Новости за 16.04.2024

Maserati показали розкішний електричний спорткар GranCabrio FolgoreMaserati показали розкішний електричний спорткар GranCabrio Folgore
Електромобіль Maserati GranCabrio Folgore оснащений трьома моторами з піковою потужністю 818 сил. Кабріолет здатен розігнатися до сотні за 2,8 с і розвинути 290 км/год.
Новий седан Volkswagen Passat Pro розсекретили до презентаціїНовий седан Volkswagen Passat Pro розсекретили до презентації
Окрім живих фото в мережі опублікували деякі технічні подробиці про новий Passat Pro. Поки що ж доводиться задовольнятися витоком з бази міністерства промисловості Китаю.
Уряд Італії змусив Alfa Romeo змінити назву електричного кросовера MilanoУряд Італії змусив Alfa Romeo змінити назву електричного кросовера Milano
Компанія Alfa Romeo оголосила, що змінить назву свого нещодавно представленого електричного кросовера Milano на Junior під тиском італійського уряду.
Покупці масово відмовляються від першого електромобіля XiaomiПокупці масово відмовляються від першого електромобіля Xiaomi
Електромобіль Xiaomi SU7 втратив уже 55% попередніх замовлень. Тим не менш, чекати на придбане авто все одно доведеться кілька місяців.
Mercedes-Benz оновив Vito та SprinterMercedes-Benz оновив Vito та Sprinter
Виробник запровадить модульну та масштабовану архітектуру Van Electric Architecture (VAN.EA) з 2026 року, що свідчить про поступовий перехід до стратегії електрифікації для комерційних фургонів.
«Укравтопром» приєднався до Європейської асоціації автовиробників«Укравтопром» приєднався до Європейської асоціації автовиробників
Україна зробила важливий крок щодо євроінтеграції автомобільної галузі. Було досягнуто згоди про приєднання асоціації «Укравтопром» до АСЕА (Європейської асоціації автовиробників).
Tesla могла відмовитися від проєкту бюджетного електрокара не назавждиTesla могла відмовитися від проєкту бюджетного електрокара не назавжди
Гендиректор Tesla Ілон Маск неодноразово анонсував розробку першої бюджетної моделі електрокара. Він не підтвердив нещодавні чутки про те, що проєкт скасовано.
Оприлюднено офіційне відео доступного семимісного кросовера CitroenОприлюднено офіційне відео доступного семимісного кросовера Citroen
Новий Citroen C3 Aircross кардинально зміниться зовні та стане суттєво більшим. Кросовер запропонують у гібридній та електричній модифікаціях.
Поліція взялась за «бігунків» у сервісних центрах МВСПоліція взялась за «бігунків» у сервісних центрах МВС
Оперативники ДВБ масово припиняють діяльність осіб, які обіцяють «вирішувати питання» у сервісних центрах МВС та самих співробітників ТСЦ.
Новий Audi e-tron GT показали на перших офіційних фотоНовий Audi e-tron GT показали на перших офіційних фото
Електромобіль Audi e-tron GT зміниться зовні та всередині. Седан отримає потужніші силові установки, а нова батарея дасть змогу збільшити запас ходу.
Hyundai вивів на тести дві електричні новинкиHyundai вивів на тести дві електричні новинки
У США на дорожніх тестах помітили дві новинки Hyundai. У закамуфльованих прототипах, помічених фотошпигунами, можна розгледіти IONIQ 5 XRT і IONIQ 9.
Mercedes-Benz готує компактний електричний седанMercedes-Benz готує компактний електричний седан
Німецький автовиробник працює над створенням нового електричного седана. Фотографи нещодавно зняли прототип майбутнього електромобіля під час тестування.
Представлено нові електромобілі Honda Ye P7 та Ye S7Представлено нові електромобілі Honda Ye P7 та Ye S7
Honda представила не тільки новий бренд Ye, а й одразу три автомобілі, які будуть випускати серійно.
Опубліковано перші фото флагманського електромобіля Denza Z9Опубліковано перші фото флагманського електромобіля Denza Z9
Новий BYD Denza Z9 - великий електричний хетчбек завдовжки 5,2 м. Автомобіль оснастили трьома моторами потужністю 952 к. с.
Керівник CATL сумнівається у життєздатності твердотільних батарейКерівник CATL сумнівається у життєздатності твердотільних батарей
Робін Цзен, людина, яка стоїть за CATL, найбільшим у світі виробником акумуляторів для електромобілів, прокоментувала ситуацію з твердотільними батареями.
Названі найпопулярніші бензинові авто в УкраїніНазвані найпопулярніші бензинові авто в Україні
Автомобілі, обладнані бензиновими двигунами, залишаються найпопулярнішими серед українців, які обирають нові легковики.
Fisker відкриває нові дилерські центри у Європі та США попри кризуFisker відкриває нові дилерські центри у Європі та США попри кризу
Каліфорнійський стартап з виробництва електромобілів Fisker підписав контракт із новим дилером у Маямі та кількома офіційними представництвами у Європі.
Оновлений Haval H6 показали перших фотоОновлений Haval H6 показали перших фото
Кросовер Haval H6 оновився зовні та став виразнішим на вигляд. Потужність 2,0-літрового турбодвигуна зросла до 231 к.с.
2031 року «водневий електромобіль» Toyota вирушить на Місяць2031 року «водневий електромобіль» Toyota вирушить на Місяць
Toyota розробить новий місяцехід для Японського агентства аерокосмічних досліджень (JAXA). Його використовуватимуть для пілотованих та безпілотних досліджень Місяця спільно з NASA.
Tesla скасувала постачання Cybertruck через проблеми з педаллю газуTesla скасувала постачання Cybertruck через проблеми з педаллю газу
Власники отримали повідомлення від Tesla про скасування доставлення та вибачення за незручності.
Компанія Rivian створює власний рейтинг зарядних станційКомпанія Rivian створює власний рейтинг зарядних станцій
Немає нічого гіршого, ніж спланувати поїздку та прокласти маршрут із усіма вибраними точками зарядки, а потім виявити, що один із зарядних пристроїв не працює. Компанія Rivian взялась за вирішення цієї проблеми.
Найдорожчий та найшвидший електромобіль у світі знайшов свого власникаНайдорожчий та найшвидший електромобіль у світі знайшов свого власника
Італійський бутик-автовиробник Automobili Pininfarina показав свою нову Battista Reversario, побудовану на основі надзвичайно рідкісного і одного з найдорожчих електромобілів на планеті Battista Anniversario.
Виявлено культовий суперкар Acura NSX в «новому» станіВиявлено культовий суперкар Acura NSX в «новому» стані
За три десятиліття суперкар Acura NSX проїхав усього 3220 км. Автомобіль покритий шаром бруду, проте перебуває в непоганому стані та навіть зберіг рідні шини.
Оновлений електричний седан Nio ET7 оцінили у 63 тисячі доларівОновлений електричний седан Nio ET7 оцінили у 63 тисячі доларів
Nio оголосила прийом попередніх замовлень на новий електроседан ET7, який дебютує наприкінці квітня на автошоу в Пекіні.
Пілоти «Формули-1» випробували у дрифті на бездоріжжі електромобіль Ford Mustang Mach-EПілоти «Формули-1» випробували у дрифті на бездоріжжі електромобіль Ford Mustang Mach-E
Американський виробник запросив двох пілотів покататися на спортивних електричних кросоверах американською пустелею.
Ціни на пальне продовжують летіти вгоруЦіни на пальне продовжують летіти вгору
Минулий тиждень ознаменувався збільшенням цін на пальне у преміум-мережах, які додали 0,50-1 грн/л.
Житомирські енергетики випускають військові багі для розвідки та евакуаціїЖитомирські енергетики випускають військові багі для розвідки та евакуації
Чергову партію легких багі для переднього краю передав у війська колектив АТ «Житомиробленерго»: захисникам надійшли евакуаційні та патрульно-розвідувальні машини.
Раритетний гоночний Mercedes-Benz продають за мільйон євроРаритетний гоночний Mercedes-Benz продають за мільйон євро
Виготовили всього 7 ралійних купе Mercedes-Benz 450 SLC із 5,0-літровим V8 і автоматичною КПП. Незважаючи на нестандартну конструкцію, авто добилися успіхів у перегонах.
Відділ зарядних станцій BP Pulse змінює вектор роботиВідділ зарядних станцій BP Pulse змінює вектор роботи
Компанія BP Pulse, підрозділ британської транснаціональної нафтогазової корпорації, що займається зарядними станціями для електромобілів, скоротив понад 10 відсотків свого персоналу.
Понад 2 роки Stellantis Україна безкоштовно ремонтує автомобілі - 13 тис. заявок на суму близько 100 млн.Понад 2 роки Stellantis Україна безкоштовно ремонтує автомобілі - 13 тис. заявок на суму близько 100 млн.
Програма безкоштовних ремонтів автомобілів від Stellantis Україна - це два роки стійкості та допомоги екстреним службам України!
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015