Новости за 16.03.2024

Новий Volkswagen Tiguan L Pro показали на «живих» фотоНовий Volkswagen Tiguan L Pro показали на «живих» фото
Схема з трьома екранами на передній панелі вже давно освоєна автовиробниками з Піднебесної, а зараз їх стопами пішла Volkswagen.
«Бюджетна» Tesla Model 2 стане на конвеєр у 2025 році«Бюджетна» Tesla Model 2 стане на конвеєр у 2025 році
Обіцяний ще кілька років тому «дешевий» електромобіль Tesla запустять у виробництво наприкінці 2025 року.
BMW показала частинку салону нового кросовераBMW показала частинку салону нового кросовера
Компанія BMW готується до презентації чергової концептуальної новинки. Цього разу її роль виконає кросовер, в основу якого ляже платформа, розроблена спеціально для електромобілів.
Зірка «Формули-1» розпродає вражаючу колекцію автоЗірка «Формули-1» розпродає вражаючу колекцію авто
У колекції Джоді Шектера зібрані 12 раритетних гоночних автомобілів 60-х і 70-х років. Вартість деяких болідів складає кілька мільйонів євро.
Електромобіль Tesla Model X завіз мільярдерку в озероЕлектромобіль Tesla Model X завіз мільярдерку в озеро
У США загинула мільярдерка Анджела Чао внаслідок нещасного випадку, її електромобіль затонув у ставку в Техасі.
Volkswagen оголосив дату початку виробництва електричного ID.1Volkswagen оголосив дату початку виробництва електричного ID.1
Керівництво компанії підтвердило чутки про те, що планує розпочати виробництво свого найдоступнішого та найкомпактнішого електромобіля в лінійці ID.
Мешканці Лондона почнуть передавати Україні призначені для утилізації автомобіліМешканці Лондона почнуть передавати Україні призначені для утилізації автомобілі
Жителі Лондона можуть передати в Україну автомобілі, які підлягають утилізації через нові екологічні стандарти викидів.
Чи можуть біженці купити і зареєструвати автомобіль у ЧехіїЧи можуть біженці купити і зареєструвати автомобіль у Чехії
Українці, які користуються тимчасовим захистом у Чехії, можуть придбати автомобіль у цій країні. Але для них діють спеціальні правила реєстрації такого транспортного засобу.
В Україні хочуть запровадити техогляд автомобілів за німецьким стандартом TUVВ Україні хочуть запровадити техогляд автомобілів за німецьким стандартом TUV
В Україні можуть запровадити технічний огляд автомобілів за стандартом Асоціації з технічної безпеки Німеччини (TUV).
Tesla підвищує ціну на електрокари Model Y у СШАTesla підвищує ціну на електрокари Model Y у США
Компанія Tesla з 1 квітня підвищить ціну на електрокари моделі Model Y на 1000 доларів у США.
У Варшаві затримано велику банду автовикрадачівУ Варшаві затримано велику банду автовикрадачів
Величезне угрупування викрадачів автомобілів, які діяли протягом довгого часу у Польщі, припинила своє існування: поліція провела одночасний арешт організаторів і виконавців.
У США виконали вражаючий тюнінг Honda CivicУ США виконали вражаючий тюнінг Honda Civic
Honda Civic подовжили, занизили та встановили йому третю вісь. Хетчбек отримав аеродинамічний обвіс, спойлери та пневмопідвіску.
На продаж виставили шестидверний пікап GMC SierraНа продаж виставили шестидверний пікап GMC Sierra
У квітні на аукционі Barrett-Jackson продадуть унікальний пікап GMC Sierra. Торги відбудуться 18-20 квітня у торгово-виставковому центрі Південної Флориди.
Класичний Land Rover перетворили на електромобільКласичний Land Rover перетворили на електромобіль
Реставраційна фірма Everrati з Британії перетворила класичний британський позашляховик Land Rover Series I на електромобіль. Відомо, що модернізовану машину зaмовив неназваний американський клієнт.
Понад дві третини автовласників не довіряють автодилерамПонад дві третини автовласників не довіряють автодилерам
Автосалони мають серйозну проблему, коли йдеться про довіру клієнтів: тіньові практики протягом деякого часу були дуже поширені.
Розкішне американське авто півстоліття простояло покинутим у сараїРозкішне американське авто півстоліття простояло покинутим у сараї
Chrysler Imperial був однією із найрозкішніших моделей свого часу. Великий 5,7-метровий седан обладнали кондиціонером та електроприводом сидінь.
Solaris підтвердив лідерство на європейському ринку електробусівSolaris підтвердив лідерство на європейському ринку електробусів
Польський виробник Solaris Bus n Coach провів 12 березня підсумкову прес-конференцію за результатами 2023 року.
Стали відомі перші подробиці про новий Mitsubishi Outlander PHEVСтали відомі перші подробиці про новий Mitsubishi Outlander PHEV
Компанія Mitsubishi розкрила перші подробиці про гібридний кросовер Mitsubishi Outlander PHEV нового, другого, покоління.
Infinity представила динаміки у підголівниках в новому QX80Infinity представила динаміки у підголівниках в новому QX80
Новий Infiniti QX 80 дебютує вже 20 березня, а поки японський автовиробник розкрив більше деталей про майбутній флагманський кросовер. Новинку оснастили унікальною аудіосистемою.
На продаж виставили найдорожчий FerrariНа продаж виставили найдорожчий Ferrari
Ferrari 250 GTO - уславлена гоночна модель 60-х років, яка тричі вигравала чемпіонат світу. Усього випустили лише 36 обтічних купе з 300-сильним V12.
Tatra почала роботу над унікальною вантажівкою для ДакараTatra почала роботу над унікальною вантажівкою для Дакара
Компанія Tatra Trucks днями анонсувала внутрішньозаводський конкурс з розробки інноваційної «дакарівської» вантажівки - T162 Karel.
Ford запатентував унікальний проектор для ігор у електромобіляхFord запатентував унікальний проектор для ігор у електромобілях
У патенті компанія Ford описала систему, яка перепрофілює наявне обладнання автомобіля для ігор, коли машина не рухається.
Rivian повертається в сегмент комерційних EVRivian повертається в сегмент комерційних EV
Початківець в сегменті електромобілів Rivian розширює свою діяльність у сфері комерційних автомобілів, вступивши в нове партнерство з JBPCO.
Рідкісний американський спорткар у чудовому стані роками стояв покинутим у гаражіРідкісний американський спорткар у чудовому стані роками стояв покинутим у гаражі
Виготовлено лише 678 Plymouth GTX у версії Six Pack. Спорткар оснащений величезним 7,2-літровим V8 потужністю 390 к.с. і здатен розігнатися до 100 км/год за 6 секунд.
Унікальний автомобіль Janus із двома кабінами отримав наступникаУнікальний автомобіль Janus із двома кабінами отримав наступника
Німецька компанія Toni Maurer GmbH n KG переобладнала шасі під незвичайний пожежний автомобіль, призначений для тунелів.
Японський технологічний гігант створить автомобіль майбутнього за розробкою українцівЯпонський технологічний гігант створить автомобіль майбутнього за розробкою українців
Інженери GlobalLogic створили розробку, яка допоможе створювати автомобілі майбутнього. Йдеться про тестову платформу SDV Cloud Framework для Hitachi Astemo, якою у рівних долях володіють Hitachi та Honda Motor.
ЗСУ отримали вантажівки «Кобальт-Фотон»ЗСУ отримали вантажівки «Кобальт-Фотон»
Відразу 5-ть потужних вантажівок придбала і передала підшефному військовому підрозділу громада Луганщини. Це китайські вантажівки, зібрані та дооснащені українськими майстрами.
Старий 54-річний Ford пішов із молотка за 330 000 доларівСтарий 54-річний Ford пішов із молотка за 330 000 доларів
Виготовлено лише 499 купе Ford Mustang Boss 429 1970 року. 375-сильний спорткар є серійною версією гоночного авто з чемпіонату NASCAR.
Hyundai та IVECO почнуть спільну розробку електричних вантажівок важкого класуHyundai та IVECO почнуть спільну розробку електричних вантажівок важкого класу
Компанія Hyundai Motor та IVECO Group підписали лист про наміри (LOI), який має зміцнити партнерство. Йдеться про спільну розробку електричних вантажівок важкого класу для європейського ринку.
Фінляндія зможе заарештовувати авто на російських номерахФінляндія зможе заарештовувати авто на російських номерах
Відсьогодні, 16 березня, поліція Фінляндії зможе заарештовувати автомобілі на російських номерах. Водії машин з російськими номерами повинні довести своє право на використання машини у Фінляндії.
Компактний електричний кросовер Ford Puma помітили під час випробуваньКомпактний електричний кросовер Ford Puma помітили під час випробувань
Електричний Ford Puma Gen-E помітили в камуфляжі під час випробувань в холодних умовах за полярним колом.
Викрадений суперкар Ferrari F40 повернули власнику через 24 рокиВикрадений суперкар Ferrari F40 повернули власнику через 24 роки
Ferrari F40 викрали у 2000 році в Італії. Раритетний 478-сильний суперкар зараз коштує понад два мільйони доларів.
Bentley та The Macallan випустили ексклюзивний віскіBentley та The Macallan випустили ексклюзивний віскі
Зі слів голови та генерального директора Bentley Адріана Холлмарка, перший спільний продукт компаній втілив «краще від обох брендів».
Акції Tesla падають, компанія опустилася у списку лідерів за капіталізацією у СШААкції Tesla падають, компанія опустилася у списку лідерів за капіталізацією у США
Котирування акцій Tesla від початку поточного року опустилися більш ніж на 31 відсототк.
Улюбленець публіки в музеї Mercedes-Benz родстер 500 K святкує ювілейУлюбленець публіки в музеї Mercedes-Benz родстер 500 K святкує ювілей
Ексклюзивний Mercedes-Benz 500 K дебютував на Міжнародному автосалоні (IAMA) у Берліні рівно 90 років тому - з 8 по 18 березня 1934 року. Нині 500 K Special Roadster - суперзірка в музеї Mercedes-Benz.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015