Новости за 15.03.2024

Lancia відроджує знамениту спортивну лінійку HFLancia відроджує знамениту спортивну лінійку HF
Електромобіль Lancia Ypsilon HF оснастять 240-сильним мотором та спортивною підвіскою. Розгін до сотні займатиме 5,8 с.
Skoda презентувала новий електричний кросовер EpiqSkoda презентувала новий електричний кросовер Epiq
Чеська компанія Skoda продовжує електрифікувати свою модельну лінійку. Незабаром до неї приєднається шість новинок, у тому числі компактний кросовер під назвою Epiq.
Renault перетворить Duster на брутальний пікапRenault перетворить Duster на брутальний пікап
Новий пікап буде більшим і стане серійним втіленням показаного минулої осені концепт-кара Niagara з «агресивною» зовнішністю. В основу ляже платформа CMF-B від Duster третього покоління.
У США побудують мережу зарядних станцій для електричних вантажівокУ США побудують мережу зарядних станцій для електричних вантажівок
Адміністрація Байдена представила дорожню карту електрифікації вантажних перевезень, яка визнає пріоритетність інвестицій у зарядні пристрої для електромобілів і водневі заправні станції вздовж ключових вантажних коридорів навколо США.
Huawei розсекретила новий електромобіль Stelato S9Huawei розсекретила новий електромобіль Stelato S9
Електромобіль Stelato S9 розробляють спеціалісти Huawei та BAIC. Обтічний седан довжиною понад 5 метрів отримав автопілот та 524-сильну установку.
Новий Volkswagen Passat CC виявився «біднішим» і дорожчимНовий Volkswagen Passat CC виявився «біднішим» і дорожчим
Нове «комфорт-купе» розроблено фахівцями спільного підприємства FAW-Volkswagen. Тоді як оригінальний 4-дверний седан-купе випускався на заводі в німецькому Емдені.
Шпигуни вперше показали седан Volkswagen Phideon нового поколінняШпигуни вперше показали седан Volkswagen Phideon нового покоління
Компанія Volkswagen почала тестувати на дорогах загального користування люксовий седан Volkswagen Phideon нового, другого, покоління. Фотошпигуни помітили його під час тестів у Швеції.
Верховна Рада знову розгляне законопроєкт про «нульове» розмитненняВерховна Рада знову розгляне законопроєкт про «нульове» розмитнення
Цього разу влада планує впровадити нульове розмитнення автомобілів для армії та силових структур, які будуть закуповувати техніку коштом місцевих бюджетів.
Розсекречено новий доступний седан KIA K4Розсекречено новий доступний седан KIA K4
Новий KIA K4 прийде на зміну моделі Cerato. Доступний седан буде більшим за попередника, а його дизайн зроблять виразнішим.
Новий мінівен від Geely розсекретили задовго до дебютуНовий мінівен від Geely розсекретили задовго до дебюту
Нещодавно стало відомо, що преміальна марка Zeekr готується представити електричний мінівен під назвою Mix.
Tesla перенесе виробництво електричних вантажівок у ЄвропуTesla перенесе виробництво електричних вантажівок у Європу
Ілон Маск повідомив, що компанія Tesla перенесе випуск електричних вантажівок Tesla Semi на свій європейський завод Gigafactory Berlin.
Ринок мотоциклів: що купували українці у лютому?Ринок мотоциклів: що купували українці у лютому?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у лютому та визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових мотоциклів.
Chery випустить недорогий сімейний кросовер Fullwin T10Chery випустить недорогий сімейний кросовер Fullwin T10
Кросовер Chery Fullwin T10 запропонують у версіях на 5 і 6 місць. Його обладнають потужною гібридною установкою на 360 сил і до 100 км авто зможе проїхати на електотязі.
У Польщі почали конфісковувати автомобілі у нетверезих водіївУ Польщі почали конфісковувати автомобілі у нетверезих водіїв
Одразу два польських водії претендують на статус першопрохідців, які стали жертвами нового законодавства про конфіскацію за нетверезе водіння.
Для ЗСУ поставлено цікаву спецтехніку українського виробництваДля ЗСУ поставлено цікаву спецтехніку українського виробництва
Сьогодні для зведення потужної лінії оборони у вигляді фортифікаційних споруд дуже потрібна спеціальна техніка. І така вже закуповується для ЗСУ.
Mercedes Vision EQXX встановив новий рекорд запасу ходуMercedes Vision EQXX встановив новий рекорд запасу ходу
У Mercedes Vision EQXX чудова аеродинаміка, енергоефективний мотор та сонячні батареї на даху. Завдяки цьому електрокар здатен легко подолати понад 1000 км на одному заряді.
NIO готує окремий «сімейний» бренд електромобілівNIO готує окремий «сімейний» бренд електромобілів
Через кілька днів після витоку шпигунських зображень, які розкрили нову номенклатуру електромобілів NIO, у компанії підтвердили, що її майбутній суббренд буде називатися Onvo, що розроблятиме електромобілі для родин.
Subaru уклала «моторний» союз з AisinSubaru уклала «моторний» союз з Aisin
Subaru та Aisin, один із найбільших у світі виробників коробок передач для автомобілів, спільно займуться розробкою моторів.
Geely готує дешевий міський електромобільGeely готує дешевий міський електромобіль
Електромобіль Zhidou Rainbow - чотиримісний міський хетчбек довжиною всього 3,2 м. Запас ходу мініатюрного авто перевищує 200 км.
Працювати в таксі у Польщі можна буде тільки з польськими правамиПрацювати в таксі у Польщі можна буде тільки з польськими правами
Зчервня таксисти повинні будуть мати польські водійські права. Представники індустрії пасажирських перевезень побоюються, що незабаром їхнім клієнтам доведеться чекати на поїздку набагато довше, ніж зараз.
Xiaomi готує нову версію SU7 з більшим запасом ходуXiaomi готує нову версію SU7 з більшим запасом ходу
Техногігант нещодавно подав ще одну заявку до Міністерства промисловості та інформатизації Китаю. В ній йдеться про модифікацію SU7 з одним мотором на задній осі та, ймовірно, більшою батареєю.
Нову Alfa Romeo Giulia побудують на платформі Dodge Charger EVНову Alfa Romeo Giulia побудують на платформі Dodge Charger EV
Генеральний директор Alfa Romeo Жан-Філіп Імпарато поділився першими подробицями про майбутній спортивний седан Giulia.
Honda представила оновлений компактний кросовер HR-VHonda представила оновлений компактний кросовер HR-V
Кросоверу Honda HR-V оновили дизайн, а лінійку розширила позашляхова версія. Модель обладнана економічною гібридною установкою.
Акумулятори на нових Tesla Model 3 почали дуже швидко розряджатисьАкумулятори на нових Tesla Model 3 почали дуже швидко розряджатись
Tesla починає пропонувати власникам деяких Model 3 модернізацію акумуляторної батареї для попередніх автомобілів Model 3, оскільки оригінальні акумулятори на машинах починають швидко розряджатись.
Toyota запатентувала новий позашляховий мінівенToyota запатентувала новий позашляховий мінівен
Toyota запатентувала на домашньому ринку зовнішній вигляд нового автомобіля. Зображення точно відповідає прототипу Toyota X-Van, який показали минулого року на автосалоні в Токіо.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015