Новости за 14.08.2023

Rivian готує нову родину доступних електромобілівRivian готує нову родину доступних електромобілів
Виробник електромобілів Rivian анонсував нове сімейство більш доступних та дешевих машин у порівнянні з серійними електромобілями бренду під загальною назвою «R2».
Перший електрокросовер Suzuki показали на рендерахПерший електрокросовер Suzuki показали на рендерах
Електричний кросовер Suzuki eVX за розмірами буде порівнянний з моделлю S-Cross. Його запас ходу перевищить 450 км.
Новий кросовер BYD Song L очікується у четвертому кварталі 2023 рокуНовий кросовер BYD Song L очікується у четвертому кварталі 2023 року
Напередодні відкриття Motor Show Chengdu 25 серпня китайський бренд опублікував офіційні зображення новинки.
У Китаї розпочалося пробне виробництво оновленої Tesla Model 3 HighlandУ Китаї розпочалося пробне виробництво оновленої Tesla Model 3 Highland
На Gigafactory Shanghai зібрано перший оновлений седан Tesla Model 3, відомий як Project Highland.
Середній вік вантажівок на внутрішньому ринку продовжує зростатиСередній вік вантажівок на внутрішньому ринку продовжує зростати
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у липні та визначили топ моделей в трьох сегментах вантажівок масою понад 3,5 тонни (окрім сідлових тягачів).
Mercedes-Benz і BMW відключили російських дилерів від свого програмного забезпеченняMercedes-Benz і BMW відключили російських дилерів від свого програмного забезпечення
Німецький автомобільний концерн Mercedes-Benz повністю відключив російських дилерів від програмного забезпечення. Також доступ обмежив концерн BMW.
Tesla знижує ціни в Китаї на деякі версії Model YTesla знижує ціни в Китаї на деякі версії Model Y
Компанія Tesla Inc знизила ціни в Китаї на свої моделі Model Y з 14 серпня на 14 000 юанів (1 935 доларів).
Toyota Land Cruiser може отримати одразу кілька версійToyota Land Cruiser може отримати одразу кілька версій
Інженери Toyota вже зараз вивчають переваги та недоліки електричних, плагін-гібридних та водневих силових агрегатів для позашляховика, щоб у подальшому йому продовжити конвеєрне життя.
Українцям спростили обмін водійських прав за кордономУкраїнцям спростили обмін водійських прав за кордоном
Українці зможуть обміняти водійських прав за кордоном за спрощеною процедурою.
Аеротаксі VX4 розбилося під час випробувального польотуАеротаксі VX4 розбилося під час випробувального польоту
Випробувальний політ британського прототипу електричного аеротаксі VX4, розробленого компанією Vertical Aerospace, закінчився аварією на аеродромі Котсуолд в Англії.
Перший автомобіль Huawei і Chery вперше засвітився наживоПерший автомобіль Huawei і Chery вперше засвітився наживо
Опубліковано перші «живі» фотографії кузова та салону першого седана Huawei, який буде випущений під новим брендом Luxeed. Це спільний проєкт Huawei та Chery.
Власник водневого Hyundai ix35 отримав рахунок за ремонт у 114 000 доларівВласник водневого Hyundai ix35 отримав рахунок за ремонт у 114 000 доларів
Власник 7-річного водневого Hyundai ix35 FCEV отримав неймовірно великий чек за ремонт свого авто у офіційного дилера - боротьбу з несправністю майстри оцінили у 114 000 доларів.
У яких регіонах України купують найбільше нових автомобілів?У яких регіонах України купують найбільше нових автомобілів?
Ринок нових автомобілів в Україні продовжує відновлюватися до довоєнного рівня. Українці віддають перевагу недорогим кросоверам.
Mazda знімає з конвеєра ще один трирядний кросоверMazda знімає з конвеєра ще один трирядний кросовер
Слідом за повнорозмірним кросовером CX-9 у відставку відправляють CX-8. Як заявила Mazda, останні екземпляри моделі зійдуть з конвеєра у грудні 2023 року.
Поліція розповіла про нові схеми викрадення автомобілів в УкраїніПоліція розповіла про нові схеми викрадення автомобілів в Україні
Автомобілі найчастіше викрадають за допомогою код-грабера, засобу електронного злому.
Представлено перший серійний рестомод Ferrari 250 SWBПредставлено перший серійний рестомод Ferrari 250 SWB
Британська компанія RML показала перший серійний рестомод Ferrari 250 SWB. Виробник, відомий гоночними автомобілями, розпочав постачання клієнтам своєї першої самостійної моделі Short Wheelbase.
Уряд Саудівської Аравії пересяде на електромобілі Lucid AirУряд Саудівської Аравії пересяде на електромобілі Lucid Air
Lucid Group будує новий завод у Саудівській Аравії, який стане першим виробничим майданчиком компанії за межами США.
Dongfeng показав 1000-сильний електропозашляховик Mengshi 917Dongfeng показав 1000-сильний електропозашляховик Mengshi 917
Новий Dongfeng Mengshi 917 отримав чотири електромотори потужністю понад 1000 к.с. Позашляховик розганяється до 100 км/год за 4,2 с і може їздити боком.
Представлено останній дизельний Jeep Gladiator RubiconПредставлено останній дизельний Jeep Gladiator Rubicon
Jeep прощається з дизельними двигунами EcoDiesel спеціальним виданням Jeep Gladiator Rubicon - Rubicon FarOut. Тираж «прощального» пікапа обмежений 1000 одиницями.
В українському обласному центрі засвітився культовий DeLorean з фільму «Назад в майбутнє»В українському обласному центрі засвітився культовий DeLorean з фільму «Назад в майбутнє»
У Чернівцях засвітився знаменитий DeLorean DMC-12, як у фільмі «Назад у майбутнє». Таких авто в Україні лише два.
Електричний Porsche 718 Boxster помітили під час випробуваньЕлектричний Porsche 718 Boxster помітили під час випробувань
Фотографи «спіймали» прототип електричного родстера Porsche 718 Boxster EV під час випробувань. Судячи з фото, новий електромобіль багато у чому схожий на свого попередника з ДВЗ.
Nissan показав бюджетний рамний позашляховик PaladinNissan показав бюджетний рамний позашляховик Paladin
Новий Nissan Paladin побудований на базі рамного пікапа Navara. Позашляховик оснащений 228-сильним турбомотором, а його комплектація охоплює шкіряний салон, електропривод сидінь і камери кругового огляду.
На Чернігівщині в серпні відкриють міст через річку Сейм поблизу БатуринаНа Чернігівщині в серпні відкриють міст через річку Сейм поблизу Батурина
Важливий для кількох областей міст був зруйнований ще на початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію області.
Українські прикордонники отримали від Нідерландів мобільні медичні комплексиУкраїнські прикордонники отримали від Нідерландів мобільні медичні комплекси
Днями Держприкордонслужбі України було передано шість мобільних комплексів медичної підтримки, які надало Міністерство оборони Королівства Нідерланди.
Ще 5 розвідкомплексів «ШАРК» від «ОКО ЗА ОКО» полетіли на передовуЩе 5 розвідкомплексів «ШАРК» від «ОКО ЗА ОКО» полетіли на передову
Мережа АЗК ОККО і Фонд «Повернись живим» передали захисникам України ще 5 розвідувальних комплексів «ШАРК», кошти на які зібрано в рамках спільної ініціативи «ОКО ЗА ОКО».
McLaren готує заміну суперкару P1McLaren готує заміну суперкару P1
Довгоочікуваний наступник McLaren P1 буде мати суто електричну силову установку та надійде у серійне виробництво до 2030 року.
Експерти назвали найнадійніші та найненадійніші преміальні кросовери віком до 20 роківЕксперти назвали найнадійніші та найненадійніші преміальні кросовери віком до 20 років
Експерти виділили 5-ть найнадійніших преміальних кросоверів з пробігом віком від 6 до 20 років. Також вони назвали три моделі, які часто ламаються.
Новітній седан-купе Geely Galaxy E8 вперше помітили на дорозіНовітній седан-купе Geely Galaxy E8 вперше помітили на дорозі
Galaxy E8 - це повністю електричний седан-купе, а також третій автомобіль, випущений у серії Geely Galaxy після L7 та L6. Автомобіль помітили під час дорожніх випробувань у Китаї.
У Києві через спеку вводять обмеження для руху вантажівокУ Києві через спеку вводять обмеження для руху вантажівок
З понеділка, 14 серпня, у Києві почали діяти обмеження для руху вантажівок вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь понад 7 тонн.
У General Motors опублікували ескізи електромобіля Cadillac Escalade IQУ General Motors опублікували ескізи електромобіля Cadillac Escalade IQ
Дизайнери General Motors опублікували пошукові ескізи того, яким міг би бути серійний електромобіль Cadillac Escalade IQ.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015