Новости за 16.07.2023

Volkswagen тестує у Німеччині автономні таксіVolkswagen тестує у Німеччині автономні таксі
Першими пасажирами безпілотних таксі Volkswagen стануть чиновники, ділові партнери та журналісти.
Ford запатентував павербанк для електрокарівFord запатентував павербанк для електрокарів
Компанія Ford Motor нещодавно подала патентну заявку на автомобільний причіп, оснащений вбудованими акумуляторами та розетками.
Роуен Аткінсон представив незвичайний спорткар Toyota з ГБОРоуен Аткінсон представив незвичайний спорткар Toyota з ГБО
Заряджений хетчбек Toyota GR Yaris отримав водневу силову установку. Спорткар уже випробовували в перегонах.
Латвія передає Україні чергову партію автівок, конфіскованих у нетверезих водіївЛатвія передає Україні чергову партію автівок, конфіскованих у нетверезих водіїв
Уряд Латвії постановив передати Україні чергові 11 автомобілів, конфісковані у нетверезих водіїв.
Дитячий квадроцикл Tesla почали продавати у КитаїДитячий квадроцикл Tesla почали продавати у Китаї
Tesla продовжує збільшувати поставки свого транспорту на китайський ринок. У Китаї в продаж надійшов електричний квадроцикл Cyberquad, який недоступний у США.
Рада дозволила майбутнім водіям вивчати «теорію» без автошкілРада дозволила майбутнім водіям вивчати «теорію» без автошкіл
Цей документ дозволяє майбутнім українським автомобілістам самостійно вчити теорію для складання іспиту на права водія. Раніше це можна було зробити лише у автошколах.
Опубліковано перші фото нового Cadillac OptiqОпубліковано перші фото нового Cadillac Optiq
Новий Cadillac Optiq стане найдоступнішим електромобілем американської марки. Кросовер запропонують у версіях потужністю 204 і 245 к.с., а його запас ходу перевищить 500 км.
Alpine готує хот-хетч на базі Renault 5Alpine готує хот-хетч на базі Renault 5
Наступного року Alpine офіційно представить світу свій перший електричний хот-хетч. Відомо, що новинка на базі Renault 5 використовуватиме платформу CMF-BEV 5.
Ford представив свій найекстремальніший електрокросоверFord представив свій найекстремальніший електрокросовер
Ford Mustang Mach-E Rally орієнтований не на перегони по треку, а по бездоріжжю. Новинка отримає 480-сильну установку та зможе розганятися від 0 до 100 км/год приблизно за 3,5 секунди.
У Шанхаї зібрано мільйонний електрокросовер Tesla Model YУ Шанхаї зібрано мільйонний електрокросовер Tesla Model Y
Завод Tesla в Шанхаї досяг важливої віхи. 12 липня з конвеєра підприємства зійшов мільйонний кросовер Tesla Model Y. Ним виявився автомобіль червоного кольору.
Lamborghini показала свій найшвидший суперкар в історіїLamborghini показала свій найшвидший суперкар в історії
Публічний дебют Lamborghini SC63 LMDh відбудеться вже до кінця 2023 року. Суперкар оснастять гібридною силовою установкою з новітнім двигуном V8 потужністю 680 сил.
Електричний спортивний хетчбек MG EX4 «засвітився» напередодні дебютуЕлектричний спортивний хетчбек MG EX4 «засвітився» напередодні дебюту
MG опублікував зображення нового спортивного електричного хетчбека MG EX4, який своїм образом віддає данину поваги культовому ралійному автомобілю Metro 6R4.
Новий Renault Scenic 2024 показали на перших офіційних фотоНовий Renault Scenic 2024 показали на перших офіційних фото
Новий Renault Scenic стане електрокросовером на платформі моделі Megane. Його оснастять 218-сильним мотором, а запас ходу становитиме щонайменше 450 км.
BP не бачить майбутнього у водневих автомобіляхBP не бачить майбутнього у водневих автомобілях
Незважаючи на те, що BP є одним з найбільших інвесторів у водневий бізнес, нафтова компанія не бачить майбутнього для використання водню в автомобілях.
Toyota готує найпотужнішу та найшвидшу модель у своїй історіїToyota готує найпотужнішу та найшвидшу модель у своїй історії
Нова Toyota Supra GRMN отримає 3,0-літрову турбошістку від BMW M3 і M4. Спорткар полегшать, а також доопрацюють його ходову і аеродинаміку.
Електричний кросовер BMW iX1 перетворили на арт-карЕлектричний кросовер BMW iX1 перетворили на арт-кар
BMW відзначає нове довгострокове партнерство з музеєм Stadel, одним із найстаріших музейних фондів у Німеччині, презентацією нового арт-кару.
Женевський автосалон повертаєтьсяЖеневський автосалон повертається
Вперше після 2020 року цей престижний виставковий майданчик, що припинив роботу через спалах коронавірусу й карантинні заходи COVID-19, повинен все-таки відбутись.
Компанія Porsche представила одномісний спорткар Vision 357 SpeedsterКомпанія Porsche представила одномісний спорткар Vision 357 Speedster
Концепт-кар Porsche Vision 357 Speedster натхненний моделлю 356, яку випускали з 1948 по 1965 рік. Автомобіль оснащений 500-сильним двигуном від Porsche 718 Cayman GT4 RS.
LEVC представляє новий варіант таксі TX з покращеним «доступом»LEVC представляє новий варіант таксі TX з покращеним «доступом»
Лондонська компанія електромобілів (LEVC) представляє TX Access, вдосконалену версію свого електрифікованого таксі. Транспортний засіб забезпечує достатньо місця для людей на інвалідних візках і може вмістити до шести пасажирів.
Європейську версію Genesis G90 покажуть на Фестивалі швидкості у ГудвудіЄвропейську версію Genesis G90 покажуть на Фестивалі швидкості у Гудвуді
Корейський автовиробник продемонструє флагманський седан Genesis G90 з гібридною силовою установкою на Фестивалі швидкості в Гудвуді на честь старту продажів на кількох європейських ринках.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015