Новости за 15.01.2024

Плюси на мінуси автомобілів з пневмопідвіскоюПлюси на мінуси автомобілів з пневмопідвіскою
Зазвичай автомобілісти перед придбанням автомобіля заздалегідь вивчають плюси та мінуси той чи іншої моделі. Коли розмова заходить про автомобілі з пневмопідвіскою, то тут постає багато питань.
Виявлено величезну таємну колекцію ретроавтоВиявлено величезну таємну колекцію ретроавто
У колекції зібрані нерозпродані дилером автомобілі різних років випуску. Серед них - спорткари, великі седани, рамні позашляховики та пікапи.
У «єЧергу» додали нові опції перевізникам пасажирівУ «єЧергу» додали нові опції перевізникам пасажирів
В електронну систему перетину кордону «єЧерга» додали оновлення для міжнародних пасажирських перевізників.
Шпигуни помітили кілька нових Audi під час тестуваньШпигуни помітили кілька нових Audi під час тестувань
Новинки були помічені під час підзарядки на станції для зарядки в Бейкері, Каліфорнія. Модель A5 окремо стояла неподалік, тоді як моделі E-Tron були підключені до мережі.
Абсолютно новий Nissan Pathfinder 2024 виходить на китайський ринокАбсолютно новий Nissan Pathfinder 2024 виходить на китайський ринок
Представлений у Китаї під кінець 2023 великий позашляховик Nissan Pathfinder 2024 незабаром надійде в продаж в КНР: попередні замовлення почнуть приймати з 18 січня.
Нинішнє покоління кабріолета Volkswagen T-Roc буде останнімНинішнє покоління кабріолета Volkswagen T-Roc буде останнім
Кросовер-кабріолет T-Roc не виправдав очікувань Volkswagen. Як повідомляє Automotive News, у планах німецького автовиробника не фігурує наступне покоління відкритої версії T-Roc.
BYD знижує ціни на електромобілі в ЄвропіBYD знижує ціни на електромобілі в Європі
BYD суттєво знижує ціни на електромобілі в Німеччині, щоб збільшити продажі на європейському ринку та обійти ключових конкурентів за кількістю проданих машин.
Toyota випустила розкішний позашляховий кабріолетToyota випустила розкішний позашляховий кабріолет
Розкішний кросовер Toyota Century SUV став парадним кабріолетом. У нього дорогий шкіряний салон і гібридна установка потужністю понад 400 сил.
Компанія Huawei готує дві нові моделі AitoКомпанія Huawei готує дві нові моделі Aito
Продажі автомобіля Huawei Aito M7 стабільно зростають з моменту запуску нової моделі в 2023 році. Сукупний обсяг продажу на цей час перевищив позначку 120 000 одиниць.
Volvo продає основного постачальника військового транспорту французької арміїVolvo продає основного постачальника військового транспорту французької армії
Шведський концерн Volvo Group підписав попередню угоду про продаж свого підрозділу Arquus оборонній компанії John Cockerill Defense.
Toyota Prius показали у «крутому» виглядіToyota Prius показали у «крутому» вигляді
Гібридну Toyota Prius 2024 року, яка і без того має цікаву зовнішність, зробили ще крутішою з новим дизайном. Пакет доопрацювань від Kuhl Racing включає безліч змін.
Audi готує розкішний позашляховик Q9Audi готує розкішний позашляховик Q9
Досі незрозуміло, чому Audi не випустила великий розкішний позашляховик. Mercedes продає GL/GLS з 2006 року, а BMW X7 - з 2018 року. Але нарешті це може змінитися.
Renault анонсувала появу кількох доступних електромобілівRenault анонсувала появу кількох доступних електромобілів
Французька компанія Renault вирішила кинути виклик, поки що на внутрішньому ринку, всесвітньо відомому виробнику електромобілів Tesla
Ринок мотоциклів: що купували українці у грудні?Ринок мотоциклів: що купували українці у грудні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у грудні та визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових мотоциклів.
ЗСУ використовують на фронті рідкісний бронетранспортер M113AS4 ALVЗСУ використовують на фронті рідкісний бронетранспортер M113AS4 ALV
Воїни Збройних сил України використовують рідкісну австралійську логістичну броньовану машину M113AS4 ALV. Раніше таку техніку використовували лише австралійці.
В НБУ натякнули, що будуть наполягати на додатковому оподаткуванні автоВ НБУ натякнули, що будуть наполягати на додатковому оподаткуванні авто
Ніколайчук зазначив, що високий торговельний дефіцит в умовах воєнного стану є логічним наслідком руйнування виробничих потужностей, логістичних труднощів.
Розсекречено великий седан Volkswagen Magotan 2024Розсекречено великий седан Volkswagen Magotan 2024
Китайський Мінпром розсекретив великий седан Volkswagen Magotan зразка 2024 року. Ця машина дуже відрізняється від нинішнього Magotan, який, своєю чергою, схожий на Passat.
Експерти назвали кількість імпортних авто у 2023 роціЕксперти назвали кількість імпортних авто у 2023 році
За даними експертів, Київ посів перше місце за кількістю нововвезених авто 2023 року. На другому місці - Львівщина.
Інноваційний скляний дах в Renault можна «затемнити» голосомІнноваційний скляний дах в Renault можна «затемнити» голосом
В компанії Renault показали інноваційний скляний дах, який в залежності від пори року та яскравості сонця змінює прозорість та зберігає комфортну температуру в салоні.
В південно-східній Азії зробили копію Pagani Huayra на базі Daewoo EsperoВ південно-східній Азії зробили копію Pagani Huayra на базі Daewoo Espero
У Вєтнамі зробили копію Pagani Huayra на основі Daewoo Espero. Блогер і засновник YouTube-каналу NHET TV оголосив про завершення проекту репліки італійського гіперкара.
Компанія Porsche знайшла нову альтернативу електромобілямКомпанія Porsche знайшла нову альтернативу електромобілям
Заявка, виявлена в Німецькому відомстві з патентів та товарних знаків, говорить про те, що Porsche розглядає можливість виробництва автомобілів на водневих паливних елементах.
У 2023 році продажі пікапів в Україні встановили рекордУ 2023 році продажі пікапів в Україні встановили рекорд
В 2023 році ринок нових пікапів в Україні продемонстрував найкращі показники продажів за останні 10 років.
Lexus LBX отримав двигун на 300 кінських силLexus LBX отримав двигун на 300 кінських сил
Lexus представляє модель, оснащену потужним трициліндровим двигуном на 300 к.с. Маленький LBX отримає восьмиступінчасту автоматичну коробку передач, яка дебютувала в 2024 GR Yaris.
Опубліковано перші офіційні фото Dodge Charger 2025Опубліковано перші офіційні фото Dodge Charger 2025
Електромобіль Dodge Charger 2025 запропонують у версіях потужністю від 408 до 897 к.с. Власники зможуть «докупити» кінські сили за спеціальною підпискою.
Компанія Skoda у 2023 році продала понад 860 тис автомобілівКомпанія Skoda у 2023 році продала понад 860 тис автомобілів
Компанія Skoda у 2023 році продала у всьому світі 866 900 автомобілів, що на 18,5 відсотків більше, ніж у 2022 році. Бестселером цього чеського автогіганта у минулому році стала Skoda Octavia.
Яким був авторинок 2023 року очима автомобільних імпортерівЯким був авторинок 2023 року очима автомобільних імпортерів
Незважаючи на всі можливі виклики, з якими зіткнулася українська економіка минулого року - від війни до блокування кордонів - автомобільний бізнес не лише зберігся, але й продовжив розвиток.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015