Новости за 16.02.2024

Новий Volkswagen Golf 2024 виходить на ринокНовий Volkswagen Golf 2024 виходить на ринок
Volkswagen Golf 8 оновився і подорожчав, а його комплектація стала багатшою. Модель С-класу дебютувала в бензинових версіях, проте згодом на ринок вийдуть дизельні та плагін-гібридні Golf.
Sony і Honda готують одразу три нових електромобіліSony і Honda готують одразу три нових електромобілі
Подробиць щодо цих трьох нових електромобілів поки що мало, але у звіті компаній стверджується, що вони будуть базуватися на одній платформі, щоб зменшити витрати та прискорити розробку.
Новий Nissan Skyline буде електромобілем у кузові седан та кросоверНовий Nissan Skyline буде електромобілем у кузові седан та кросовер
Культовий седан Nissan Skyline, який випускається в Японії з 1957 року, не тільки збережеться в лінійці, а й буде доступний у кузові кросовер.
Літнім водіям у ЄС доведеться перездавати на праваЛітнім водіям у ЄС доведеться перездавати на права
У ЄС розглядають ініціативу яка стосується літніх громадян. Їм запропонують підтвердити свою придатність до керування транспортом.
Новий компактний електричний позашляховик Rivian R2S показали на відеоНовий компактний електричний позашляховик Rivian R2S показали на відео
Rivian R2S - компактний електричний позашляховик з оригінальним дизайном. Стартова вартість автомобіля складе 40-45 тисяч доларів.
Південна Корея оголосила війну електромобілям з китайськими акумуляторамиПівденна Корея оголосила війну електромобілям з китайськими акумуляторами
Переглянута політика щодо електромобілів є спробою Південної Кореї дати вітчизняним автовиробникам перевагу, оскільки вони прагнуть вирівняти умови гри.
Легендарний Scout стане електромобілемЛегендарний Scout стане електромобілем
Електромобілі цієї марки будуть досить простими за своею будовою, але сучасними. Захоплюватися функціональним насиченням інтерфейсу за рахунок сенсорних дисплеїв Scout не збирається, тому в салоні буде достатньо великих кнопок.
Ford Mustang встановив новий рекорд швидкості у драг-рейсингуFord Mustang встановив новий рекорд швидкості у драг-рейсингу
Минулого четверга ввечері Боб Таска III, власник команди та гонщик National встановив новий світовий рекорд швидкості у драг-рейсингу.
Середній розмір автомобіля в США та Європі збільшуєтьсяСередній розмір автомобіля в США та Європі збільшується
Тенденція до збільшення розмірів автомобілів є відповіддю на необхідність забезпечення більшого комфорту та зручності - факторів, які покупці, природно, хочуть бачити в транспортному засобі.
Компанія Volvo повністю відмовилась від дизельних автоКомпанія Volvo повністю відмовилась від дизельних авто
Легкові дизельні Volvo стали історією. Шведська компанія зосередиться на випуску гібридів та електромобілів, а із 2030 року повністю припинить виробляти авто з двигунами внутрішнього згоряння.
Столиця Каліфорнії заборонить будувати нові АЗССтолиця Каліфорнії заборонить будувати нові АЗС
Столиця Каліфорнії, місто Сакраменто, пропонує заборонити будівництво нових АЗС або модернізацію вже існуючих станцій, якщо, звичайно, у ході реконструкції на ній не встановлюють зарядки для електромобілів.
Ferrari запатентувала інноваційну конфігурацію салонуFerrari запатентувала інноваційну конфігурацію салону
У майбутньому нові суперкари Ferrari можуть мати архітектуру, схожу з сучасними симуляторами перегонів. Це може спростити розробку та виробництво нових моделей для різних світових ринків.
Alfa Romeo Giulia та Stelvio Quadrifoglio залишають ринокAlfa Romeo Giulia та Stelvio Quadrifoglio залишають ринок
Компанія Alfa Romeo завершить виробництво Giulia і Stelvio Quadrifoglio влітку 2024 року.
На аукціон виставили потужне спортивне авто Джо БайденаНа аукціон виставили потужне спортивне авто Джо Байдена
Джо Байден у 2018 році замовив Cadillac ATS-V у багатій комплектації. Спортивний седан обладнаний 470-сильним V6 твін-турбо і здатен розвинути швидкість понад 300 км/год.
Lucid приєднався до цінової війни та суттєво знизив ціни на електромобіліLucid приєднався до цінової війни та суттєво знизив ціни на електромобілі
У відповідь на зниження цін від Tesla та Rivian компанія Lucid вирішила знизити ціни на свою єдину машину під назвою Air.
Ательє Motion R доопрацювало пікап Ford RangerАтельє Motion R доопрацювало пікап Ford Ranger
Особлива модифікація Ford Ranger Wildtrak дебютувала з низкою цікавих доопрацювань від британського тюнінгового ательє Motion R.
Audi призначила нового головного дизайнераAudi призначила нового головного дизайнера
Колишній керівник дизайну Jaguar Land Rover очолить Audi. Майбутні моделі Audi будуть «звільнені від зайвих прикрас».
Tesla робить зимову зарядку простішоюTesla робить зимову зарядку простішою
Останнє оновлення програмного забезпечення Tesla тепер попередньо нагріває порт зарядки автомобіля дорогою до зарядної станції в холодну погоду.
Український ринок легкових авто з пробігом: підсумки 2023 рокуУкраїнський ринок легкових авто з пробігом: підсумки 2023 року
Експерти проаналізували статистику реєстраційних дій з уживаними легковими автомобілями у 2023 році, та визначили найпопулярніші марки і моделі серед імпортованих та проданих всередині країни.
Інженери Ford сховали у електромобілях Mustang Mach-E та F-150 Lightning цікаву «пасхалку»Інженери Ford сховали у електромобілях Mustang Mach-E та F-150 Lightning цікаву «пасхалку»
Інженер програмного забезпечення компанії Ford Джошуа Мур представив нову «пасхалку», яка є на всіх електромобілях з інформаційно-розважальною системою SYNC 4A.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015