Новости за 15.07.2023

Британці показали вражаючий пікап у стилі Land Rover DefenderБританці показали вражаючий пікап у стилі Land Rover Defender
Ineos Grenadier Quartermaster за дизайном нагадує класичний Land Rover Defender. Пікап оснащують бензиновим і дизельним двигунами BMW, а пізніше отримає водневу версію.
Понад пів сотні пікапів для ударних рот від «Армії дронів» відправлено на фронтПонад пів сотні пікапів для ударних рот від «Армії дронів» відправлено на фронт
Щоб роти повноцінно працювали, потрібні машини, які зберігають життя та допомагають влучно запускати дрони, що знищують російську техніку на десятки мільйонів доларів.
Hyundai вперше в своїй історії почав приймати жінок на роботу технікамиHyundai вперше в своїй історії почав приймати жінок на роботу техніками
Hyundai вперше з моменту заснування у 1967 році найняв шістьох жінок для роботи техніками на одному зі своїх складальних заводів у Південній Кореї.
Опубліковано офіційні фото Polestar 5Опубліковано офіційні фото Polestar 5
Великий ліфтбек Polestar 5 стане флагманом шведської марки. Найбільш «далекобійна» версія моделі зможе проїхати понад 600 км без підзарядки.
Компанія Canoo передала NASA три електричні мінівениКомпанія Canoo передала NASA три електричні мінівени
Три спеціально підготовлені мінівени Canoo зможуть доставляти чотирьох астронавтів у скафандрах, супутнє обладнання та вантажі, а також обслуговуючий персонал безпосередньо до стартового майданчика на мисі Канаверал.
KIA планує інвестувати 200 мільйонів доларів у завод у СШАKIA планує інвестувати 200 мільйонів доларів у завод у США
KIA заявила, що інвестує понад 200 млн. доларів у свій складальний завод в американському штаті Джорджія, щоб розпочати виробництво електричного позашляховика EV9 наступного року.
Hyundai готує інноваційний «пішохідний» автомобільHyundai готує інноваційний «пішохідний» автомобіль
Автомобіль може використовуватися в пошуково-рятувальних операціях або для виконання інших завдань. Конструкція авто передбачає чотири «ноги» з колесами, які роблять його дуже мобільним.
Виробництво електромобілів Lucid виросло на 200 відсотківВиробництво електромобілів Lucid виросло на 200 відсотків
Виробництво та продажі електромобілів Lucid Group у другому кварталі 2023 року значно зросли порівняно з минулим роком, але порівняно з попереднім кварталом ріст відсутній.
Оновлений кросовер Cupra Formentor помічено на НюрбургрингОновлений кросовер Cupra Formentor помічено на Нюрбургринг
Оновлений Cupra Formentor вкотре потрапив у поле зору фотошпигунів. Цього разу під час випробувань на гоночній трасі у Нюрбургрингу та з меншою кількістю камуфляжу на кузові.
Розбитий 20-річний Nissan продали майже за 100 тисяч доларівРозбитий 20-річний Nissan продали майже за 100 тисяч доларів
Культовий Nissan Skyline GT-R серйозно подорожчав в останні роки. Вартість спорткара в хорошому стані обчислюється сотнями тисяч доларів.
Рідкісний військовий багі виставлено на аукціонРідкісний військовий багі виставлено на аукціон
Доволі рідкісний військовий багі виставлено в Англії на аукціон Bonhams: бричка з двигуном VW розроблялася для війни в Іраку, але проект далі кількох тестових машин не пішов і гучно провалився.
Китайський стартап Byton оголосив про банкрутствоКитайський стартап Byton оголосив про банкрутство
Китайсько-німецький бренд Byton, заснований у 2017 році колишніми керівниками Nissan та BMW, офіційно оголосив про банкрутство у Китаї.
Компанія Maserati презентувала найшвидший седан у світіКомпанія Maserati презентувала найшвидший седан у світі
Maserati припинять випускати автомобілі з двигунами Ferrari V8 вже до кінця 2023 року. Maserati Ghibli Ultima 334 здатний розганятися до 334 км/год, що робить його найшвидшим седаном у світі.
Tesla планує побудувати в Індії новий заводTesla планує побудувати в Індії новий завод
Американський виробник електромобілів Tesla почала переговори з урядом Індії щодо створення в країні автомобільного заводу з річною потужністю до 500 000 електромобілів.
Volkswagen хоче відмовитись від перемикачів покажчиків поворотуVolkswagen хоче відмовитись від перемикачів покажчиків повороту
Нові патенти компанії Volkswagen показують, що німецький автовиробник має намір перенести перемикачі покажчиків повороту та ряд інших функцій, які регулярно використовуються, на обід рульового колеса.
Унікальний електричний спорткар Hyundai потрапив у ДТП на автошоуУнікальний електричний спорткар Hyundai потрапив у ДТП на автошоу
Електрокар Hyundai RN22e створений на базі моделі Ioniq 6 і оснащений 585-сильною установкою. У 2024 році спортивний седан має стати серійним.
Деокуповані території розміновують дистанційно керованими машинамиДеокуповані території розміновують дистанційно керованими машинами
Очищати українські землі від вибухонебезпечних предметів піротехнічним підрозділам ДСНС України допомагають 9-ть машин механізованого розмінування.
Іспанія подарує прикордонній службі мобільний госпіталь та бронеавтомобілі для евакуації пораненихІспанія подарує прикордонній службі мобільний госпіталь та бронеавтомобілі для евакуації поранених
Іспанія готує до передання Держприкордонслужбі України мобільний шпиталь та автомобілі для евакуації поранених.
Старий 33-річний седан Mercedes-Benz продали за 315 тисяч доларівСтарий 33-річний седан Mercedes-Benz продали за 315 тисяч доларів
Загалом було випущено тільки 502 екземпляри Mercedes-Benz 190E Evolution II. Седан оснащений 235-сильним двигуном і розганяється від 0 до 100 км/год лише за 7,1 секунди.
У Європі ухвалили нові правила зарядки електромобілівУ Європі ухвалили нові правила зарядки електромобілів
Європарламент ухвалив два законопроекти, які спростять зарядку електромобілів. Зокрема, нові правила торкнулися спрощення платежів, швидкості заряджання та доступності мережі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015