Новости за 16.09.2023

Lincoln представив новий гібридний кросовер NautilusLincoln представив новий гібридний кросовер Nautilus
Компанія Lincoln у рамках Міжнародного автосалону в Детройті представила гібридний кросовер Nautilus.
Renault Trafic обзавівся електричною версієюRenault Trafic обзавівся електричною версією
Сімейство комерційного фургона Renault Trafic поповнила електрична версія із приставкою E-Tech у назві.
Tesla зробила прорив для виробництва найдешевших електрокарівTesla зробила прорив для виробництва найдешевших електрокарів
Інсайдери, близькі до планів Tesla, повідомляють про те, що компанія зробила прорив перед підготовкою до виробництва своїх найдешевших електрокарів.
У найближчі півроку Skoda представить одразу 6 новинокУ найближчі півроку Skoda представить одразу 6 новинок
Чеським журналістам вдалося дізнатися плани компанії Skoda щодо випуску не тільки нової Octavia, а й деяких інших моделей. Чеський автогігант найближчими роками запропонує покупцям кілька цікавих новинок.
Новий електричний кросовер Volkswagen «засвітився» під час випробуваньНовий електричний кросовер Volkswagen «засвітився» під час випробувань
Ряд видань опублікували фотографії тестового прототипу електрифікованої новинки у сімействі Volkswagen - елегантного «батарейного» кросовера.
Перший електричний універсал Audi помітили під час тестівПерший електричний універсал Audi помітили під час тестів
Audi A6 e-tron Avant стане першим повністю електричним універсалом бренду. Новинка буде доступна в декількох версіях, включно із зарядженими модифікаціями S і RS.
У США представили літаючий електромобіль Alef Model AУ США представили літаючий електромобіль Alef Model A
У рамках Міжнародного автосалону у Детройті каліфорнійська компанія Alef Aeronautics представила проект власного електромобіля, що вміє літати, під назвою Alef Model A.
Alfa Romeo Junior показали на перших рендерахAlfa Romeo Junior показали на перших рендерах
Alfa Romeo Junior - найменший та найдешевший кросовер італійського бренду. Незважаючи на те, що новий кросовер представлять у 2024 році, можна подивитися на реалістичні зображення.
Стартували продажі бюджетного сімейного кросовера Citroen C3 AircrossСтартували продажі бюджетного сімейного кросовера Citroen C3 Aircross
Новий Citroen C3 Aircross став більше схожий на кросовери і підріс у розмірах. Вперше модель доступна з трьома рядами сидінь.
Opel випустить новий бюджетний кросоверOpel випустить новий бюджетний кросовер
Opel випустить суперника Renault Duster. Автомобіль стане наступником моделі Crossland та може отримати відроджену назву Frontera.
ZF покаже інноваційну силову установку для автобусівZF покаже інноваційну силову установку для автобусів
На міжнародній виставці Busworld Europe 2023 у Брюсселі на стенді ZF відбудеться світовий дебют електричної силової установки CeTrax 2 Dual.
Chevrolet випустив прощальну версію культового спорткара CamaroChevrolet випустив прощальну версію культового спорткара Camaro
Chevrolet Camaro Collectors Edition вже доступний для купівлі в США. Ця версія відрізняється унікальним оформленням зовнішності та салону.
Страйкарі зупинили роботу трьох великих автозаводів у СШАСтрайкарі зупинили роботу трьох великих автозаводів у США
Понад 12 000 працівників трьох автозаводів General Motors, Ford і Stellantis вийшли на страйк після провалу переговорів профспілок з керівництвом компаній.
Опубліковано фото унікального універсалу ЗАЗ «Славута»Опубліковано фото унікального універсалу ЗАЗ «Славута»
Опубліковано фото ЗАЗ-1103 «Славута» в кузові універсал. Автомобіль існує в одному-єдиному екземплярі.
У США на продаж виставили перероблений корейський пікап SsangYong Actyon SportsУ США на продаж виставили перероблений корейський пікап SsangYong Actyon Sports
SsangYong Actyon Sports отримав кілька незвичайних доопрацювань. Пікап був ввезений у США легально, але для цього скористалися однією хитрістю.
У Volvo та Polestar інтегрують сервіс перегляду відео Amazon PrimeУ Volvo та Polestar інтегрують сервіс перегляду відео Amazon Prime
Електричний Polestar 2 і низка моделей Volvo незабаром отримають підтримку Amazon Prime Video у своїх інформаційно-розважальних системах завдяки бездротовому оновленню, яке буде представлено по всьому світу.
Manhart допрацював раритетний спорткар BMW 2002 tiiManhart допрацював раритетний спорткар BMW 2002 tii
Німецьке ательє Manhart, яке в основному модернізує нові автомобілі, подарувало друге життя знаменитому BMW 2002 tii 1971 року випуску.
Опубліковані патентні фото бюджетного електрокросовера від Mercedes-Benz та BYDОпубліковані патентні фото бюджетного електрокросовера від Mercedes-Benz та BYD
Найдешевша версія Denza N7 отримає 204-сильну установку з одним електромотором. Кросовер надійде в продаж за ціною від 41 200 доларів.
Розсекречено зовнішність нового гібридного седана VoyahРозсекречено зовнішність нового гібридного седана Voyah
Бренд Voyah, що належить китайському автогіганту Dongfeng, готує до виходу новий гібридний седан Voyah Zhuiguang PHEV. Напередодні презентації виробник опублікував перші офіційні зображення новинки.
Фінляндія закриє кордон для авто на російських номерахФінляндія закриє кордон для авто на російських номерах
Фінляндія ухвалила рішення припинити допуск в країну автомобілів з російською реєстрацією, заборона набуде чинності з початку доби 16 вересня.
На аукціон виставлено Chevrolet Corvette 1969 року в стані нового автоНа аукціон виставлено Chevrolet Corvette 1969 року в стані нового авто
Chevrolet Corvette 1969 року ідеально зберігся та проїхав менше 20 000 км. Спорткар оснащений 350-сильним V8 і здатний розігнатися до сотні за 6,4 с.
Виробництво Ford Bronco налагодять у КитаїВиробництво Ford Bronco налагодять у Китаї
Виробництво Ford Bronco налагодять у Китаї на потужностях спільного підприємства Jangling Motor та Ford.
Nissan показав бюджетний 9-місний мінівен Caravan 50th Anniversary EditionNissan показав бюджетний 9-місний мінівен Caravan 50th Anniversary Edition
Пасажирський 9-місний мінівен Nissan Caravan показали в особливій модифікації, присвяченій 50-річчю моделі.
Культову Lancia Delta відродили у форматі «позашляховика»Культову Lancia Delta відродили у форматі «позашляховика»
Automobili Amos Safarista отримав легкий карбоновий кузов і 300-сильний двигун. Вартість спорткара становить 570 000 євро.
Уряд затвердив нові правила іспитів на отримання посвідчень водія деяких категорійУряд затвердив нові правила іспитів на отримання посвідчень водія деяких категорій
Кабінет міністрів вніс зміни до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами та до Порядку державної реєстрації та зняття з обліку транспортних засобів.
В США показали роботаксі для людей з інвалідністюВ США показали роботаксі для людей з інвалідністю
Компанія Cruise представила нове роботаксі, призначене для перевезення пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.
Універсал MINI Clubman знімуть з виробництваУніверсал MINI Clubman знімуть з виробництва
MINI Clubman програє конкуренцію кросоверам. На зміну універсалу прийде новий електромобіль MINI Aceman.
Ram показав на автошоу в Детройті «заряджений» пікап 1500 TRX Final EditionRam показав на автошоу в Детройті «заряджений» пікап 1500 TRX Final Edition
На міжнародному автосалоні, що відкрився в США, компанія Ram, яка входить до складу концерну Stellantis, презентувала новий пікап Ram 1500 TRX Final Edition.
У Норвегії сперечаються про запровадження заборони на перетин кордону авто з РФУ Норвегії сперечаються про запровадження заборони на перетин кордону авто з РФ
Норвезький уряд поки не ухвалив остаточної позиції стосовно оновлених санкційних рекомендацій Європейської комісії, які передбачають заборону на перетин кордону для приватних автомобілів із російськими номерами.
Новітній Ford Mustang 2024 потрапив у ДТП невдовзі після покупкиНовітній Ford Mustang 2024 потрапив у ДТП невдовзі після покупки
У США пошкодили в ДТП перший Ford Mustang 2024 модельного року. У автомобіля постраждала задня частина, а в салоні спрацювали подушки безпеки.
Польські трейдери прогнозують посилення дефіциту LPGПольські трейдери прогнозують посилення дефіциту LPG
У другій половині вересня в Польщі очікується посилення дефіциту скрапленого газу й нова хвиля здорожчання.
Латвія не вилучатиме машини з номерами РФЛатвія не вилучатиме машини з номерами РФ
Латвія не конфіскуватиме автомобілі на російських номерах, якщо вони вже знаходяться на території Європейського Союзу.
Бельгія підготувала першу партію модернізованих бронемашин М113 для УкраїниБельгія підготувала першу партію модернізованих бронемашин М113 для України
Бойові машини завдяки фахівцям компанії John Cockerill Defense отримають відповідне оснащення системи озброєння з дистанційним управлінням та елементами для встановлення кулеметів калібру 12,7-мм або 7,62-мм.
Британці показали надзвичайно вузький електромобіль Ark ZeroБританці показали надзвичайно вузький електромобіль Ark Zero
Компанія Ark презентувала двомісний електромобіль вагою всього 489 кг, який сам автовиробник називає найдоступнішим електромобілем у Британії.
Hyundai представив місткий сімейний автомобіль CustinHyundai представив місткий сімейний автомобіль Custin
Hyundai Custin - великий мінівен, який можна замовити із 6 або 7 кріслами в салоні.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015