Новости за 17.03.2024

До 2027 року електромобілі стануть у виробництві дешевшими за машини з ДВЗДо 2027 року електромобілі стануть у виробництві дешевшими за машини з ДВЗ
Аналітики Gartner очікують, що у виробництві електромобілі виявляться дешевшими за машини з ДВЗ вже до 2027 року, але при цьому середня вартість страхового ремонту таких машин буде вищою на 30%.
Rolls-Royce Ghost знімуть з виробництва через новий седан від AlpinaRolls-Royce Ghost знімуть з виробництва через новий седан від Alpina
Щоб уникнути внутрішньої конкуренції, Rolls-Royce Ghost знімуть з виробництва, тоді як альтернативою стане майбутня Alpina B7, тобто надрозкішна версія бензинової «сімки» BMW.
BYD має намір утерти носа всім «гібридним» конкурентамBYD має намір утерти носа всім «гібридним» конкурентам
BYD збирається представити свою гібридну систему 5-го покоління, яка дозволить автомобілю споживати лише 2,9 л палива на 100 кілометрів та проїжджати близько 2000 кілометрів з повним баком палива та повною заправкою.
Xiaomi почала доставляти новий електричний седан SU7 до дилерівXiaomi почала доставляти новий електричний седан SU7 до дилерів
Китайський виробник електроніки Xiaomi почав доставляти перші серійні електромобілі власного бренду під назвою Xiaomi SU7 офіційним дилерам компанії.
Стало відомо, скільки води витрачається при виробництві одного електромобіля TeslaСтало відомо, скільки води витрачається при виробництві одного електромобіля Tesla
Споживання води підприємством Tesla Gigafactory (Giga Berlin), що у Німеччині, завжди привертало увагу екологів.
Renault 5 E-Tech показали у новому виглядіRenault 5 E-Tech показали у новому вигляді
Новий елекромобіль Renault 5 E-Tech вже підкорив покупців. Автомобіль сподобався майже всім, хто його бачив. Цьому сприяв цікавий стильний дизайн. А тепер машину показали у новому несподіваному вигляді.
Компанія Rivian запатентувала назву R1XКомпанія Rivian запатентувала назву R1X
Використання приставки X може вказувати на створення продуктивної версії моделей R1T або R1S, аналогічно до іншої моделі де версія R3X є більш спортивним варіантом R3.
Чи планують офіційні дилери розширювати кількість автосалонів з продажу вживаних автомобілівЧи планують офіційні дилери розширювати кількість автосалонів з продажу вживаних автомобілів
Продаж вживаних автомобілів - це чудовий спосіб для професіоналів автомобільної галузі не лише отримати більше прибутку, але й лояльних клієнтів. Левова частка угод відбувається в «чорній» або «сірій» зоні, де клієнт не отримує якісного сервісу, а держава
Електричний BYD з асиметричними дверима може дістатись ЄвропиЕлектричний BYD з асиметричними дверима може дістатись Європи
BYD Europe, що базується в Нідерландах, не просто розширює свою присутність у Європі, але й активно тестує нові моделі автомобілів, у тому числі BYD D1, що виділяється на тлі інших.
Rivian R2 викликав ажіотаж ще до старту продажівRivian R2 викликав ажіотаж ще до старту продажів
Електрокар зібрав більше 68 000 попередніх замовлень менш ніж за 24 години після старту прийому заявок. Результат відмінний, це повною мірою демонструє інтерес покупців до новинки.
Подовжений Mercedes-Benz C-Class представлено в КитаїПодовжений Mercedes-Benz C-Class представлено в Китаї
На ринок Піднебесної вийшов оновлений і подовжений Mercedes-Benz C-класу. Автомобіль запропонований у 5-ти комплектаціях: C200 L, C260 L, C260 L 4MATIC, C260 L Haoye Sport і C350 e L.
Деякі функції в оновлених Audi A3 будуть доступні лише за підпискоюДеякі функції в оновлених Audi A3 будуть доступні лише за підпискою
Власники оновлених Audi A3 зможуть користуватися роздільним клімат-контролем та низкою інших опцій лише за доплату. Функції можна буде забронювати на різні терміни.
Опубліковано нові подробиці Chery Amultet A8 ProОпубліковано нові подробиці Chery Amultet A8 Pro
Chery Fulwin A8 Pro (Chery Amultet A8 Pro) створено на базі Fulwin A8 (Amultet A8), який вже надійшов у продаж. Китайські бренди дуже часто додають «Max» або «Pro» до назви існуючої моделі і створюють новий варіант.
Новий кросовер Mercedes-Benz EQC показали на свіжих фотоНовий кросовер Mercedes-Benz EQC показали на свіжих фото
Mercedes-Benz EQC є першим електричним кросовером німецького бренду. Настав час оновити модель - автомобіль другого покоління показали на свіжих фото.
Tesla внесла до чорного списку клієнта, який спробував перепродати CybertruckTesla внесла до чорного списку клієнта, який спробував перепродати Cybertruck
Один із учасників форуму Cybertruck Owners Club розповів, що компанія Tesla відмовила йому у придбанні нових автомобілів, коли виявила його оголошення про перепродаж електропікапа Cybertruck.
Рідкісні корейські «швидкі» KIA Bongo тепер працюють в прифронтових регіонахРідкісні корейські «швидкі» KIA Bongo тепер працюють в прифронтових регіонах
Усі отримані від уряду Кореї та агенції міжнародного розвитку USAID 30 карет швидкої медичної допомоги і одна мобільна лабораторія вже відправлені в регіони.
Представлено оновлений BYD e2 Honor EditionПредставлено оновлений BYD e2 Honor Edition
Представлений BYD e2 Honor Edition, який включає дві моделі із запасом ходу 405 км. Вони відрізняються оснащенням та пропонуються за 12 400 та 13 400 доларів. Стартову ціну знижено на 1500 доларів порівняно з торішньою моделлю.
103-річну пенсіонерку з простроченими правами затримали за небезпечне водіння103-річну пенсіонерку з простроченими правами затримали за небезпечне водіння
Поліція Італії затримала 103-річну жінку за систематичні порушення правил дорожнього руху.
Changan представить понад 20 нових авто на альтернативних джерелах енергіїChangan представить понад 20 нових авто на альтернативних джерелах енергії
До 2025 року Changan інвестує понад 100 мільярдів юанів в автомобільну промисловість і просування продукції на нових джерелах енергії.
Російський «Москвич» мало хто купує, тож завод у збиткахРосійський «Москвич» мало хто купує, тож завод у збитках
Спроба російської влади налагодити виробництво китайських автомобілів під маркою «Москвич» обернулася провалом.
Volkswagen не хоче самостійно випускати бюджетні електромобіліVolkswagen не хоче самостійно випускати бюджетні електромобілі
Ще минулого літа стало відомо про наміри Volkswagen купити 5 відсотків акцій китайського автовиробника XPeng і налагодити спільний випуск як мінімум двох моделей електромобілів для місцевого ринку.
Новий кросовер Renault 4 показали на фотоНовий кросовер Renault 4 показали на фото
Нові зображення розкривають формат недорогого електричного кросовера Renault 4 EV. Але кузов захований під плівкою камуфляжу, що не дозволяє розглянути дрібні деталі.
Rolls-Royce відзначив 120-річчя новим лімітованим седаномRolls-Royce відзначив 120-річчя новим лімітованим седаном
Цього року виповнюється 120 років з моменту заснування Rolls-Royce. На честь цієї події британський виробник преміальних автомобілів, що нині належить BMW, вирішив випустити лімітовану серію Rolls-Royce Ghost під назвою Prism.
Land Rover презентував лімітований гібридний позашляховик Range Rover Sport Park City EditionLand Rover презентував лімітований гібридний позашляховик Range Rover Sport Park City Edition
Таких автомобілів буде виготовлено лише сім, а частина грошей з продажу кожного піде на благодійність фонду Park City Community Foundation у США.
Chery готує оновлену версію позашляховика Tiggo 8Chery готує оновлену версію позашляховика Tiggo 8
Китайський автовиробник Chery готується представити оновлену версію свого популярного кросовера Tiggo 8.
Власникам маслкарів заборонили приїжджати на автомобільне святоВласникам маслкарів заборонили приїжджати на автомобільне свято
Під заборону потрапили моделі Ford Mustang, Chevrolet Camaro, Dodge Charger та Dodge Challenger, після того, як водії цих автівок спричиняли «демонстрацію поганих манер водіння на дорогах загального користування».
У машин BYD виявляють все більше недоліківУ машин BYD виявляють все більше недоліків
Моделі BYD китайського виробництва, що поставляються до Європи, Близького Сходу та Південної Азії, страждають від проблем з якістю.
Новий Haval H9 почали доставляти місцевим дилерамНовий Haval H9 почали доставляти місцевим дилерам
За інформацією китайських ЗМІ, позашляховик Haval H9 2024 вже почали доставляти дилерам. Можливо, скоро стартують продажі моделі.
Представлено Mazda CX-50 Xingye Changxing EditionПредставлено Mazda CX-50 Xingye Changxing Edition
Вона побудована на базі комплектації з 2,5-літровим мотором і 6-ступінчастим «автоматом», а її відмінністю стало поліпшене оснащення.
За телефон Samsung у стилі Tesla Cybertruck простять 9490 доларівЗа телефон Samsung у стилі Tesla Cybertruck простять 9490 доларів
Caviar випустила смартфон Samsung S24 Ultra у дизайні під Tesla Cybertruck.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015