Новости за 17.02.2024

Singer побудувала свій 300-й PorscheSinger побудувала свій 300-й Porsche
Американська компанія Singer Vehicle Design, що спеціалізується на відновленні та модифікації Porsche 911, побудувала свій 300-й автомобіль.
Унікальний кросовер Rolls-Royce отримав найдорожчий у світі номерУнікальний кросовер Rolls-Royce отримав найдорожчий у світі номер
Тюнінгований Rolls-Royce Cullinan Mansory в Дубаї отримав ексклюзивний автономер із цифрою «7». За нього власник кросовера віддав на аукціоні 15 мільйонів доларів.
Торік українські водії стали учасниками 15 тисяч ДТП за кордономТорік українські водії стали учасниками 15 тисяч ДТП за кордоном
Протягом 2023 року було зафіксовано 15 122 дорожньо-транспортні пригоди з участю українських водіїв у різних країнах світу.
Kawasaki представила гібридний мотоцикл з мінімальною витратою пальногоKawasaki представила гібридний мотоцикл з мінімальною витратою пального
Японські розробники обіцяють, що з Ninja 7 Hybrid і Z 7 Hybrid шанувальники їх бренду можуть їздити містом виключно на електриці.
Близько половини кандидатів у водії успішно складають теоретичний іспит після самопідготовкиБлизько половини кандидатів у водії успішно складають теоретичний іспит після самопідготовки
З початку цього року понад 4 тисячі осіб складали теоретичний іспит після самопідготовки у сервісних центрах МВС по всій Україні. Із них більше 1,5 тисячі успішно склали тестування, а це близько 40 відсотків.
Незабаром Ford припинить виробництво своєї знаменитої моделіНезабаром Ford припинить виробництво своєї знаменитої моделі
У німецькому місті Саарлуї підприємство зі складання Ford Focus функціонуватиме до 2025 року. Після того завод зупинить конвеєр, а без роботи залишаться 3500 людей.
На базі бронеавтомобіля Senator MRAP випустили пікапНа базі бронеавтомобіля Senator MRAP випустили пікап
Канадська компанія Roshel днями представила свою нову розробку - пікап на базі відомого бронеавтомобіля Roshel MRAP.
У центрі Лондона показали українську «швидку», розстріляну росіянамиУ центрі Лондона показали українську «швидку», розстріляну росіянами
У переддення другої річниці повномасштабного загарбницького вторгнення російських військ в Україну у центрі Лондона встановлена інсталяція з вщент понівеченої карети швидкої медичної допомоги.
ЗСУ посилили логістику автомобілями на базі шасі RenaultЗСУ посилили логістику автомобілями на базі шасі Renault
Збройні Сили України посилили логістику з доставкою пально-мастильних матеріалів (ПММ) новою технікою - автомобілями на базі шасі Renault.
Новий Renault Alpine A290 виїхав на дорожні тестиНовий Renault Alpine A290 виїхав на дорожні тести
Поки що новинку тестують у строкатій камуфляжній плівці, щоб не допустити розпізнавання деталей. Однак вже відомо, що новинка буде схожа на концепт, який віщував появу серійної машини.
Volkswagen розмістив свій логотип у «незвичайному місці»Volkswagen розмістив свій логотип у «незвичайному місці»
Днями прес-служба Volkswagen Commercial Vehicles опублікувала цікаву інформацію щодо незвичайного розміщення фірмового логотипу.
Власник Tesla заявив, що двічі ледь не загинув через систему автономного водінняВласник Tesla заявив, що двічі ледь не загинув через систему автономного водіння
Власник Tesla Model 3, що обладнана системою автономного водіння, розповів, що за цей час вона один раз його врятувала і двічі намагалася вбити.
У Мережі показали унікальний чотиридверний Porsche 911У Мережі показали унікальний чотиридверний Porsche 911
Виготовлений лише один седан Porsche 911 1967 року. Незвичайна автівка надихнула німецьких конструкторів на створення Porsche Panamera.
Дизайнери показали нове покоління Nissan Navara на рендерахДизайнери показали нове покоління Nissan Navara на рендерах
Цікаво, що про нове покоління моделі Nissan Navara немає жодних офіційних новин. Навіть шпигунських фото тестових прототипів не траплялося.
Названо лідерів ринку бензинових авто в УкраїніНазвано лідерів ринку бензинових авто в Україні
Найбільший попит серед українських автомобілістів мають нові легкові автомобілі з ДВЗ, а саме моделі з бензиновими двигунами. Лише у січні поставили на облік 1700 таких машин.
У поціновувачів ретро-авто виманили 160 мільйонів гривеньУ поціновувачів ретро-авто виманили 160 мільйонів гривень
Варшавська фірма обіцяла привозити ексклюзивні автомобілі з Західної Європи та реставрувати у Польщі. Однак згодом щезли як гроші, так і автомобілі.
На аукціон виставили ексклюзивний електромобіль короля Чарльза ІІІНа аукціон виставили ексклюзивний електромобіль короля Чарльза ІІІ
Чарльз ІІІ придбав Jaguar I-Pace, ще будучи принцом. Електрокар перефарбували у особливий синій колір, а його салон оздобили шкірою та деревом.
Китайська компанія BYD готує до виходу на ринок новий великий пікапКитайська компанія BYD готує до виходу на ринок новий великий пікап
Зважаючи на все, автори нового BYD (назви у моделі поки немає) не зуміли придумати власний дизайн. З іншого боку, такої мети, найімовірніше, і не було.
Honda розробляє електродвигуни та автопілот для човнів та катерівHonda розробляє електродвигуни та автопілот для човнів та катерів
У рамках Miami Boat Show, Honda анонсувала низку нових технологій для електричних човні та катерів. Серед них «повний автопілот» та функція «всеспрямованого виявлення під водою».
Ілон Маск значно збільшив контроль над TeslaІлон Маск значно збільшив контроль над Tesla
Американський бізнесмен та мільярдер Ілон Маск зумів добитися виконання його вимог у компанії Tesla. Йдеться про збільшення його частки акцій виробника електрокарів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015