Новости за 14.04.2023

Продажі сідлових тягачів знову зростаютьПродажі сідлових тягачів знову зростають
Експерти Інституту досліджень авторинку проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом березня та визначили топ моделей в трьох сегментах сідлових тягачів.
Презентовано найпотужніші та найшвидші моделі Alfa RomeoПрезентовано найпотужніші та найшвидші моделі Alfa Romeo
Alfa Romeo Giulia та Stelvio Quadrifoglio змінилися зовні і стали потужнішими. Лінійку поповнила ексклюзивна лімована версія 100th Anniversario.
Американська компанія Zoox опублікувала записи краш-тестів роботаксіАмериканська компанія Zoox опублікувала записи краш-тестів роботаксі
Розробник роботаксі Zoox поділився відео краш-тестів своїх автоматизованих машин без водія.
Компанія BYD показала компактний бюджетний електромобільКомпанія BYD показала компактний бюджетний електромобіль
Нова модель класу A+ називається BYD Seagull (тобто «Чайка») і входить у велике «океанське» сімейство електромобілів.
Ціни на автогаз почали зростатиЦіни на автогаз почали зростати
Деякі роздрібні мережі АЗС за тиждень (із 7 по 14 квітня) збільшили вартість скрапленого газу.
Aston Martin представив найпотужніший кабріолет у своїй історіїAston Martin представив найпотужніший кабріолет у своїй історії
Aston Martin DBS 770 Ultimate Volante став найшвидшим кабріолетом в історії британського бренду. Новинка відрізняється від стандартної моделі потужнішим двигуном.
Китайський електрохетчбек Zeekr X готується до виходу на ринок ЄвропиКитайський електрохетчбек Zeekr X готується до виходу на ринок Європи
Китайський холдинг Geely має намір просувати на ринок Європи свій преміальний бренд Zeekr.
Компанія Renault закупить акумулятори у Verkor для електромобілів преміум-класуКомпанія Renault закупить акумулятори у Verkor для електромобілів преміум-класу
Renault у четвер оголосила про довгострокове комерційне партнерство з французьким стартапом Verkor на постачання електричних батарей загальною потужністю 12 ГВт.год на рік.
Tesla обіцяє заміну неякісних «штурвалів» вже цього літаTesla обіцяє заміну неякісних «штурвалів» вже цього літа
Компанія Tesla цього літа пообіцяла оновити штурвали на нових автомобілях Tesla Model X та Model S, покриття яких дуже швидко почало відшаровуватися.
Представлено надпотужний електрокар Ford MustangПредставлено надпотужний електрокар Ford Mustang
Електричний болід дуже відрізняється від стандартного спорткара. Ford Mustang Super Cobra Jet 1800 був створений, щоб побити світовий рекорд на чверті милі.
Nissan Juke готується до зміни поколінняNissan Juke готується до зміни покоління
Фотошпигунам вдалося зробити знімки прототипу невідомого кросовера. Імовірно, цей сильно замаскований тестовий мул є Nissan Juke наступного покоління.
Імпорт бензинів падає третій місяць поспільІмпорт бензинів падає третій місяць поспіль
Низькі роздрібні продажі у мережах АЗК й величезні запаси, що були створені на початку року, сприяють подальшому зменшенню імпорту автомобільних марок бензину.
Exxon і Toyota тестують низьковуглецеве паливо в бензинових двигунахExxon і Toyota тестують низьковуглецеве паливо в бензинових двигунах
Exxon Mobil Corp. та Toyota Motor Corp. створили партнерство для тестування палива з низьким вмістом вуглецю у бензинових двигунах, потенційно пропонуючи водіям спосіб скоротити викиди без переходу на електромобіль.
General Motors готує лінійку надпотужних авто під новим брендомGeneral Motors готує лінійку надпотужних авто під новим брендом
Спортивні автомобілі випустять під брендом Chevrolet Corvette. Моделі будуть доступні в бензинових та електричних версіях.
Ferrari комплектуватиме свої автомобілі дисплеями SamsungFerrari комплектуватиме свої автомобілі дисплеями Samsung
Samsung Group надасть Ferrari OLED-технологію для нових дисплеїв, які будуть використовуватись у серійних моделях бренду наступного покоління.
Acer представив дивовижний електросамокатAcer представив дивовижний електросамокат
Він має відносно невеликі розміри, але був розроблений, щоб «нести потужність і продуктивність позашляхового мотоцикла».
Раді пропонують нові штрафи для пішоходівРаді пропонують нові штрафи для пішоходів
Верховній раді пропонують встановити штрафи для пішоходів, які пересуваються вулицею у темну пору доби без світлоповертальних елементів.
Buick офіційно презентував новий сімейний електрокросоверBuick офіційно презентував новий сімейний електрокросовер
Електрокросовер Buick Electra E5 запропонований у версіях потужністю від 204 до 288 к. с. з переднім та повним приводом. Топовий варіант моделі розганяється до 100 км/год за 6,7 с.
Nissan Serena перетворився на «послідовний гібрид»Nissan Serena перетворився на «послідовний гібрид»
Мінівен Nissan Serena вкотре змінив покоління. Головним придбанням моделі шостої генерації стала інноваційна силова установка e-Power, яка перетворила її на послідовний гібрид.
Новий кросовер Chery показали на патентних фотоНовий кросовер Chery показали на патентних фото
У базі даних Міністерства промисловості та інформатизації Китаю представлено два варіанти дизайну, включаючи версію з класичним овальним логотипом Chery, а також другий варіант, в якому назва бренду написана великими літерами.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015