Новости за 15.08.2023

Опубліковано фото нового електрокросовера KIA EV5Опубліковано фото нового електрокросовера KIA EV5
Електрокросовер KIA EV5 кине виклик моделі Volkswagen ID.4. Запас ходу моделі становитиме близько 600 км.
Салон нової Skoda Octavia показали на шпигунських фотоСалон нової Skoda Octavia показали на шпигунських фото
Прототип оновленої Skoda Octavia у кузові універсал знову помітили на тестах. Цього разу фотошпигунам вдалося заглянути до салону новинки.
Rivian прозвітував про високий попит на свої моделіRivian прозвітував про високий попит на свої моделі
Rivian не планує знижувати ціни задля підвищення попиту, як це зробили Tesla та Lusid.
Представлено новий кабріолет Aston Martin DB12 VolanteПредставлено новий кабріолет Aston Martin DB12 Volante
Aston Martin DB12 Volante отримав розкішний салон з новою інформаційно-розважальною системою. Спорткар оснащений 680-сильним двигуном V8 і здатний розганятися до сотні за 3,7 секунди.
Tesla планує інвестувати в завод із виробництва акумуляторів в ІндонезіїTesla планує інвестувати в завод із виробництва акумуляторів в Індонезії
Очікується, що відповідне оголошення буде зроблено протягом наступних кількох місяців.
Які напівпричепи купували українці в липні?Які напівпричепи купували українці в липні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у червні та визначили ТОП брендів в трьох сегментах напівпричепів: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових.
Новий Mitsubishi Pajero Sport 2024 показали на нових рендерахНовий Mitsubishi Pajero Sport 2024 показали на нових рендерах
Mitsubishi Pajero Sport стане більшим і соліднішим на вигляд. Позашляховик отримає сучасні системи безпеки і потужніший турбодизель.
У виробників дешевих китайських авто назрів розколУ виробників дешевих китайських авто назрів розкол
Китайські виробники відомі своїми дешевими автомобілями. Через інтерес покупців до таких машин і з багатьох інших причин компанія BYD закликала колег по цеху співпрацювати. Але виявилося, що дружити хочуть не всі.
Військо польське замінить радянські БМП-1 на сучасні машиниВійсько польське замінить радянські БМП-1 на сучасні машини
Нові важкі гусеничні бойові машини піхоти будуть виготовлятись польською промисловістю.
Виявлено 17-річний спорткар Mitsubishi у стані нового автоВиявлено 17-річний спорткар Mitsubishi у стані нового авто
Mitsubishi Lancer Evolution IX Special Edition оснащений 295-сильним двигуном і здатний розганятися до сотні за 6,3 секунди. Заряджений седан проїхав лише 3700 км за 17 років.
Дочірня компанія французької Renault продала свій бізнес у РосіїДочірня компанія французької Renault продала свій бізнес у Росії
Підрозділ французького автовиробника Renault RCI Banque домовився про продаж своєї російської лізингової дочірньої компанії Insight Investment Group LLC.
Електромобілі Volkswagen Group комплектуватимуть батареями конкурентівЕлектромобілі Volkswagen Group комплектуватимуть батареями конкурентів
Південнокорейська компанія Hyundai Mobis, яка відповідає у Hyundai Motor Group за виробництво автокомплектуючих, стане постачальником компонентів для електромобілів Volkswagen AG.
У США встановили новий рекорд швидкості для автомобілівУ США встановили новий рекорд швидкості для автомобілів
Speed Demon під час одного із заїздів зміг розвинути швидкість 775 км/год. У майбутньому команда планує розігнатися до заповітних 805 км/год.
Land Rover Defender отримав чорну версію Trophy EditionLand Rover Defender отримав чорну версію Trophy Edition
Land Rover анонсував спеціальну версію Defender 2023 модельного року - Trophy Edition.
У Мережі показали знімки оновленого кросовера Genesis GV80У Мережі показали знімки оновленого кросовера Genesis GV80
Південнокорейський преміальний бренд Genesis почав тестування оновленої версії купейного кросовера GV80 2024 модельного року, що підтверджують «шпигунські» знімки.
В Індії представлено моторикшу майбутньогоВ Індії представлено моторикшу майбутнього
Електричний моторикша Mahindra e-Alfa Super оснащений 2,2-сильним мотором і може проїхати 95 км без підзарядки. Він може перевозити чотирьох пасажирів.
Компанія Tesla створить датацентри нового поколінняКомпанія Tesla створить датацентри нового покоління
Tesla заявляє, що побудує нові «перші у своєму роді» центри обробки даних. Автовиробник наймає для цього персонал і викуповує деякі наявні датацентри.
ОККО встановлює каси самообслуговуванняОККО встановлює каси самообслуговування
Мережа ОККО встановила на 20 своїх комплексах - у Львові, Києві, Пирятині (Полтавська обл.), Білій Церкві, Гатному, Іванкові, Калинівці (усі - Київська обл.) спеціальні двосторонні каси, які діють за принципом самообслуговування.
Новий Haval Raptor буде повнопривідним плагін-гібридомНовий Haval Raptor буде повнопривідним плагін-гібридом
Китайське видання Autohome опублікувало інформацію про новий позашляховик Haval Raptor. Джерелом даних традиційно стало місцеве міністерство промисловості.
Geely показала потужний електрокросовер з футуристичним дизайномGeely показала потужний електрокросовер з футуристичним дизайном
Jiyue 01 вирізняється футуристичним дизайном і багатим оснащенням. Електрокросовер буде доступний у кількох версіях потужністю до 544 сил.
Продажі сідлових тягачів в Україні в липні знизилисьПродажі сідлових тягачів в Україні в липні знизились
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом липня та визначили топ моделей в трьох сегментах сідлових тягачів.
General Motors скорочує виробництво електромобілівGeneral Motors скорочує виробництво електромобілів
General Motors не вдається наростити виробництво електромобілів на архітектурі Ultium через нестачу акумуляторів.
Оптові ціни на паливо продовжують зростатиОптові ціни на паливо продовжують зростати
За другий тиждень серпня (з 7 по 14-е число) ціни на ДП в опті зросли на чергові 0,75 грн/л, а вартість бензину А-95 за цей же період не змінилася. Загалом вартість пального зростає безперервно із 19 червня.
Пікап Ford F-150 Raptor відтворили з дереваПікап Ford F-150 Raptor відтворили з дерева
Пікап отримав робочу світлотехніку та салон з дерева. На такому незвичайному автомобілі навіть можна перевозити вантаж.
На продаж виставлено унікальний Mercedes-Benz 500 SELНа продаж виставлено унікальний Mercedes-Benz 500 SEL
Аукціон Sothebys виставив на продаж рідкісний Mercedes-Benz 500 SEL, доопрацьований AMG-підрозділом бренду в 1984 році на замовлення автолюбителя зі Скоттсдейлу.
Електромобіль Lexus RZ 450e виявився більш далекобійним, ніж передбачалосяЕлектромобіль Lexus RZ 450e виявився більш далекобійним, ніж передбачалося
Агентства з охорони навколишнього середовища (EPA) США опублікувало дані про реальний запас ходу нещодавно представленого на ринку електромобіля Lexus RZ 450e. Він виявився більшим, ніж офіційно заявлений виробником.
Бюджетний кросовер Fiat 80-х отримав розкішну версіюБюджетний кросовер Fiat 80-х отримав розкішну версію
Тюнери з Niels van Roij Design спільно з дилером Kaeve Cars створили Fiat Panda 4x4 Piccolo Lusso. Автомобіль виготовлено на базі вживаного кросовера, який був не в найкращому стані.
Українець своїми силами відтворив знаменитий суперкар Mercedes-BenzУкраїнець своїми силами відтворив знаменитий суперкар Mercedes-Benz
В Україні реалізовано цікавий проект - створено клон знаменитого суперкара Mercedes-Benz CLK GTR Roadster, який вартує не менше 10 млн. доларів. Автомобіль вийшов оригінальним і цікавим.
Tesla представила дві нові дешевші версії седана Model S і позашляховика Model XTesla представила дві нові дешевші версії седана Model S і позашляховика Model X
Компанія Tesla представила у США дві дешевші версії свого седана Model S і позашляховика Model X, проте з меншим запасом ходу, таким чином продовжуючи зосереджуватися на зниженні витрат заради збільшенню продажів.
Крос-седан CITROEN С4 Х доступний на тест-драйві у дилерів БрендуКрос-седан CITROEN С4 Х доступний на тест-драйві у дилерів Бренду
Автомобіль CITROEN C4 X уже доступний на складах в Україні - його не потрібно довго замовляти, а можна одразу купувати без ризику довготривалого очікування.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015