Новости за 13.02.2024

Honda CR-V отримає нестандартну воднево-електричну версіюHonda CR-V отримає нестандартну воднево-електричну версію
Електромобіль Honda CR-V отримає одночасно батарею і водневі паливні елементи. Крім того, анонсовано функцію двоспрямованої зарядки.
Audi презентувала оновлений S3Audi презентувала оновлений S3
Напередодні дебюту компанія Audi опублікувала серію офіційних фотографій компактного S3. Його піддали плановому оновленню, зробивши технологічнішим та сучаснішим.
Daimler ділиться своїми технологіями для створення водневих машинDaimler ділиться своїми технологіями для створення водневих машин
Цього тижня компанії Daimler Truck і Linde Engineering представили sLH2 - спільно розроблену технологію дозаправки для переохолодженого рідкого водню, і вони зробили цю технологію вільно доступною для всіх.
Toyota відновлює випуск дизельних Land Cruiser 300Toyota відновлює випуск дизельних Land Cruiser 300
Toyota знову запускає виробництво Land Cruiser 300 попри скандали з двигунами. Також відновлять випуск Land Cruiser 70 та Lexus LX.
Власники кросовера Changan Deepal S07 скаржаться, що він споживає до 30 літрів бензинуВласники кросовера Changan Deepal S07 скаржаться, що він споживає до 30 літрів бензину
У Китаї набирає сили новий скандал: власники гібридного кросовера Changan Deepal S7 скаржаться на велику витрату пального, яка у різних випадках становить від 24 до 30 літрів на 100 км.
На тести виїхав новий електрокросовер DSНа тести виїхав новий електрокросовер DS
Новий купеподібний кросовер DS 9 уперше помітили на тестах у Швеції. Він дебютує наприкінці цього року та займе місце флагмана у лінійці французької марки.
Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у січні?Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у січні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у січні та визначили ТОП моделей у трьох сегментах вантажівок масою понад 3,5 тонни (окрім сідлових тягачів).
Франція зупиняє програму субсидування електромобілів на 2024 рікФранція зупиняє програму субсидування електромобілів на 2024 рік
Усього через чотири місяці після того, як уряд Франції оголосив про нову програму субсидій для електромобілів, щоб стимулювати водіїв переходити на електричний транспорт, уряд припиняє дію дисконтної програми, принаймні до кінця року.
Новий Jeep Grand Cherokee виявився на 4500 доларів дешевшим за торішню модельНовий Jeep Grand Cherokee виявився на 4500 доларів дешевшим за торішню модель
Виробник Jeep оголосив ціни на свій позашляховик Grand Cherokee 2024 у США, і це стало великим сюрпризом: автівка подешевшала. Причому в топовій комплектації модель здешевшала найсильніше - на 4595 доларів.
Жінок в Україні безкоштовно навчатимуть водінню вантажівоЖінок в Україні безкоштовно навчатимуть водінню вантажіво
Компанія «Сканія Україна» долучилася до ініціативи Reskilling Ukraine від Шведського благодійного фонду Beredskapslyftet з опанування професії водія вантажівки жінками в Україні.
У Канаді заборонять гаджет для зламу автоУ Канаді заборонять гаджет для зламу авто
Уряд Канади прагне заборонити гаджети, які, на думку спеціалістів, не є надто небезпечними. Імовірно, справа в зрежисованих відео з інтернету.
Tesla заробила 9 млрд доларів на інших автовиробникахTesla заробила 9 млрд доларів на інших автовиробниках
Із 2009 року компанія Tesla заробила 9 млрд доларів шляхом продажу регулятивних кредитів іншим автовиробникам, що виготовляють автомобілі з традиційними двигунами.
Ще одна європейська країна спростила порядок працевлаштування українських водіївЩе одна європейська країна спростила порядок працевлаштування українських водіїв
З 1 лютого у Норвегії діє спрощена програма навчання для українських водіїв: 55 годин (8 днів) перепідготовки порівняно зі 140 годинами (18 днів) для вантажних перевезень і 50 годин для роботи на пасажирському транспорті.
Компанія Hyundai готує два нові електропікапиКомпанія Hyundai готує два нові електропікапи
Модельну лінійку Hyundai планують поповнити двома новими моделями - електричними пікапами, які надійдуть у продаж у найближчі два роки.
Електричний пікап Ford F-150 Lightning  вийшов на європейський ринокЕлектричний пікап Ford F-150 Lightning вийшов на європейський ринок
Ford F-150 Lightning - електричний рамний пікап завдовжки майже 6 метрів. Спочатку в Європі продають базову 458-сильну версію, а пізніше вийде топовий варіант на 580 сил.
Tesla знижує цiни на електромобіліTesla знижує цiни на електромобілі
Офіційний сайт Tesla China знизив ціни на Model 3 та Model Y, особливо на задньопривідні версії та версії з великим запасом ходу.
Роботи з аварійного ремонту мосту на автодорозі Одеса-Рені вже завершуютьсяРоботи з аварійного ремонту мосту на автодорозі Одеса-Рені вже завершуються
Наразі роботи з аварійного ремонту мосту на автодорозі М-15 Одеса-Рені, біля села Холмське знаходяться на фінішній стадії та вже виконується асфальтування мостової споруди.
Розсекречено електричний наступник KIA StingerРозсекречено електричний наступник KIA Stinger
Hyundai та KIA Group продовжують представляти нові моделі на основі своєї успішної платформи e-GMP.
Mercedes-Benz та Stellantis спільно будуть створювати батареї для електромобілівMercedes-Benz та Stellantis спільно будуть створювати батареї для електромобілів
Компанія Mercedes-Benz та концерн Stellantis створять спільне підприємство з виробництва акумуляторів для електромобілів. Очікується, що у спільне підприємство залучать понад 4,4 мільярда євро.
Новий великий кросовер Mazda розсекречено до презентаціїНовий великий кросовер Mazda розсекречено до презентації
Нова Mazda CX-80 - 5-метровий преміальний кросовер із трьома рядами сидінь. Модель запропонують у бензинових, дизельних і гібридних версіях.
Виробник преміальних електромобілів HiPhi з КНР може збанкрутуватиВиробник преміальних електромобілів HiPhi з КНР може збанкрутувати
Схоже, що китайський виробник преміальних електромобілів HiPhi переживає не найкращі часи. Після інсайдерських повідомлень про фінансові проблеми керівництво HiPhi оголосило про затримку зарплатні.
На продаж виставлено 120-річний Napier L48 «Samson»На продаж виставлено 120-річний Napier L48 «Samson»
Приватний британський аукціонний будинок Bonhams виставив на продаж реконструйований гоночний автомобіль Гордона Беннета Napier L48 «Samson» 1904 року.
Повнопривідну вантажівку Mercedes-Benz перетворили на справжній дім на колесахПовнопривідну вантажівку Mercedes-Benz перетворили на справжній дім на колесах
Власникам цього кемперу більше не треба турбуватись про те, скільки речей варто взяти під час подорожей усією родиною, адже, фактично їх дім - завжди з ними.
У США злетів попит на безрамні пікапи Ford MaverickУ США злетів попит на безрамні пікапи Ford Maverick
Аналітик із продажів «блакитного овалу» Еріх Меркл заявив, що модель показує рекордні продажі з моменту дебюту в 2021 році.
Aston Martin розробив унікальні легкі акумулятори для електромобілівAston Martin розробив унікальні легкі акумулятори для електромобілів
Перший електромобіль Aston Martin, який, як очікується, вийде наступного року, буде приводитись у рух акумуляторною батареєю Gaydon із високоефективним охолодженням та надзвичайно малою масою.
Названо регіони України, де зареєстрували найбільше нових автоНазвано регіони України, де зареєстрували найбільше нових авто
Продажі нових автомобілів в Україні продовжують зростати. Лише у січні зареєстрували 4400 нових «легковиків». Проте попит у регіонах не однаковий.
Представлена найекстремальніша версія Land Rover DefenderПредставлена найекстремальніша версія Land Rover Defender
Land Rover Defender отримав карбоновий кузов і величезні позашляхові шини. Лімітована модель доступна в бензиновій та електричній версіях потужністю понад 1000 сил.
Пальне вроздріб продовжує дорожчатиПальне вроздріб продовжує дорожчати
З 12 по 13 лютого мережі середнього і нижчого цінового діапазону продовжили підвищувати роздрібні ціни на пальне.
General Motors назвав вартість нового електрокара Chevy Equinox EVGeneral Motors назвав вартість нового електрокара Chevy Equinox EV
Американський автовиробник General Motors назвав вартість представленого раніше електрокара Chevrolet Equinox EV 2024.
Jeep Grand Cherokee другій рік поспіль здобуває нагороду MotorWeek Drivers Choice Award!Jeep Grand Cherokee другій рік поспіль здобуває нагороду MotorWeek Drivers Choice Award!
Новий Jeep Grand Cherokee отримав відзнаку за його здатність до подолання бездоріжжя, а також широку модельну лінійку.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015