Новости за 14.07.2023

Популярний хетчбек Ford може повернутися як електромобільПопулярний хетчбек Ford може повернутися як електромобіль
Найімовірніше, Ford Fiesta отримає електричного наступника на платформі Volkswagen MEB. Новинка може стати найдешевшою моделлю бренду.
Volkswagen розкрив характеристики універсалу PassatVolkswagen розкрив характеристики універсалу Passat
Новий універсал VW Passat запропонують із бензиновими та дизельними двигунами, а також гібридними агрегатами.
Ford розглядає можливість керувати автомобілем стоячиFord розглядає можливість керувати автомобілем стоячи
В патентному бюро зареєстрували низку ноу-хау від автовиробника Ford. Серед них - можливість керувати автомобілем стоячи та машини, які самостійно повертають себе кредиторам.
Aston Martin показав ексклюзивний суперкар ValourAston Martin показав ексклюзивний суперкар Valour
Aston Martin Valour - сучасна варіація на тему моделі Vantage 80-х років. Лімітований суперкар оснащений 715-сильним V12 і стане останньою моделлю марки з механічною КПП.
Оголошено вартість першого електрокара XiaomiОголошено вартість першого електрокара Xiaomi
Про ціну на новий електрокар стало відомо завдяки отриманим даним від одного із майбутніх постачальників Changchun Faway Automobile Components.
Nio ES6 отримає твердотільну батареюNio ES6 отримає твердотільну батарею
Китайський кросовер Nio ES6 першим серед електромобілів компанії отримає твердотільний акумулятор ємністю 150 кВт.год. Завдяки йому машина матиме запас ходу у 930 км.
Розсекречено новий Geely EmgrandРозсекречено новий Geely Emgrand
Новий Geely Emgrand L зміниться зовні та стане стриманішим на вигляд. У лінійці моделі вперше з'явиться економічна гібридна версія.
Опубліковані фото Porsche Cayenne оклеєного «своїми руками»Опубліковані фото Porsche Cayenne оклеєного «своїми руками»
Користувач Reddit опублікував фото дуже дивного Porsche Cayenne першого покоління, поміченого на заправці у Флориді.
Роздрібні ціни на пальне заспокоїлисяРоздрібні ціни на пальне заспокоїлися
Протягом другого липневого тижня (7-14 липня) роздрібні ціни на пальне стабілізувались: на бензини А-95 і А-95+ в середньому по країні зросли всього на 4 коп./л і становили 47,93 грн/л й 50 грн/л, відповідно, а дизпальне додало 15 коп./л - до 47 грн/л.
Старий дизельний седан перетворили на позашляховикСтарий дизельний седан перетворили на позашляховик
Цей Mercedes-Benz 300D може стати новою масштабною моделлю Hot Wheels. Автомобіль отримав безліч доопрацювань, які перетворили його на брутальний позашляховик.
Підвищення цін на пальне стимулює купівлю електромобілів та встановлення ГБОПідвищення цін на пальне стимулює купівлю електромобілів та встановлення ГБО
Експерти визначили, як у червні змінилися частки авто з точки зору пального серед внутрішніх перепродажів, імпорту вживаних та продажах нових авто, а також динаміку встановлення газобалонного обладнання.
Із конструктора Lego побудували автомобільний двигунІз конструктора Lego побудували автомобільний двигун
Копія двигуна важить близько 18 кг і досягає в довжину 1220 мм. У 2023 році конструкція отримала нагороду в категорії «Найкраща механіка» на виставці Lego Brickworld Chicago.
Caterham представив електричне спортивне купе Project VCaterham представив електричне спортивне купе Project V
Британський автовиробник Caterham презентував електричне спортивне купе Project V, яке буде запущено у серійне виробництво через 2 роки. Публічний дебют машини відбудеться у рамках Фестивалю швидкості в Гудвуді вже найближчими вихідними.
Наступника суперкара Lamborghini Huracan вперше помітили на дорогахНаступника суперкара Lamborghini Huracan вперше помітили на дорогах
Наступник суперкара Lamborghini Huracan буде оснащений гібридною силовою установкою потужністю понад 700 сил. Зовнішність новинки буде виконана в стилі флагманської моделі Revuelto.
Автомобілі Mercedes-Benz будуть самостійно обганяти на автобанахАвтомобілі Mercedes-Benz будуть самостійно обганяти на автобанах
Нова функція Mercedes-Benz спроможна автоматично здійснити обгін більш повільних автомобілів.
Легендарний суперкар Mercedes 50-х згорів під час рухуЛегендарний суперкар Mercedes 50-х згорів під час руху
Mercedes-Benz 300SL Gullwing - знаменитий суперкар 50-х років. Рідкісне авто оснащене 215-сильною шісткою з безпосереднім уприскуванням палива.
Renault оновила популярне крос-купе ArkanaRenault оновила популярне крос-купе Arkana
Найстильніший кросовер марки Renault піддали плановому оновленню. Arkana привели у відповідність до актуальної мови дизайну марки та доповнили новими комплектаціями.
Yamaha представила унікальний мотоцикл ручної збіркиYamaha представила унікальний мотоцикл ручної збірки
Кузов Yamaha MT-25 Blue Falcon збирається вручну та був розроблений з нуля. Мотоцикл оснащений 249-кубовим двоциліндровим двигуном потужністю 35 сил і здатний розганятися до 170 км/год.
Aston Martin V12 Vantage доповнять механічною коробкою передачAston Martin V12 Vantage доповнять механічною коробкою передач
Останній моделі марки з 12-циліндровим мотором вирішили додати «механіку».
Підроблений кабріолет Ferrari пішов з молотка за ціною справжнього суперкараПідроблений кабріолет Ferrari пішов з молотка за ціною справжнього суперкара
Копія Ferrari 250 GT California Spider побудована на базі BMW Z8 і оснащена двигуном від Corvette. Кузов і салон суперкара відтворили до найменших деталей.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015