Новости за 13.03.2024

Suzuki готує перший повністю електричний мінівенSuzuki готує перший повністю електричний мінівен
Електричний мінівен від Suzuki може дебютувати у 2026 році. Компанія продовжує його розробку та вже відомі деякі характеристики моделі.
Названо найкращі та найгірші системи допомоги водієвіНазвано найкращі та найгірші системи допомоги водієві
У 2024 році експерти американського Страхового інституту дорожньої безпеки перевірили системи допомоги водію у автомобілів Ford, General Motors, Tesla, Mercedes-Benz, BMW, Genesis, Lexus, Nissan та Volvo. Усього перевірили 14 систем допомоги водію.
Електричний кросовер Porsche Macan користується шаленим попитомЕлектричний кросовер Porsche Macan користується шаленим попитом
Цього року Porsche випускає чотири нові автомобілі - найбільше за всю історію. Серед новинок і електричний Macan EV, який назбирав вже понад 10 000 передзамовлень.
Toyota Land Cruiser очолив рейтинг автомобілів, що найчастіше викрадаютьToyota Land Cruiser очолив рейтинг автомобілів, що найчастіше викрадають
Асоціація страховиків Японії опублікувала рейтинг найпопулярніших автомобілів серед викрадачів за 2023 рік.
Volvo скоротить 250 робочих місць на заводі у ШвеціїVolvo скоротить 250 робочих місць на заводі у Швеції
Автовиробник вантажівок AB Volvo планує скоротити 250 робочих місць на своєму заводі у місті Гетерборг на південному заході Швеції.
Які сідлові тягачі обирають українські перевізники? Підсумки лютогоЯкі сідлові тягачі обирають українські перевізники? Підсумки лютого
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом лютого та визначили ТОП моделей в трьох сегментах сідлових тягачів.
Подовжений бронеавтомобіль «Новатор» випробували з бойовим модулем «Таврія»Подовжений бронеавтомобіль «Новатор» випробували з бойовим модулем «Таврія»
Конструкторсько-виробниче підприємство «Українська бронетехніка» провела випробування своєї нової, 10-місної машини «Новатор» із вітчизняним бойовим модулем «Таврія-14,5».
В Україні різко зросла кількість жінок, які отримали автомобілі у подарунокВ Україні різко зросла кількість жінок, які отримали автомобілі у подарунок
NGL.media проаналізували щомісячні дані про транспортні засоби та їхніх власників, які публікує МВС, і зауважили, що кількість реєстраційних дій з транспортом на підставі договорів дарування значно зросла.
Українські медики отримали від ВООЗ новенькі Renault та ToyotaУкраїнські медики отримали від ВООЗ новенькі Renault та Toyota
В Україну прибула партія нових кросоверів Renault Austral, які ще не продаються на ринку нашої країни, а також Toyota Corolla Cross.
На український ринок вийшли оновлені Skoda Kamiq та ScalaНа український ринок вийшли оновлені Skoda Kamiq та Scala
Кросовер Skoda Kamiq і хетчбек Scala оновилися зовні та всередині. Моделі в Україні пропонують із бензиновими турбомоторами потужністю до 150 сил.
Легендарний суперкар Porsche 911 перетворять на гібридЛегендарний суперкар Porsche 911 перетворять на гібрид
Напередодні щорічної прес-конференції Porsche німецький автовиробник підтвердив, що оновлений суперкар Porsche 911 відсвяткує свій дебют на початку літа і матиме гібридний варіант.
Кросовер KIA Sportage готується до рестайлінгуКросовер KIA Sportage готується до рестайлінгу
Замаскований тестовий зразок застукали в рідній Кореї, відео з ним опубліковано на місцевому YouTube-каналі Shorts Car.
Названі бестселери українських регіональних ринківНазвані бестселери українських регіональних ринків
Улютому 2024 року в Україні реалізовано понад 5,6 тисячі нових легкових автомобілів. 64% продажів забезпечили 5-ть найбільших регіональних ринків: Київ, Київська, Дніпропетровська, Львівська та Одеська області.
Skoda показала салон найменшої електричної моделіSkoda показала салон найменшої електричної моделі
Компактний електрокросовер Skoda Elroq стане «зеленою» альтернативою моделі Karoq. Виробництво електрокара стартує в кінці 2024 року.
Mercedes-Benz запроваджує рентгенівську технологію під час краш-тестівMercedes-Benz запроваджує рентгенівську технологію під час краш-тестів
Mercedes-Benz став першим у світі виробником автомобілів, який проводить рентгенівський краш-тест. Компанія заявляє, що такий метод дозволить зробити автомобілі бренду значно безпечнішими, ніж раніше.
Спортивний електромобіль Hyundai IONIQ 5 N розкрив ціни та детальні характеристикиСпортивний електромобіль Hyundai IONIQ 5 N розкрив ціни та детальні характеристики
Електромобіль Hyundai IONIQ 5 N стане найшвидшою та найпотужнішою моделлю Hyundai усіх часів, і тепер ми знаємо його ціну.
Перші Rivian R3 та R3X помітили на дорогахПерші Rivian R3 та R3X помітили на дорогах
Через тиждень після презентації майбутніх «бюджетних» електромобілів Rivian R3 та R3X прототипи новинок помітили у Каліфорнії.
Опубліковано перші фото незвичного електромобіля Zeekr MixОпубліковано перші фото незвичного електромобіля Zeekr Mix
Новий Zeekr Mix - обтічний електричний мінівен довжиною 4,7 м. Електрокар оснастять потужним 422-сильним мотором, а його батарея підтримуватиме надшвидку зарядку.
Skoda розповіла подробиці про Superb Combi нового поколінняSkoda розповіла подробиці про Superb Combi нового покоління
Компанія Skoda наприкінці 2023 року офіційно представила Skoda Superb нового покоління у кузові ліфтбек та універсал. Тепер, у березні 2024 року, чеський автогігант розповів подробиці про новий Superb Combi.
Повну партію мінометів у рамках ініціативи ОКО ЗА ОКО 2 передано у військоПовну партію мінометів у рамках ініціативи ОКО ЗА ОКО 2 передано у військо
Мережа ОККО та фонд «Повернись живим» завершили передачу у військо мінометів, придбаних у рамках ініціативи «ОКО ЗА ОКО 2. Озброїмо ТрО до зубів».
Dodge Charger названий найпопулярнішим купе у світіDodge Charger названий найпопулярнішим купе у світі
Аналітичне агентство Focus2move опублікувало новий глобальний рейтинг популярності автомобілів в категорії купе.
Hyundai презентував недорогий спортивний кросоверHyundai презентував недорогий спортивний кросовер
Новий Hyundai Creta N Line став виразнішим на вигляд та багато укомплектований. Заряджений кросовер обладнали 160-сильним турбомотором.
Чому шини Kapsen так популярні в УкраїніЧому шини Kapsen так популярні в Україні
Компанія Kapsen користується попитом, завдяки високій якості, надійності шин і демократичній ціновій політиці.
Оригінальні щітки склоочисників Toyota зі знижкою до 30%Оригінальні щітки склоочисників Toyota зі знижкою до 30%
Пропонуємо Вам подбати про безпеку на дорозі та скористатися вигідною пропозицією до 30% на заміну оригінальних щіток склоочисників.
В Україні стартують продажі оновленої Hyundai ELANTRA, оголошені ціниВ Україні стартують продажі оновленої Hyundai ELANTRA, оголошені ціни
Оновлена ELANTRA пропонується у чотирьох комплектаціях: Active, Comfort, Style, Premium.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015