Новости за 16.10.2023

Volkwagen ID.7 у Китаї виявився вдвічі дешевшим, ніж у НімеччиніVolkwagen ID.7 у Китаї виявився вдвічі дешевшим, ніж у Німеччині
Електромобіль Volkswagen ID.7 китайської збірки запропоновано у версіях на 204 і 313 к.с. Його запас ходу може сягати 700 км.
Hongqi анонсувала старт продажів електроседана EH7 із запасом ходу 1000 кмHongqi анонсувала старт продажів електроседана EH7 із запасом ходу 1000 км
Китайський Hongqi, що належить China FAW Group, подав заявку на отримання ліцензії на продаж електричного седана Hongqi EH7. Раніше він був відомий під внутрішньозаводським кодом Е001.
Toyota показала нові інноваційні електромобіліToyota показала нові інноваційні електромобілі
Toyota готує одразу кілька електричних моделей з інноваційними технологіями. Однією з новинок стане спортивний електрокар з футуристичним дизайном.
Незабаром у «Дії» можна буде перереєструвати транспортний засібНезабаром у «Дії» можна буде перереєструвати транспортний засіб
Сьогодні в застосунку «Дія» запускається набір на бета-тестування однієї з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС - перереєстрація транспортних засобів.
Антимонопольний комітет повторно оштрафував КП «Київтранспарксервіс» за завищені ціни на паркування у КиєвіАнтимонопольний комітет повторно оштрафував КП «Київтранспарксервіс» за завищені ціни на паркування у Києві
Тимчасова адміністративна колегія Антимонопольного комітету оштрафувала КП «Київтранспарксервіс» на 3,3 млн грн за завищені ціни на паркування у Києві.
Розсекречено перший «автомобіль» PanasonicРозсекречено перший «автомобіль» Panasonic
Автомобіль Panasonic - це безпілотна скляна капсула на колесах з електромотором. Усередині встановлено дисплеї, що реагують на голос і жести.
Стало відомо як може виглядати оновлений електричний спорткар Honda NSXСтало відомо як може виглядати оновлений електричний спорткар Honda NSX
Показаний на рендерах електричний NSX отримав дизайн, що нагадує сучасні гіперкари. Машина має унікальну округлу форму, яка раніше ще ніколи не зустрічалася в автомобілях Honda.
В Україні знайшли найрідкісніший самоскид ЛуАЗВ Україні знайшли найрідкісніший самоскид ЛуАЗ
Це невеличкий повнопривідний автомобіль виробництва Луцького автомобільного заводу, призначений для роботи в умовах з обмеженою вантажопідйомністю.
Alfa Romeo готує розкішний електричний мінівен з великим запасом ходуAlfa Romeo готує розкішний електричний мінівен з великим запасом ходу
Новий електричний мінівен буде орієнтований на ринок Китаю і може надійти в продаж у 2027 році. Новинка отримає запас ходу близько 600 км на одному заряді.
Паркувальні інспектори провели рейд на трьох вулицях КиєваПаркувальні інспектори провели рейд на трьох вулицях Києва
Днями муніципальні паркувальні інспектори та співробітники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району Києва здійснили спільний рейд з виявлення порушників правил паркування
Suzuki показала електромотоцикл MOQBA, який здатний підніматися сходамиSuzuki показала електромотоцикл MOQBA, який здатний підніматися сходами
Компанія Suzuki явила світові концепт 4-колісного електромотоцикла MOQBA, який здатний підійматися сходами і долати схожі перешкоди завдяки сукупності передових характеристик.
Mercedes-Benz 190E перетворили на незвичайне купе з нестандартними дверимаMercedes-Benz 190E перетворили на незвичайне купе з нестандартними дверима
Арткар на базі Mercedes-Benz 190E створений берлінським скульптором. Автомобіль отримав новий кузов у стилі експериментального спорткара C 111.
Опубліковано перші живі фото спільного автомобіля Huawei і CheryОпубліковано перші живі фото спільного автомобіля Huawei і Chery
Перший автомобіль Huawei і Chery з автопілотом, HarmonyOS 4.0 і пневмопідвіскою показали всередині і зовні.
Експерти визначили найкращі зимові шини для кросоверів 2023 рокуЕксперти визначили найкращі зимові шини для кросоверів 2023 року
Експерти провели кілька випробувань по засніженій, мокрій і сухій дорозі, щоб визначити найкращі шини. Багато моделей показали непогані результати у всіх тестах.
Українці можуть відновити посвідчення водія у СтамбуліУкраїнці можуть відновити посвідчення водія у Стамбулі
Відтепер українці можуть відновити посвідчення водія у державному підприємстві «Документ» у Стамбулі.
Жителя США оштрафували на 1,4 млн. доларів за перевищення швидкостіЖителя США оштрафували на 1,4 млн. доларів за перевищення швидкості
Чоловік зателефонував до суду, думаючи, що це помилка, але йому сказали, що він має або заплатити штраф, або з'явитися до суду в грудні.
Акциз на автогаз має бути збільшено - ГетманцевАкциз на автогаз має бути збільшено - Гетманцев
Депутат Верховної Ради від фракції «Слуга народу» голова парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев вважає, що акциз на автогаз має бути збільшено.
До України прибула перша броньована швидка, придбана за кошти United24До України прибула перша броньована швидка, придбана за кошти United24
До України прибула перша броньована швидка для евакуації поранених, придбана за кошти United24. Усього замовлено 13 автівок, їх виготовлятимуть у Канаді.
Перший мінівен Volvo показали на патентних фотоПерший мінівен Volvo показали на патентних фото
Електромобіль Volvo EM90 досягає 5,2 м у довжину і важить 2,7 тонни. Розкішний мінівен обіцяє бути дуже просторим усередині і багато оснащеним.
Новий Nissan X-Trail «випадково» розсекретилиНовий Nissan X-Trail «випадково» розсекретили
Nissan X-Trail, який змінив покоління на четверте у 2020 році, готується до планового оновлення. Його дебют заплановано на 2024 рік, але утримати новинку у секреті виробнику не вдалося.
У Китаї спорудили вежу з електромобілівУ Китаї спорудили вежу з електромобілів
Електромобілі Chery eQ7 поставили один на одного і закріпили тросами. Така вежа покликана продемонструвати високу міцність кузова кросовера.
Європа терміново потребує водіїв автобусівЄвропа терміново потребує водіїв автобусів
Асоціація міжнародних автоперевізників IRU висловила стурбованість з приводу нестачі кадрів: проведене дослідження засвідчило, що дефіцит водіїв автобусів у Європі відносно минулого року зріс на 54 відсотки.
Харківський тракторний завод приєднається до виробників військового транспортуХарківський тракторний завод приєднається до виробників військового транспорту
Про гототовність відновити виробництво військовії техніки за наявності державного замовлення на заводі заявляли ще у 2016 році.
Чому пожежі електромобілів складніше загасити, ніж авто з ДВЗ?Чому пожежі електромобілів складніше загасити, ніж авто з ДВЗ?
Загасити пожежу електромобіля складніше, ніж автомобілі з ДВЗ, але у пожежників є кілька методів боротьби з їхнім загорянням. Також експерти назвали кілька причин займання електрокарів.
Ferrari дозволила купувати авто за криптовалютуFerrari дозволила купувати авто за криптовалюту
Італійський автомобільний концерн Ferrari вирішив дозволити купівлю своїх автомобілів у США та Європі за криптовалюту.
Електричну Tesla Model 3 перетворили на спортивний універсалЕлектричну Tesla Model 3 перетворили на спортивний універсал
У мережі опублікували знімки електромобіля Tesla Model 3 у новому кузові. Йдеться про спортивний універсал із приставкою GT у назві.
Ford патентує автомобільні сонцезахисні козирки, які також можуть розбивати вікнаFord патентує автомобільні сонцезахисні козирки, які також можуть розбивати вікна
Майбутні автомобілі Ford планують оснастити протисонцевими козирками з незвичайною конструкцією. Вони дадуть змогу швидко розбити скло в разі ДТП.
Європейцям запропонують китайський електробайк TS3 із функцією швидкої заміни акумуляторівЄвропейцям запропонують китайський електробайк TS3 із функцією швидкої заміни акумуляторів
Китайський електромобільний стартап Pai Mobility, націлений на досягнення щорічного продажу в 1 мільйон одиниць, виходить на новий сегмент ринку.
Nissan переглянув конструкцію варіатораNissan переглянув конструкцію варіатора
Японська компанія Jatco, один із найбільших виробників автокомпонентів, розробила новий варіатор для передньопривідних автомобілів малого та середнього класу.
Армійський Humvee вперше отримав гібридну версіюАрмійський Humvee вперше отримав гібридну версію
Humvee Charge має «тихий» режим водіння, під час активації якого позашляховик стає майже безшумним. Також гібридна версія витрачає на 30% менше пального.
Мінівен Dongfeng Voyah Dreamer викликав ажіотаж на ринкуМінівен Dongfeng Voyah Dreamer викликав ажіотаж на ринку
Версія Dongfeng Voyah Dreamer 2024 модельного року отримала понад 4000 замовлень у перший же день попередніх продажів.
Mitsubishi L200 переобладнали в унікальну автомайстерню для ЗСУMitsubishi L200 переобладнали в унікальну автомайстерню для ЗСУ
Компанія «Гранд Інструмент», яка з початку повномасштабної війни постачає для потреб ЗСУ різні набори інструментів, вирішила допомогти у створенні пересувного автосервісу.
На продаж виставили культовий суперкар Ferrari чемпіона «Формули-1»На продаж виставили культовий суперкар Ferrari чемпіона «Формули-1»
Ferrari Testarossa - один із найбільш культових суперкарів свого часу. Він оснащений 390-сильним двигуном і здатний розвинути 290 км/год.
Киянин облаштував зарядну станцію для Tesla прямо у дворі багатоповерхівкиКиянин облаштував зарядну станцію для Tesla прямо у дворі багатоповерхівки
Винахідливий киянин використовує для зарядки як сонячну, так і кінетичну енергію.
Skoda Roadiaq випробували у реальних умовахSkoda Roadiaq випробували у реальних умовах
Офіс на колесах, призначений для подорожей від чеської компанії, випробували у реальних умовах експлуатації.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015