Новости за 13.01.2024

BMW готується виробляти електромобілі нового поколінняBMW готується виробляти електромобілі нового покоління
BMW повідомила, що найближчим часом інвестує 711 мільйонів доларів у модернізацію свого головного заводу в Мюнхені для виробництва виключно електромобілів до кінця 2027 року.
На продаж виставили розбитий Range Rover американської зіркиНа продаж виставили розбитий Range Rover американської зірки
Знаменитість отримала позашляховик у подарунок від матері на свій 42-й день народження. Пізніше машину розбив один із колишніх водіїв Кім Кардашян.
Під впливом профспілок Tesla підвищує заробітну плату робітникамПід впливом профспілок Tesla підвищує заробітну плату робітникам
Після торішніх масштабних страйків і перемоги американських профспілок UAW щодо підвищення зарплати у всіх американських автовиробниках Великої трійки адміністрація Tesla також погодилася платитиме своїм працівникам більше.
Єврокомісія проведе перевірку китайських автовиробниківЄврокомісія проведе перевірку китайських автовиробників
Зазначається, що інспектори відвідають заводи BYD, Geely та SAIC, при цьому представники Євросоюзу не перевірятимуть заводи та фабрики некитайських брендів.
Toyota працює над електромобілем з запасом ходу у 1200 кмToyota працює над електромобілем з запасом ходу у 1200 км
Toyota підтвердила свої плани у майбутньому випустити електромобіль на твердотільних батареях з 10-хвилинною швидкою зарядкою та запасом ходу до 1200 км за циклом WLTP.
General Motors, Ford та Stellantis відмовились від реклами на Super BowlGeneral Motors, Ford та Stellantis відмовились від реклами на Super Bowl
Цього року Super Bowl пройде без традиційної реклами американських автомобільних брендів. Зокрема, від послуг найбільшого рекламного майданчика відмовилися General Motors, Ford та Stellantis.
Lexus GX перетворили на підкорювача бездоріжжяLexus GX перетворили на підкорювача бездоріжжя
На виставку Tokyo Auto Salon компанія Lexus привезла особливу версію моделі, що отримала назву GX 550 Overtrail JAOS.
Tesla та Volvo призупиняють виробництво авто через брак компонентівTesla та Volvo призупиняють виробництво авто через брак компонентів
Автовиробники Tesla і Volvo Car заявили, що призупиняють частину виробництва в Європі через дефіцит компонентів, що є першою явною ознакою того, що напади на судноплавство в Червоному морі завдають удару по виробникам в регіоні.
Haval показав нові фото позашляховика H9 другого поколінняHaval показав нові фото позашляховика H9 другого покоління
Новий Haval H9 стане виразнішим на вигляд і сучаснішим усередині. Позашляховик запропонують у бензинових і дизельних модифікаціях.
Електричний кросовер Fiat 600E Abarth показали на перших фотоЕлектричний кросовер Fiat 600E Abarth показали на перших фото
Компанія Fiat представила перші зображення спортивної модифікації електричного кросовера 600E Abarth. Відомо, що новинка отримає силову установку потужністю 237 к.с., що значно більше, ніж 154 к.с., які видає звичайний Fiat 600е.
Дебютувала європейська версія нової Toyota CamryДебютувала європейська версія нової Toyota Camry
Компанія Toyota офіційно представила європейську версію Toyota Camry нового покоління. Це вже 9-те покоління популярного японського седана.
Компанія BYD планує створити флотилію автовозівКомпанія BYD планує створити флотилію автовозів
BYD планує створити цілу флотилію автовозів, для доставлення електромобілів по всіх континентах. Орієнтир взято на ринки Європи та США, а також інших країн.
Stellantis інвестує у французького виробника натрій-іонних акумуляторівStellantis інвестує у французького виробника натрій-іонних акумуляторів
Компанія Stellantis оголосила, що інвестує у французький стартап із виробництва натрій-іонних акумуляторів Tiamat із метою диверсифікації свого портфоліо та масового виробництва електромобілів, зменшуючи при цьому залежність від дефіцитних ресурсів.
До 40-річчя SEAT Ibiza випустять ексклюзивну версію Anniversary Limited EditionДо 40-річчя SEAT Ibiza випустять ексклюзивну версію Anniversary Limited Edition
Компанія SEAT готується гідно відзначити 40-річний ювілей своєї популярної моделі Ibiza. Ця машина почала сходити з конвеєра іспанського заводу Zone Franca у квітні 1984 року і стала знаковою.
LG представила концепт автомобіля майбутнього Alpha-AbleLG представила концепт автомобіля майбутнього Alpha-Able
На виставці CES 2024 компанія LG представила декілька продуктів і найцікавішим із них є футуристичний концепт-кар під назвою Alpha-Able.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015