Новости за 14.02.2024

Нові Ford Transit Custom і Ranger отримали заряджені версії MS-RTНові Ford Transit Custom і Ranger отримали заряджені версії MS-RT
Нові Ford Transit Custom і Ranger у версії MS-RT отримали обвіс, литі диски та спортивні сидіння. Пікап і фургон комплектують потужними двигунами.
Електромобіль BMW i3 шокував власника ціною заміни батареїЕлектромобіль BMW i3 шокував власника ціною заміни батареї
Одному з водіїв BMW i3 у дилерському центрі новий акумулятор оцінили у колосальні 71 208 доларів.
В Україні зменшилася кількість міні-НПЗВ Україні зменшилася кількість міні-НПЗ
В Україні стабільно можуть працювати 3-4 невеликих нафтопереробних заводи, до війни було - 15.
Стартували продажі нового купе-кросовера Renault RafaleСтартували продажі нового купе-кросовера Renault Rafale
Renault Rafale - 4,7-метровий купе-кросовер із виразним дизайном і великим багажником. Модель буде доступна в гібридних версіях потужністю до 300 сил.
Фінляндія передала Україні 6 укомплектованих медобладнанням швидкихФінляндія передала Україні 6 укомплектованих медобладнанням швидких
Фінська благодійна організація «Pro patria Suomi-Ukraina Ry» у співпраці з фондом «Добробут» передали Україні шість сучасних автомобілів швидкої медичної допомоги.
Гамбург допоможе Києву з оптимізацією дорожнього рухуГамбург допоможе Києву з оптимізацією дорожнього руху
Департамент транспортної інфраструктури КМДА повідомив про підписання Меморандуму про співпрацю у сфері транспорту та трансформації мобільності з Гамбурзькою транспортною спілкою.
Toyota в лотерею розіграє шанс проїхатись на унікальному електричному концепт-каріToyota в лотерею розіграє шанс проїхатись на унікальному електричному концепт-карі
Люди можуть подати заявку на участь у лотереї з 13 по 26 лютого. Якщо ви виграєте, вам доведеться заплатити 133 долари, щоб отримати можливість керувати AE86 BEV, вперше представленим на Токійському автосалоні 2023 року.
На День Валентина випустили найрозкішніший «Гелендваген» зі сріблом і діамантамиНа День Валентина випустили найрозкішніший «Гелендваген» зі сріблом і діамантами
Mercedes-Benz G-Class отримав дороге оздоблення салону шкірою Nappa та справжніми діамантами. Брелок до авто інкрустований сріблом.
США та Канада передали українським саперам нові пікапи Toyota HiluxСША та Канада передали українським саперам нові пікапи Toyota Hilux
Саперно-інженерні підрозділи Державної спеціальної служби транспорту отримали 14 нових пікапів Toyota Hilux, а разом з ними обладнання для розмінування, дрони та металошукачі.
Два роботаксі Waymo врізалися в один і той самий пікапДва роботаксі Waymo врізалися в один і той самий пікап
Мінулого року два роботаксі Waymo у Феніксі «зіткнулися» з одним і тим же пікапом, який перебував на буксирі, що змусило дочірню компанію Alphabet випустити відкликання програмного забезпечення для своїх транспортних засобів.
Lotus завершив випробування та розробку електромобіля Emeya EVLotus завершив випробування та розробку електромобіля Emeya EV
Після трьох років мандрівок 15 країнами та двома континентами Lotus завершив програму тестування та розробки електричного седана Emeya.
Chrysler готує «розумний» електричний ліфтбекChrysler готує «розумний» електричний ліфтбек
Stellantis представив 5-метровий ліфтбек Chrysler Halcyon Concept, який демонструє майбутнє автомобілів бренду та альянсу в цілому.
Citroen готує новий практичний кросовер C3 XCitroen готує новий практичний кросовер C3 X
Новий кросовер Citroen показали на фото під час дорожніх випробувань. Практична машина під назвою C3 X (можливо з приставкою Fastlounge) виявиться однією з найдоступніших моделей бренду.
Дослідники Стенфордського університету пояснили, як подовжити термін служби літій-металевих батарейДослідники Стенфордського університету пояснили, як подовжити термін служби літій-металевих батарей
Дослідники Стенфордського університету виявили, що найкращий спосіб продовжити термін служби літій-металевої батареї електромобіля - це розрядити її та дати відпочити кілька годин.
Продажі китайських авто в Україні зросли майже вдвічіПродажі китайських авто в Україні зросли майже вдвічі
90 відсотків авто з Китаю, проданих в Україні, - електрокари. Найбільшим попитом користуються зібрані в Піднебесній моделі світових брендів.
Американець витратив 500 000 доларів на антирекламу TeslaАмериканець витратив 500 000 доларів на антирекламу Tesla
Лідер проєкту Dawn Project закликав бойкотувати електромобілі Tesla. Ролик із антирекламою автомобілів бренду показали під час фінальної гри за звання чемпіона Національної футбольної ліги Сполучених Штатів Америки.
Audi S5 Sportback 2025 спіймали під час тестівAudi S5 Sportback 2025 спіймали під час тестів
Фотографи-шпигуни сфотографували під час тестів Audi S5 Sportback 2025 модельного року. Оновлена ​​модель, призначена для заміни седана S4 та поточного S5 Sportback, сильно замаскована.
Mercedes-Benz кардинально змінить дизайн та назви нових електромобілівMercedes-Benz кардинально змінить дизайн та назви нових електромобілів
За словами Крістофа Старжинського, віце-президента компанії з розробки автомобілів, бренд докладатиме більше зусиль, щоб забезпечити естетичність своїм авто.
Представлено нову Skoda Octavia 2024Представлено нову Skoda Octavia 2024
Нова Skoda Octavia змінилася зовні і всередині, а її базова комплектація розширена. Модель запропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Електромобілі Tesla оснастять новим рульовим колесомЕлектромобілі Tesla оснастять новим рульовим колесом
Tesla доопрацювала своє кермо у вигляді «штурвала». Тепер воно оснащене звичнішим звуковим сигналом, розташованим у центрі.
Ринок мотоциклів: що купували українці у січні?Ринок мотоциклів: що купували українці у січні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у січні та визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових мотоциклів.
Старий Mercedes-Benz W124 продають за 300 тисяч доларівСтарий Mercedes-Benz W124 продають за 300 тисяч доларів
Випустили тільки 45 Mercedes-Benz W124 в зарядженому виконанні E60 AMG Limited. Спортивний седан оснащений 6,0-літровим V8 на 381 к.с. і здатний розігнатися до сотні за 5,4 с.
У Сан-Франциско розлючений натовп підпалив електромобіль на автопілотіУ Сан-Франциско розлючений натовп підпалив електромобіль на автопілоті
Натовп напав на безпілотний кросовер, псував машину графіті та пошкодив вікна.
Латвія з 15 лютого починає конфіскувати автомобілі з російськими номерамиЛатвія з 15 лютого починає конфіскувати автомобілі з російськими номерами
З 15 лютого перебування на території Латвії автомобілів з російськими номерами може призвести до конфіскації.
Працевлаштування ветеранів у Львові: мережа ОККО приєдналася до меморандумуПрацевлаштування ветеранів у Львові: мережа ОККО приєдналася до меморандуму
Мережа ОККО підписала меморандум зі Львівською міською радою, благодійним фондом UNBROKEN та професійною HR-спільнотою Львова, мета якого максимально сприяти працевлаштуванню ветеранів і ветеранок війни та їхній інтеграції у цивільне життя.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015