Новости за 15.02.2024

Представлено спеціальну лімітовану версію Mercedes-AMG A45 SПредставлено спеціальну лімітовану версію Mercedes-AMG A45 S
Цього року фахівці Mercedes-AMG представили спеціальну лімітовану версію хетчбека Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+.
Презентовано новий Nissan Juke 2024Презентовано новий Nissan Juke 2024
Nissan Juke 2024 зберіг знайомий дизайн, але став сучаснішим у салоні. Кросовер випускають у бензиновій і гібридній модифікаціях.
Один із найпопулярніших позашляховиків Mitsubishi хочуть повернути на конвеєрОдин із найпопулярніших позашляховиків Mitsubishi хочуть повернути на конвеєр
Японська компанія Mitsubishi має намір повернути у виробництво культову модель - позашляховик Pajero. Він складе конкуренцію Land Rover.
Митниця США утримує тисячі Audi, Bentley і Porsche через маленьку китайську детальМитниця США утримує тисячі Audi, Bentley і Porsche через маленьку китайську деталь
Volkswagen, як стверджується, не знав про походження деталі, але відразу ж повідомив американську владу, коли отримав інформацію від постачальника.
Електромобілі Jaguar I-Pace вдруге відкликають через несправність батареїЕлектромобілі Jaguar I-Pace вдруге відкликають через несправність батареї
Британський автовиробник відкликає партію електромобілів Jaguar, I-Pace 2019-2020 років випуску через з кілька причин.
Rezvani випустив броньований суперкар на базі Chevrolet CorvetteRezvani випустив броньований суперкар на базі Chevrolet Corvette
Американська компанія Rezvani Motors представила нову модель - суперкар Beast. На цей раз «Звір» заснований не на шасі Ariel Atom, а на середньомоторному Chevrolet Corvette Stingray.
Старий Chevrolet Corvette L88 виставили на продаж за 2,5 млн доларівСтарий Chevrolet Corvette L88 виставили на продаж за 2,5 млн доларів
Chevrolet Corvette L88 був одним із найпотужніших авто свого часу. Спорткар оснастили 560-сильним V8, що давав змогу розвивати 275 км/год.
Новий KIA Tasman спіймали під час тестівНовий KIA Tasman спіймали під час тестів
Новий KIA Tasman збудують на рамній платформі. Автомобіль зараз проходить дорожні випробування в різних країнах.
В Україні зареєстрували перший автомобіль, надрукований на 3D-принтеріВ Україні зареєстрували перший автомобіль, надрукований на 3D-принтері
Перший у світі функціональний автомобіль створений за допомогою 3D-друку виник у співпраці трьох компаній: KOR EcoLogic, RedEye On Demand і Stratsys.
Китайський BYD побудує автомобільний завод у МексиціКитайський BYD побудує автомобільний завод у Мексиці
Китайська компанія BYD Auto продовжує експансію на світові ринки й планує створити нові експортні центри, зокрема в США.
Вантажівка-автовоз загорілася просто посеред тунелюВантажівка-автовоз загорілася просто посеред тунелю
Вантажівка з легковими авто на причепі загорілася в тунелі, але водій не став чекати пожежників і зміг виїхати в безпечне місце. У ДТП ніхто не постраждав.
У Porsche задумалися про електричний фургонУ Porsche задумалися про електричний фургон
Освоювати нові транспортні ніші стало престижно. Lexus та Volvo ніколи не бралися за тему мінівенів, а нещодавно їх випустили. Тепер ось Porsche візьметься за електричний фургон.
Профспілка у Швеції зменшила тиск на завод TeslaПрофспілка у Швеції зменшила тиск на завод Tesla
Шведська профспілка металургів IF Metall 14 лютого оголосила, що тимчасово дозволить проводити деякі ремонти автомобілів Tesla.
Президент і голова правління Daihatsu підуть у відставку після скандалуПрезидент і голова правління Daihatsu підуть у відставку після скандалу
Daihatsu навмисне надавала невірні дані про безпеку своїх автомобілів - порушення виявили в інформації про бічні удари.
Прославлений суперкар Porsche показав видовищний дрифтПрославлений суперкар Porsche показав видовищний дрифт
Porsche 911 GT1 прославився як переможець 24-годинних перегонів у Ле-Мані 1998 року. Суперкар важить лише тонну і оснащений 550-сильним турбомотором.
Stellantis розпочне виробництво електродвигунів в УгорщиніStellantis розпочне виробництво електродвигунів в Угорщині
Stellantis отримав дотації від уряду Угорщини та інвестує загалом 110 мільйонів доларів у завод у місті Сентготтхард, на якому будуть випускатись елементи силових установок електромобілів.
З Росії пішов останній західний автоконцерн - Daimler TruckЗ Росії пішов останній західний автоконцерн - Daimler Truck
Німецький автомобільний концерн Daimler Truck на початку 2024 року продав свої 15 відсотків акцій у російському КамАЗі.
Ferrari 296 GTS зібрали із LEGOFerrari 296 GTS зібрали із LEGO
Довжина копії, над якою працювала команда із 10 осіб, сягає майже 4,6 метра. Зі слів представників Lego, їм знадобилося 1850 годин.
У Мілані презентували нову Lancia YpsilonУ Мілані презентували нову Lancia Ypsilon
Нова Lancia Ypsilon - преміальний хетчбек В-класу з авангардним дизайном, дорогим салоном і багатим оснащенням. Модель запропонують в електричній і гібридній версіях.
Власники Tesla Cybertruck жаліються на те, що кузов вкривається іржею після дощуВласники Tesla Cybertruck жаліються на те, що кузов вкривається іржею після дощу
Футуристичний електричний пікап Cybertruck від Tesla, представлений у 2019 році, нарешті почав надходити до клієнтів після кількох затримок. Однак деякі власники вже скаржаться на проблеми з іржею на кузові з нержавіючої сталі.
У США хочуть ввести більш суворі закони про автономні машиниУ США хочуть ввести більш суворі закони про автономні машини
У Каліфорнії зростає занепокоєння щодо безпеки безпілотних вантажівок, що спонукає до дискусій щодо введення нових обмежень. Це сталося після кількох інцидентів за участю транспортних засобів, розроблених Cruise та Alphabet.
В Україні стартувало збирання вантажних автомобілів JACВ Україні стартувало збирання вантажних автомобілів JAC
Група компаній «Будшляхмаш» вже почала крупновузлове збирання вантажних автомобілів JAC в Україні та забудову цих вантажівок спецнадбудовами.
Поліси автоцивілки подорожчають після реформиПоліси автоцивілки подорожчають після реформи
Комітет Ради рекомендував законопроєкт про автострахування до другого читання.
Найнадійніше авто всіх часів повернули у виробництвоНайнадійніше авто всіх часів повернули у виробництво
Новий Volvo P1800 Cyan GT виглядає як прибулець із 60-х, але насправді має сучасну «начинку». Спорткар оснащують турбомоторами потужністю 350 і 420 к.с.
Особливий Abarth 695 присвятили 75-річчю італійського тюнераОсобливий Abarth 695 присвятили 75-річчю італійського тюнера
Італійська компанія Abarth, заводський тюнер Fiat, випустила спеціальну версію хетчбека Abarth 695 - 695 75 Anniversario. Вона присвячена 75-річчю тюнера.
Китай створив консорціум для виробництва твердотільних акумуляторівКитай створив консорціум для виробництва твердотільних акумуляторів
Китай уже лідирує в індустрії автомобільних тягових акумуляторів і тепер прагне стати лідером виробництва твердотільних батарей, створивши величезний консорціум у складі великих виробників акумуляторів, дослідників і урядовців.
Toyota презентувала оновлений YarisToyota презентувала оновлений Yaris
Актуальне покоління компактного хетчбека було представлене ще у 2020 році. Рестайлінговий Yaris отримав новий дизайн та оновлену лінійку гібридних силових установок.
Росіяни використовують китайського партнера для виробництва автомобілів CitroenРосіяни використовують китайського партнера для виробництва автомобілів Citroen
Митні документи, отримані від постачальника даних комерційної торгівлі, свідчать про те, що у грудні минулого року російська компанія «Автомобільні технології» імпортувала щонайменше 42 комплекти автомобілів.
Сонячні електростанції працюють вже на 140 АЗК мережі ОККОСонячні електростанції працюють вже на 140 АЗК мережі ОККО
У 2024 році ОККО планує встановити СЕС ще на 50-70 АЗК. Наразі триває робота по проведенню тендерів і укладанню договорів з переможцями, після чого будуть розпочаті роботи зі встановлення СЕС.
Остаточний розпродаж Geely Atlas Pro за фіксованою ціною від 650 000 грн. Шалені знижки!Остаточний розпродаж Geely Atlas Pro за фіксованою ціною від 650 000 грн. Шалені знижки!
Спеціальна пропозиція діє до повного розпродажу наявного складу.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015