Новости за 14.01.2024

Український ринок автобусів показав приріст у 32 відсоткаУкраїнський ринок автобусів показав приріст у 32 відсотка
На українському автомобільному ринку у 2023 році спостерігалася позитивна динаміка у всіх сегментах. Не залишилися осторонь і автобуси, продаж яких у звітному періоді значно зріс.
Changan готує недорогий позашляховик Deepal G318Changan готує недорогий позашляховик Deepal G318
Новий Changan Deepal G318 - 4,75-метровий позашляховик для любителів активного відпочинку. Автомобіль оснастять економічною гібридною установкою.
Названо найбільш звивисті автомобільні дороги світуНазвано найбільш звивисті автомобільні дороги світу
Сервіс Curvature створив докладну карту кривизни автомобільних доріг, яка максимально спростить планування поїздок у будь-якому куточку планети.
Оливкові дерева стали сировиною для виготовлення автозапчастинОливкові дерева стали сировиною для виготовлення автозапчастин
Ford взявся виготовляти автомобільні запчастини з оливкових дерев, поєднавши сировину від подрібнених гілок з переробленим пластиком.
Lexus презентував лімітований електрокросовер RZ SportLexus презентував лімітований електрокросовер RZ Sport
Концепт Lexus RZ Sport, який презентували на торішньому Токійському автосалоні, отримав серійну версію. Новинка під назвою RZ450e F Sport Performance вийде тиражем у 100 екземплярів.
Наплив дешевих китайських авто налякав західних виробниківНаплив дешевих китайських авто налякав західних виробників
Китай ставить рекорди за кількістю вироблених автомобілів. Їм вдається пропонувати найдешевші машини, які швидко займають свою нішу на західному ринку. Така ситуація налякала найбільших західних автовиробників.
Durango 2024 стане останнім Dodge з двигуном HEMI V8Durango 2024 стане останнім Dodge з двигуном HEMI V8
Dodge представив Durango SRT 392 AlcHEMI 2024 року - першу модель із серії «Last Call» («Останній дзвінок»). Вона присвячена останньому року виробництва Dodge Durango з двигуном HEMI V8.
У США створили недорогий і потужний електромопед для бездоріжжяУ США створили недорогий і потужний електромопед для бездоріжжя
Електробайк Graffiti X здатний проїхати до 112 км без підзарядки. Він отримав посилену підвіску і високопрофільну позашляхову гуму.
На CES 2024 дебютувала нова технологія розпізнавання обличНа CES 2024 дебютувала нова технологія розпізнавання облич
Камера не лише ідентифікує обличчя, а й перевіряє реальність шкіри. Що унеможливлює розблокування автомобіля фотографією власника.
Рейтинг імпортерів бензину 2023 року очолила компанія ОККОРейтинг імпортерів бензину 2023 року очолила компанія ОККО
Група компаній ОККО різко наростила імпорт, збільшивши річний результат на 62%. Загалом кожен третій літр бензину 2023 року був імпортований ОККО.
Porsche розкрила нові подробиці про електричний MacanPorsche розкрила нові подробиці про електричний Macan
Через проблеми з програмним забезпеченням дебют електричного кросовера Porsche Macan було відкладено на рік, але відмовлятися від моделі виробник відмовлятися не має наміру - робота над машиною вже вийшла на фінальну стадію.
Виявлено рідкісний лімітований спорткар Chevrolet 2001 року з пробігом 1100 кмВиявлено рідкісний лімітований спорткар Chevrolet 2001 року з пробігом 1100 км
Випущено тільки 85 Chevrolet Camaro Intimidator SS, і зараз вони цінуються колекціонерами. Доопрацюванням авто займався відомий гонщик Дейл Ернхардт.
На продаж виставили Honda Odyssey у стилістиці «Футурама»На продаж виставили Honda Odyssey у стилістиці «Футурама»
Американський мультсеріал «Футурама» Метта Грейнінга та Девіда Коена не такий популярний як створені ними ж «Сімпсони», але у нього є свої шанувальники.
У Франції під час реєстрації авто з ДВЗ доведеться заплатити штрафУ Франції під час реєстрації авто з ДВЗ доведеться заплатити штраф
Франція підняла з 1 січня розмір одноразового штрафного податку за реєстрацію великих автомобілів зі значними викидами шкідливих речовин. До нього ввійшли навіть компактні Peugeot 208 та Dacia Sandero.
Прославлений гоночний Ferrari виставили на аукціонПрославлений гоночний Ferrari виставили на аукціон
Випущено тільки 19 Ferrari 250 Testa Rossa, і вони домінували в змаганнях 50-60-х років. Саме цей спорткар виграв чотири перегони.
Румунія будує нову автомагістраль до кордону з УкраїноюРумунія будує нову автомагістраль до кордону з Україною
Новий транспортний коридор забезпечить доступ до румунських портів та стане альтернативним шляхом доставки вантажів до країн Євросоюзу, в обхід Польщі, Угорщини та Словаччини.
Tesla за два тижні 2024 року втратила майже 100 млрд доларів капіталізаціїTesla за два тижні 2024 року втратила майже 100 млрд доларів капіталізації
Початок року для автомобільної компанії Ілона Маска став найгіршим з моменту виходу на біржу у 2010-му.
Mazda анонсувала два нові трекові автомобіліMazda анонсувала два нові трекові автомобілі
На автосалоні в Токіо відбулася презентація готових до треку концептів, розроблених підрозділом Mazda Spirit Racing
Пікап Toyota перетворили на екстремальний шестиколісний автодім для бездоріжжяПікап Toyota перетворили на екстремальний шестиколісний автодім для бездоріжжя
Пікап Toyota Hilux подовжений і отримав третю вісь. У житловому відсіку автодому облаштовані розкладне ліжко, невелика кухня і санвузол.
Tesla Roadster кинули на вулиці, спорткар поріс травоюTesla Roadster кинули на вулиці, спорткар поріс травою
У Сан-Франциско (США) на одній із вулиць виявили кинутий електричний спорткар Tesla Roadster. Він стоїть припаркованим біля будинку з 2019 року.
Tesla Model Y тепер доступна в нових кольорахTesla Model Y тепер доступна в нових кольорах
Tesla додала два нових кольори в конфігуратор для нових авто Model Y в США. Тепер кросовери доступні покупцям в яскравому червоному кольорі Ultra Red, та в сірому Stealth Gray.
У Німеччині зберігається автобус, який возив Горбачова, Клінтона та королеву ЄлизаветуУ Німеччині зберігається автобус, який возив Горбачова, Клінтона та королеву Єлизавету
Сьогодні в Німеччині можна побачити унікальний туристичний автобус Mercedes-Benz 0303 RHD, який із 1989 року возив відомих політичних діячів.
Розсекречено новий бюджетний електрокар від General MotorsРозсекречено новий бюджетний електрокар від General Motors
Новий Wuling Bingo Plus - компактний 4,1-метровий електрокросовер з обтічним дизайном. Авто оснастять 102-сильним мотором, а його запас ходу досягне 400 км.
На продаж виставили військовий баггі Longline зі справжнім кулеметомНа продаж виставили військовий баггі Longline зі справжнім кулеметом
Виставлений на продаж екземпляр дюнного баггі на війну так і не потрапив. Він був переданий британським Міністерством оборони на базу НАТО, де навчався елітний підрозділ армії.
Air Burners представила зарядку на дровах для електромобілівAir Burners представила зарядку на дровах для електромобілів
Компанія Air Burners представила портативну зарядну станцію BioCharger для електромобілів на дровах.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015