Новости за 14.03.2024

Volkswagen презентував потужні спортивні електромобілі з великим запасом ходуVolkswagen презентував потужні спортивні електромобілі з великим запасом ходу
Нові Volkswagen ID.3 та ID.7 GTX стали потужнішими і кращими в керованості. Електромобілі вирізняються яскравішим дизайном та розширеною комплектацією.
Оголошено «американські» ціни на електричний Polestar 3Оголошено «американські» ціни на електричний Polestar 3
Суб-бренд Volvo, яка належить Geely, публікує інформацію про ціни на Polestar 3 для США, де прайс починається з 74 800 доларів. Найдорожча версія коштує 86 300 доларів.
У мережі розсекретили салон нового седана KIAУ мережі розсекретили салон нового седана KIA
KIA продовжує випробувати нове покоління седана K4. Автомобіль планують представити наприкінці 2024 року, а продаж він надійде на початку наступного.
Renault очікує закриття спільного виробництва електричних фургонів із Volvo і CMA CGMRenault очікує закриття спільного виробництва електричних фургонів із Volvo і CMA CGM
Renault очікує, що закриття спільного підприємства з виробництва електричних фургонів з Volvo і французькою судноплавною групою CMA CGM відбудеться на початку квітня.
«Агенція оборонних закупівель» співпрацюватиме з корейським автовиробником для забезпечення ЗСУ«Агенція оборонних закупівель» співпрацюватиме з корейським автовиробником для забезпечення ЗСУ
«Агенція оборонних закупівель» Міністерства оборони та корейський виробник автомобілів KG Mobility Corp (SsangYong) підписали меморандум про співпрацю у закупівлі транспорту для потреб Збройних Сил України.
Оприлюднені перші фото електрокросовера MINI AcemanОприлюднені перші фото електрокросовера MINI Aceman
Електромобіль MINI Aceman - компактний міський кросовер із запасом ходу до 400 км. Модель запропонують у версіях на 184 і 218 к.с.
Маск відвідав завод Tesla у Берліні, який відновив роботу після атаки екоактивістівМаск відвідав завод Tesla у Берліні, який відновив роботу після атаки екоактивістів
Ілон Маск відвідав завод Tesla у Берліні, виробництво було відновлено 13 березня після «екотерористичної атаки» лівих екстремістів.
Hyundai та KIA відкликають майже 170 тисяч електрокарівHyundai та KIA відкликають майже 170 тисяч електрокарів
Автовиробник Hyundai Motor Co разом із дочірньою компанією KIA Corp добровільно відкликають близько 170 тисяч електромобілів у Південній Кореї через проблеми з програмним забезпеченням у системах зарядки.
Які авто купують українці у приватному та корпоративному секторахЯкі авто купують українці у приватному та корпоративному секторах
Позитивна динаміка на ринку нових легкових автомобілів в Україні спостерігається протягом кількох останніх місяців. Приріст продаж є як у приватному, так і корпоративному сегментах ринку. Проте лідери у них різні.
Новий електрокросовер Volkswagen показали до презентаціїНовий електрокросовер Volkswagen показали до презентації
Електромобіль Volkswagen ID.Unyx - 4,7-метровий обтічний купе-кросовер. Модель запропонують у версіях на 231 і 340 к.с., а її запас ходу перевищить 500 км.
Які автобуси купували в Україні у лютому?Які автобуси купували в Україні у лютому?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у лютому й визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах автобусів.
Nissan і Honda хочуть спільно боротися з «китайцями»Nissan і Honda хочуть спільно боротися з «китайцями»
Nissan і Honda розглядають можливість обєднання, щоб представити більш доступні електромобілі, які зможуть конкурувати з китайськими автовиробниками, такими як BYD.
Компанія Hyundai показала нестандартний вантажний електрокарКомпанія Hyundai показала нестандартний вантажний електрокар
На агрегатах Hyundai Staria створили оригінальний вантажний електромобіль. Модель запропонують у кількох різних кузовних версіях.
Дослідники знайшли спосіб зламати ключі TeslaДослідники знайшли спосіб зламати ключі Tesla
Дослідники безпеки виявили вразливості в транспортних засобах Tesla, що розкривають можливість злому ключів і доступу до даних власників за допомогою простого електронного пристрою.
Німці подарували Вінниці два низькопідлогові автобусиНімці подарували Вінниці два низькопідлогові автобуси
Німецьке місто Мюнстер передало Вінниці два міські автобуси VLD Citea.
Американці не довіряють технологіям автономного водінняАмериканці не довіряють технологіям автономного водіння
Результати онлайн-опитування показали, що водії у США не довіряють безпілотним автомобілям та системам, що забезпечують автономне водіння (наприклад - FSD від Tesla).
Британські військові придбали зарядні станції для електромобілів на 1 млн доларівБританські військові придбали зарядні станції для електромобілів на 1 млн доларів
Міністерство оборони Британії замовило 10 зарядних станцій ARC Beam Global і один трейлер ARC Mobility, які будуть встановлені на британських військових базах на Кіпрі.
Презентовано найшвидший Mercedes-Benz S-Class в історіїПрезентовано найшвидший Mercedes-Benz S-Class в історії
Новий Mercedes-Benz S-Class Brabus обладнали 930-сильною гібридною установкою. Він здатен розігнатися до сотні за 3,2 с та розвинути 290 км/год.
Охорона Ердогана потрапила в аварію у ТуреччиніОхорона Ердогана потрапила в аварію у Туреччині
У турецькому Ширнаку на шосе Джізрі - Нусайбін сталася ДТП за участю машини охорони президента Реджепа Ердогана.
Попит на напівпричепи для «фур» у лютому знову зрісПопит на напівпричепи для «фур» у лютому знову зріс
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у лютому й визначили ТОП типів та марок у трьох сегментах напівпричепів.
Компанія Honda випустить нові оригінальні електромобіліКомпанія Honda випустить нові оригінальні електромобілі
Honda випустить нові електромобілі з виразним дизайном. Розробляються доступна модель та дорогий преміальний седан.
Європейський парламент схвалив жорсткіші стандарти викидів «Євро-7»Європейський парламент схвалив жорсткіші стандарти викидів «Євро-7»
Депутати Європарламенту дали зелене світло новим правилам ЄС щодо скорочення викидів від легкових автомобілів, мікроавтобусів, автобусів, вантажівок і причепів.
Автопарк: надійний партнер у справах автомобілівАвтопарк: надійний партнер у справах автомобілів
В сучасному світі автомобіль не просто засіб пересування - це частина нашого стилю життя. Він визначає нашу незалежність, комфорт і статус. Іноді, коли ми стикаємося з потребою в автомобілі, ми шукаємо більше, ніж просто транспортний засіб.
Castrol виповнилось 125 роківCastrol виповнилось 125 років
У 2024 році Castrol, світовий лідер з виробництва мастильних матеріалів, що входить у bp group, святкує своє 125-річчя.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015