Новости за 13.07.2023

Ферстаппен і вічність. Що може завадити Максу залишитися на олімпі Формули-1Ферстаппен і вічність. Що може завадити Максу залишитися на олімпі Формули-1
І хто це може бути, якщо не сам знаменитий пілот?..
Армію США застерігають від використання електромобілівАрмію США застерігають від використання електромобілів
Нові пропозиції Республіканської партії спрямовані на те, щоб заборонити армії США отримувати бойові та небойові електромобілі.
Roewe презентувала стильний седан з витратою палива 4,3 л на 100 кмRoewe презентувала стильний седан з витратою палива 4,3 л на 100 км
Гібридний седан Roewe D7 DMH зможе проїхати до 125 км на електротязі. Новинка отримає багате оснащення та бюджетний цінник.
Митницю необхідно наділити додатковими повноваженням контролю за походженням пальногоМитницю необхідно наділити додатковими повноваженням контролю за походженням пального
Експерт обурився поведінкою окремих імпортерів, «які ще у травні клялися в готовності докласти всіх зусиль задля перемоги над російським пальним, почали виказувати невдоволення прискіпливістю митників до їхньої документації».
У Парижі боротимуться з позашляховиками радикальними методамиУ Парижі боротимуться з позашляховиками радикальними методами
Мерія Парижа збирається запровадити вищу плату за паркування для власників великих позашляховиків. Це один із заходів з боротьби із забрудненням повітря в столиці Франції.
РФ вийшла на перше місце у світі за імпортом автомобілів із КитаюРФ вийшла на перше місце у світі за імпортом автомобілів із Китаю
За перші 5 місяців 2023 року китайські автовиробники експортували до Росії більше автомобілів, ніж будь-де, заповнивши порожнечу, яку залишили світові виробники.
На європейський ринок виходить стильний і недорогий кросовер CheryНа європейський ринок виходить стильний і недорогий кросовер Chery
Chery Omoda 5 стане першою моделлю китайського бренду на західноєвропейському ринку. Кросовер запропонують у бензиновій та електричній версіях.
Hyundai Steel запустив бренд сталі з низьким вмістом вуглецюHyundai Steel запустив бренд сталі з низьким вмістом вуглецю
Hyundai Steel, другий за величиною виробник сталі в Південній Кореї, запустив бренд сталі з низьким вмістом вуглецю HyECOsteel, щоб рухатися до своїх цілей вуглецевої нейтральності.
Bentley відновили випуск прославленої моделі 30-х роківBentley відновили випуск прославленої моделі 30-х років
Новий Bentley Speed Six Continuation Series до найменших деталей повторює оригінальну модель 1930 року. Спорткар оснащений 205-сильним карбюраторним мотором і барабанними гальмами.
Toyota та Lexus збільшили продажі «розеточних» автомобілівToyota та Lexus збільшили продажі «розеточних» автомобілів
Північноамериканський підрозділ Toyota Motor опублікував дані про продажі автомобілів Toyota та Lexus у США у II кварталі 2023 року.
Культовий спорткар Toyota вперше помили за десять роківКультовий спорткар Toyota вперше помили за десять років
Toyota Supra була далеко не в найкращому стані, поки автомобіль не доопрацювали умільці. Топова версія спорткара здатна розганятися від 0 до 100 км/год за 5,1 секунди.
Оновлений Porsche 911 Targa вийшов на дорожні випробуванняОновлений Porsche 911 Targa вийшов на дорожні випробування
Видання Motor1 опублікувало шпигунські фотографії оновленого Porsche 911 Targa, поміченого під час літніх випробувань на півдні Європи.
Toyota готує новий доступний спорткарToyota готує новий доступний спорткар
Новий спорткар Toyota GR86 розробляють без участі Subaru. Купе стане гібридним і вперше отримає турбомотор.
Електричний кросовер Chery eQ7 зійшов із конвеєраЕлектричний кросовер Chery eQ7 зійшов із конвеєра
Перший електромобіль Chery на повністю алюмінієвій платформі та з автопілотом зійшов з конвеєра.
На продаж виставили рідкісний Ford Mustang легенди баскетболуНа продаж виставили рідкісний Ford Mustang легенди баскетболу
Цей Ford Mustang Saleen Mustang SSC був куплений Деннісом Родманом наприкінці 1980-х років. Автомобіль оснащений 5,0-літровим двигуном V8 потужністю 300 сил.
Правління Tesla запідозрило Маска у розтраті коштів компаніїПравління Tesla запідозрило Маска у розтраті коштів компанії
Члени правління Tesla розслідували можливе зловживання ресурсами компанії через те, що її кошти могли піти на будівництво скляного будинку для гендиректора фірми Ілона Маска.
Ексклюзивний суперкар Ferrari випробували на бездоріжжіЕксклюзивний суперкар Ferrari випробували на бездоріжжі
Суперкар Ferrari Daytona SP3 випущено накладом у 599 екземплярів. Він оснащений 840-сильним V12 і здатний розвинути швидкість понад 340 км/год.
BMW випустить «розумні» окуляри для мотоциклістів з проекційним екраномBMW випустить «розумні» окуляри для мотоциклістів з проекційним екраном
Остання інновація BMW має вигляд розумних окулярів, оснащених мініатюрним проєктором, що дозволяє мотоциклістам зручно отримувати доступ до життєво важливої інформації прямо перед очима.
Новітні китайські електромобілі виявилися безпечнішими за європейських конкурентівНовітні китайські електромобілі виявилися безпечнішими за європейських конкурентів
Nio ET5 та EL7 стали першими автомобілями, які пройшли оновлені краш-тести Euro NCAP. Новинки продемонстрували зразкову безпеку.
Відомий лондонський кеб перевели на електротягуВідомий лондонський кеб перевели на електротягу
Британська компанія Clipper Automotive на нещодавній виставці EL LIVE презентувала свій перший продукт - електрифікований варіант відомого лондонського таксі ТХ4.
Hyundai IONIQ 5 N дебютував на фестивалі швидкості в ГудвудіHyundai IONIQ 5 N дебютував на фестивалі швидкості в Гудвуді
Сьогодні на Фестивалі швидкості в Гудвуді у Західному Сассексі, Англія компанія Hyundai представила новий високопродуктивний повністю електричний автомобіль IONIQ 5 N.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015