарManhart перетворило класичний Lancia Delta на 370-сильний спорткар
Фахівці ательє Manhart з Вупперталя, які спеціалізуються на тюнінгу автомобілів марки BMW, вирішили зробити виняток із правил та доопрацювали культовий хот-хетч Lancia Delta Integrale.
Оновлений Hyundai Tucson знову засвітився на шпигунських фотоОновлений Hyundai Tucson знову засвітився на шпигунських фото
Кросовер отримає змінений дизайн і доопрацьований інтер'єр з розширеним списком оснащення. Моторна гамма кросовера залишиться без змін.
Електромобіль Ford Explorer показали публіціЕлектромобіль Ford Explorer показали публіці
Новий Ford Explorer - це електричний позашляховик, що націлений на Європу, розроблений і виготовлений у Європі, але який передає американський дух бренду.
Вчені знайшли заміну літієвим батареямВчені знайшли заміну літієвим батареям
Дослідники зі США додумалися змішати чистий літій з дешевим натрієм і отримали досить стабільний склад.
Електричний Mini навчився говорити із власником внутрішнім голосомЕлектричний Mini навчився говорити із власником внутрішнім голосом
Компанія використовує штучний інтелект, щоб підштовхнути клієнтів до покупки.
Розсекречено електромобіль Avatr 12 від HuaweiРозсекречено електромобіль Avatr 12 від Huawei
Електромобіль Avatr 12 - великий 5-метровий седан з елегантним дизайном. Модель запропонують у версіях потужністю 313 і 578 к.с.
На заводі Tesla у Техасі виготовили перші кузови CybertruckНа заводі Tesla у Техасі виготовили перші кузови Cybertruck
У соціальних мережах опублікували фото пари кузовів довгоочікуваного електричного пікапа Tesla Cybertruck, виготовлених на заводі компанії в Техасі.
Китайці представили стильний седан із запасом ходу понад 1000 кмКитайці представили стильний седан із запасом ходу понад 1000 км
Voyah Passion PHEV отримає багате оснащення та зможе проїхати до 101 км виключно на електротязі. Сумарна віддача силової установки становитиме 531 к.с.
У Британії схвалили будівництво суперечливого тунелю біля СтоунхенджаУ Британії схвалили будівництво суперечливого тунелю біля Стоунхенджа
Міністерство транспорту Великої Британії схвалило плани будівництва суперечливого автомобільного тунелю біля Стоунхенджа у графстві Вілтшир.
На європейський ринок виходить недорогий «далекобійний» британсько-китайський електрокарНа європейський ринок виходить недорогий «далекобійний» британсько-китайський електрокар
Новий MG 4 Extended Range оснастили 245-сильним мотором і збільшеною батареєю на 77 кВт.год. Хетчбек розганяється до 100 км/год за 6,5 с і може проїхати 520 км без підзарядки.
Шанувальники хочуть від Tesla електровелосипедШанувальники хочуть від Tesla електровелосипед
Нове опитування показує, що люди хочуть, щоб Tesla випустила електровелосипед, і готові платити за нього більше, ніж за будь-яку іншу марку.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015